Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Claudia vadsága

2015. szeptember 12. - Markus Andreas Schäfer

Megfordul az ágyon, négykézlábra áll. Vállát leengedi, két kezével széthúzza nagy fenekét, előtűnik nedves puncija, simára epilált popsija. Gyere már - nyögi. Makkomat szeméremajkai közé teszem, a vágytól égve köröz csípőjével, hamar magában akar érezni. Még nem hagyom, marokra fogom férfiasságom és azzal izgatom csiklóját. Naaa - lihegi - gyere belém. Hüvelye bejáratához kerülök, lassan tolom végig benne farkam. Mélyen felsóhajt amint elérem méhét. Forrósága körülölel de csak finoman, van helyem mozogni benne, nagyon tág belül. Ütemesen mozgatni kezdem csípőmet, lélegzete felgyorsul. Kezem nagy fenekén, élvezettel markolom, masszírozom, néha rácsapok tenyeremmel, nyomot hagy fehér bőrén. 

Mééég - lihegi - erősebben. Minden lökésnél csattan nedvesen szemérmem fenekén, megrándul teste, hangosan nyög. Üsd a seggem - zihálja. Ismét csattan tenyerem nagy popsiján, egyre erősebben. Felsikoltva élvezi az éles fájdalmat. Megragadom vállát és magam felé húzom, háta meghajlik. Karmold végig a hátam - kéri elveszítve kontrollját. Körmöm piros nyomot hagy fajta, amint a fenekéhez érek ismét éleseket csapok rá.

Méég, érezni akarom! - nyög - ne fogd vissza magad, élvezem a fájdalmat! Vadul mozgok, érzem veríjtékezek. Felizgat a vágya. Fájdalmat akar. Ilyen még nem volt. Hirtelen ötletem támad, kihúzom farkam tocsogós puncijából és makkom popsijához nyomom. Érezem lassan csúszik belé, élvezem amint szorítja férfiasságom mint egy gyűrű. A meglepetéstől felsikolt, végigérek benne, minden kímélet nélkül dugom nagy fenekét, haját megfogom és hátrafeszítem fejét vele. Másik kezemmel élesen végigkarmolom ismét hátát, nagyot csapok fenekére. A kéjtől-fájdalomtól hangosan sikoltva élvez. Kezével punciját masszírozza, ujjazza, érzem farkammal hüvelyében ujjait. 

Hallom hangján, ismét közeledik az orgazmus felé, nem tartom magam, amint elér az extázis, farkamat mélyen belényomva, lüktetve töltöm meg forró spermámmal. Ekkor felsikolt és csiklóját vadul masszírozva, remegő testtel kiáltja ki magából az érkező kéjt. Lecsúszik rólam, farkam nyomán fehér nedvem csöpög ki fenekéből.

Megfordul, mosolyogva rám néz. Nem volt rossz de vadabb is lehettél volna. Most mennem kell de azt akarom legközelebb légy sokkal durvább, szeretem extázisban a fájdalmat - mondja. Húsos ajkaival megcsókol és bemegy a fürdőbe. 

 

                          

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr567781592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása