Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Kicsit véres

2015. szeptember 15. - Markus Andreas Schäfer

Reggel tovább alszom a kelleténél és nincs semmire időm a zuhanyon kívül, rohanok. Kilenckor kezdek. A Kígyó már ott rohangál mintha nélküle nem tudná senki mi is a dolga. Ügyet sem vet rám csak idegesen kérdez a déli menüről. Amikor a pincérek visszahozzák a reggeli maradékát, letesz az posztomra a gyümölcskosárból egy egész ananászt. 

Ezt hámozd meg és kockára vágva kérem! Fura ez nem a konyhafőnök dolga hanem a kisegítőé. Nem normális ez a liba. 
Odaadom neki de csak beteszi az edényt a fölső hűtőfiókomba és amikor senki nem hallja halkan mondja: ez egészet megeszed, keveset fogsz ma dohányozni. Nem akarok keserű spermát ma érezni. Na ez eltart még egy ideig amíg a szervezetem földolgozza és az íz megváltozik. Nem tanult ez biológiát?
Stresszes a nap, nemzetközi a konyha, a mosogató szlovák, a cukrász szerb, a kisegítő egy kamerunból ide menekült fekete lány, a másik magyar kisegítő, a helyettesem német ( ex NDK-s szakács, csak Stasi ügynöknek hívjuk :)  ). Ordítok a kisegítőkkel - miéért nem lehet végre ennyi idő után megtanulni legalább a konyha nyelvét németül???? A krumpli az nem alma!!! Csöndben dolgozik mindenki. Délben csak ömlenek a megrendelések, délutánra a magyar nő már sír a néger meg remeg. Én sem vagyok jól és ráadásul ez a kurva ananász is. Fél háromkor mindenki elmegy. Indulnék amikor beköszön Sepp a Kígyó pasija. Megjött Bécsből. Ananászt keres. Na gondolom, egy cipőben járunk de ő legalább nem dohányzik. Adok neki, elviszi. A másik ajtón megyek ki, nincs kedvem most a főnökasszonyhoz. Este úgyis itt fog tobzódni megint.
Otthon nyugalom megint, Anna déltől dolgozik zárásig, én meg reggel és este így alig találkozunk. Jót is tesz a kapcsolatunknak, kezdett már sablonossá válni. Gondolkodom, hogy randira fogom egyik nap hívni a saját feleségemet. Nyílik az ajtó, Anna jött haza. Csodálkozom. Leégett a faluban a transzformátor és nincs még áram. Ma nem nyitnak ki. 
Veszi le a fekete nadrágját amiben dolgozni szokott és háttal áll. Azonnal megkívánom azt a nagy popsit. Mögé állok és megsimogatom. Nem szól, nem ellenkezik. Behúz a hálóba és előveszi kis lila törölközőt. Meg van neki, el is felejtettem. Ilyenkor lenne jó a popsiját dugni de nem akarja még. Fél tőle. Ledobja a ruháit csak a fehér tanga marad rajta. Én sem vagyok már ruhában. Leguggol és érzékien játszani kezd férfiasságommal. Néha eltűnik a zacskóm is a szájában. Föl-le húzza nyelvét a péniszemen közben a combomat simogatja, nyálas kezével az ánuszomat nedvesíti. Egyre mélyebbre jut benne. Igen ő az orális szex mestere. Kevés ilyen nővel találkoztam eddig mint ő. Ebben a pózban simán el tudnék most élvezni de nem azért hozott törölközőt.
Eltolom magamtól és az ágyra fektetem. Megfogom oldalt a bugyi pántját ő felemeli derekát és segít lehúzni azt. Indulnék a kéjbarlangja felé. Neeee, most nee! Tudod ilyenkor nem érzem tisztának magam és nyújtja a síkosítót. Alaposan kenek a kezemre és megmelegítem. Érzem a mentol illatát. Tenyeremmel elkenem rajta - felsóhajt. Most finoman csak- leheli. Finoman keresem az átlagosnál nagyobb ajkai között a csiklóját. Megremeg amikor elérek oda. Óvatosan simogatom, mozog a csípője és a melleit simogatja közben. Gyorsul a légzése - Isteneeeem de jó! Így csináld még! Bal kezem nagy ujját belécsúsztatom és a jobbal a szeméremdombjára támasztok. Másik ujjam is bent van már, masszírozom a G-pontját. Egyre hevesebben mozog, köröz, szinte dobálja magát. Remegés fut végig testén. Hangos orgazmust él meg. Gyere már belém! A forró hüvelyében nem sokáig tudom tartani magam, szinte azonnal elélvezek, lüktetve pumpálom nedvem belé. 
Hozd a gépet és fényképezz perverzem! Hozom is, a látvány izgalmas. Na mehetsz dolgozni mosolyog! Lezuhanyzunk. Ma nincs kedvem visszamenni.

dsc05289xx.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr847789362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása