Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Sonja

2015. szeptember 05. - Markus Andreas Schäfer

Negyvenöt éves vagyok és szingli. Linz mellett élek van két nagy fiam de ők már nem laknak velem. Barátaimmal sokat kirándulunk Salzkammergut-ba. Igyekszünk mindig akciósan szobát foglalni és a hétvégét együtt töltjük akkor. 

Egy négy csillagos hotelben sikerült most nagyon kedvező áron megszállni. Innen járunk túrázni és este pedig a teraszon ülünk, beszélgetünk, iszogatunk.
Finom vacsorát ettünk éppen és utána még desszertet rendelnék de már nincs konyha. Kilenckor bezárt. Azért sem hagyom magam lerázni és elindulok megkeresni a szakácsokat. A konyha ajtaja automatikusan nyílik ki. A fehér kabátos dolgozók épp beszélgetnek, egyikük épp a kötényét veszi le. Indulnak. 
Meglát és hozzám siet az amelyik épp megszabadult a köténytől. 
Látom arcán mennyire fáradt de mosolyogva kérdezi, tud-e valamiben segíteni.
Mi csak desszertet szeretnénk de látom már mennek - mondom. 
Semmi baj, azonnal elkészítem - válaszol. Biztos nem osztrák mert nem a mi akcentusunkkal beszél. Inkább német lehet.
Adja az étlapot. Nem nyitom ki.
Ajánljon valamit - kérem. 
Bármit szívesen elkészítek amit kér és az étlapon van - válaszolja. Nem is német pedig nyelvtanilag kifogástalanul beszél de érzem néha akcentusát.
Akkor olyat kérek - mondom amit egyszerű elkészíteni - mosolygok. 
Zöld szemében látom érdeklődését felkeltettem. Kedves mosolya van és nagyon tetszik. 
Legyen mondjuk őt szilvalekváros palacsinta - hiszen öten vagyunk. 
Kis türelmet kérek - mondja  - azonnal elkészítem de sajnos szilvalekvár elfogyott épp zárás előtt. Baracklekvárral is megfelel - kérdi.
Na jó, legyen - mosolygok - de akkor maga hozza ki nekünk. 
Nagyon szívesen - válaszol kacér hanglejtéssel.
Visszamegyek az asztalhoz, mind közeli barátom és ismernek. Elintéztem - mondom  -és maga az a cuki szakács hozza ki. Kérlek valamelyikőtök hívja meg egy italra ide az asztalhoz - kérem őket. 
Gernot magára vállalja és cinkosan mosolyog. Ha jól érzem Sonja ma éjszaka nem lesz egyedül - nevet.
Csak rá ne fanyalodj szól rá Andy a párja. Na igen ők melegek de a legjobb barátaim. 
Megjelenik az a mosolygós szakács, mint egy pincér hozza az öt tányért. Gernot megrándul mert Andy az asztal alatt bokán rúgja - nem lesz ma szex ennyire bámulod - sziszegi féltékenyen. 
Ügyesen kiszolgál minket és jó étvágyat kíván. 
Nem lenne kedve csatlakozni hozzánk? - kérdi Gernot tőle. 
Nagyon szívesen - válaszol és rám mosolyog. Átöltözök és jövök, addig is jó étvágyat kívánok - mondja. 
Az este jól telt, sokat nevettünk. Kiderült, hogy magyar. Néha nem érti amit mondunk így lefordítjuk németre. Na igen az osztrák néha kínainak hangzik.
Lassan asztalt bontunk. A többiek elbúcsúznak tőle és elindulnak fölfelé. Én maradok még. Nem tudom mit tegyek, be vagyok indulva és a Hugók is oldották a gátlásaimat. Látom ő is zavarban van. Megoldom a helyzetet, körbenézek, senki sincs itt és csókot nyomok a szájára. 
Gyere föl hozzám, súgom közben. 
Megkönnyebbülten mosolyog és kinyitja az étterem ajtaját nekem. 
A lift előtt mosolyogva állunk. Előre enged és amint becsukódik az ajtó, magához szorít és megcsókol, szenvedéllyel, szexin. Szinte felfalom édes száját. Fölérünk. A lift csilingel.
Előre megyek és belépek a szobába. Amint becsukja az ajtót a falnak dönt, kezeimet megfogva és fejem fölött a felhoz szorítva csókol. Kicsit borostás arcával felizgat. Egyre mélyebben csókolom. Felfalom. Bizsereg mindenem - két hónapja nem voltam férfival és az sem volt egy nagy élmény.
Lábát farmerom közepének nyomja pont a puncimnál, melleimhez szorítja mellkasát. Ki vagyok hegyezve a szexre, megharapom száját és ő viszonozza. Kiszabadítom kezem és egy gyors mozdulattal leveszem a pólót róla. Ő is az enyémet. Egy vékony melltartó van rajtam, mellbimbóim szinte átbökik az anyagot, nagyon érzékenyek. Imádom amikor játszanak vele, van amikor csak emiatt el tudok élvezni. 
Lenyomom a fejét és a mellemhez húzom. A melltartón keresztül veszi bimbómat a szájába, kezével a másikat simogatja. Élvezettel nyalogatja, szívogatja. Egyre inkább izgalomba jövök. Isteni ez az érzés. Hangosan búgok, egyre gyorsabban lélegzek. 
Hátra nyúlok és kikapcsolom a kapcsot. Melleimet szabaddá teszem. Na igen nem fiatalok már így egy kicsit meg vannak ereszkedve. Élvezettel fúrja magát közéjük, két kezébe veszi és hol egyiket hol másikat csókolja. 
Bugyimban egyre nagyobb a nedvesség, csak ennyitől beindulok. 
Kioldja övemet, kigombolja a gombot és lehúzza cipzárt. Segítek levenni a viszonylag szűk nadrágot nagy fenekemről. Nem tudok kilépni belőle mert azonnal nedves bugyimhoz szorítja fejét és nyelvét az anyagon át combjaim közé nyomja. Mély sóhajjal ízleli puncimat majd félrehúzza a bugyit. Mintha áram ütött volna meg amikor nyelvét ajkaim közé dugja és mozgatja. 
Eltolom fejét és kilépek a farmerből. Ő is leveszi az övét, fehér boxeralsóján át látom jó estém lesz. Nagy valami rejtőzik ott. Kezemmel odanyúlok. Hmmmm itt van valami - mondom. 
Mosolyog - most a tiéd és az ágyhoz húz. Finoman ledönt, kezét két oldalon a bugyi pántja alá tolja és lehúzza rólam. A lábaim a földön vannak, szétnyitja azokat és forró csókot ad borostás puncimra majd nagyajkaimat nyalja mint egy fagyit. Vágyom rá, hogy beljebb is kerüljön. Fölhúzom lábaimat az ágy szélére, teljesen megnyílok neki. 
Széthúzza finoman és nyelvével elmerül bennem . Szégyentelenül nyögök és hangosan kapkodom a levegőt. Száját csiklómra tapasztja, ujjával hüvelyemben jár majd még eggyel majd még eggyel. Vadul ujjazni kezd, érzi hová kell nyúlnia. Csiklómat nyalja, nem bírom tovább elengedem magam. A méhemből induló hosszú intenzív remegés megy át földöntúli élvezetbe. 
Síkítva adok hangot. Száját elveszi csiklómról de ujjaival ugyanolyan intezníven ujjaz, Ismét jönnek a hullámok, érzem szinte bepisilek annyira elrepít, hagyom, hogy elinduljon. Tudom nem pisi lesz. Extázisban dobálom csípőmet és lövellek ki. Minden csupa víz lesz. Felnézek, látom az arcán is folyik le. Élvezettel nyalogatja száját. Folytatja ujjaival és még számtalanszor élvezek el percek alatt.
Meleg van, alig kapok levegőt. Eltolom kezét. Meg akarok nyugodni. Isteni finom volt. 
Föláll, leveszi a boxert magáról. Most látom csak milyen szép farka van. Egy picit nagyobb, arányos, szép nagy duzzadt makkja.  Ennivaló. Felülök és az ágyra húzom és ledöntöm. Mohón még forró extázisban közeledek felé, kívánom. 
Megfogom és fejemet ráhajtva vadul szopni kezdem. Folyik a nyálam, kapkodom a levegőt, gyorsul a légzése. Élvezem ezt a szépséget a számban de magamban akarom érezni. Négykézlábra állok.
Gyere belém - lihegem. 
Mögém kerül és kezével megpaskolja puncimat, majd érzem amint belémhatol. Lassan érkezik de a következő mozdulatai már egyre gyorsabbak. Elönt a forróság amikor érzem keménységét magamban. 
Vállaimat leengedem, fejem oldalra hajtom. Így még jobban hozzám fér, teljesen befogadom. Nagy fenekemet simogatja, néha megpaskolja. Megint érzem belülről elindul a kéjáradat. Hangosan élvezek, kiabálok, nem tudom másként kiadni magamból az örömet. Ő is egyre gyorsabban mozog bennem. 
Sikoltva érek el a csúcsra, farka folyamatosan adja az impulzusokat, mindig jönnek a hullámok, törnek ki bentről. Elöntöm nedvességgel ismét őt. 
Ő is elengedi magát, hirtelen kihúzza farkát belőlem és arcom felé közelít. 
Az ágy mellé áll én felülök és számba veszem. Első érintésemre kitör belőle a vulkán. Minden cseppet a számba engedek. Remegve élvez, ő is hangosan. Lassan lenyelem finom spermáját. 
Az ágyra fektetem és a számban nyugtatom meg. 
Ugye folytatjuk, hosszú még az éjszaka - kérdezem tőle vagy inkább állítom.
                               

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr547760154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása