Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Claudia

2015. szeptember 09. - Markus Andreas Schäfer

Tegnap születésnapom volt és eléggé elhúzódott. Josef a kocsmáros már hazament hajnali háromkor de odaadta a kulcsot, mondván zárjam be a stüberl-t ha befejeztük az ünneplést. Reggel egy kicsit fájt a fejem, dél körül sikerült némi életet verni magamba és lementem, rendezni a számlát és beszélgetni. Hétfő lévén csak két helyi nyugdíjas ült a pultnál, beszélgettek, menekültekről, politikáról. Egy kis kutyus is szaladgált bent, azt hittem valamelyiküké. A lépcsőház felől egy mosolygós, negyven-ötven közötti, telt, szőke, kékszemű nő jött be. Mosolyogva köszönök neki, ő visszaköszön. 

Négyesben beszélgetünk, sokszor néz a szemembe, flörtölünk. Josef észreveszi, mosolyog a bajsza alatt. Hallom Claudiának hívja a nőt. Segítek a barátomnak elpakolni a tegnapi este romjait a kisteremben, Claudia is besegít, nevetgélve viccelődünk. Persze óvatlanul egymás intim szférájában kutakodunk, egymáshoz érünk. 

Csörög a telefonom, mennem kell. Elbúcsúzok tőlük. Claudia viccesen megjegyzi, hogy akár még maradhatnék is. Maradnék is de nem tudok. Otthon egész nap ő jár a fejemben, meg akarom kapni. Írok egy sms-t a barátomnak, ki is ő. Elküldi a fb-profilja linkjét. Nem sokat gondolkodom, bejelölöm. Sokszor ránézek, várom a visszaigazolást. Telik a napom, igazából csak a várakozással. Délután látom az értesítést, hogy visszaigazolt. Azonnal írok neki. Diszkréten, némi bókkal. Este ott leszek megint - írja - ha tudsz gyere le. Gondolkodóba esek, hogyan is menjek hosszabb időre hiszen Anna is itthon van. Taktikusan megkérdezem akar-e jönni, de nem a válasz. 

Három perc séta és ott vagyok, sokan vannak mint mindig, látom Claudia a pultnál ül, de van mellette egy hely. Hugo-t iszik, elmosolyodik amint meglát, visszamosolygok. Már nem a reggeli ruha van rajta hanem az itt nagyon népszerű, tradícionális dirdl, hatalmas keblei szinte kibuggyanak belőle. Josef tölt egy sört nekem is, beszélgetünk. Mesélünk magunkról, viccelődünk nevetgélünk. Nő az alkoholfok, vesznek a gátlások. Óvatosan a combjára teszem a pult alatt a kezem, elmosolyodik ismét mintha misem történt volna. Később kimegy a wc-re. Várok egy picit majd utána megyek, megállok az előtérben. Nyílik az ajtó, picit meglepődve lát meg. Amikor közelebb ér, megérzem parfümjének illatát, egyenes felém közelít, még egy kicsit bizonytalanok vagyunk a másikkal kapcsolatban, nem tudjuk eldönteni tényleg ugyanazt akarja-e a másik. Nincs vesztenivalóm, adok egy puszit a szájára. Rám néz és magához ölel, húsos ajkaival szinte azonnal felfal. Érzékien és vadul csókol, nyelvünk kalandozik a másikban. Zajt hallunk, gyorsan szétválunk és mintha misem történt volna, visszamegyünk. Már mindketten tudjuk mit lehet a másikkal tenni, így kötetlenebbül és lazábban flörtölünk. 

Kezem ismét a combján de már a felcsúszott szoknyája alatt, combját simogatom. Érzem harisnya van rajta de a csipkét is. Combfix. Imádom. Most nekem kell pisilni menni, a sok sör megtette hatását. Amint nyitom az ajtót, Claudiát látom ott. Kacéran mosolyog, egy kulcs van a kezében. 

 

oktoberfest-girls-10.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr827767872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása