Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Sarah hétvégéje

2015. szeptember 21. - Markus Andreas Schäfer

Ma érkezek és vasárnapig maradok olvasom péntek reggel a fb üzeneteim között. Sarah a mosolygós, duci, életvidám volt kolléganő írta. Találkozzunk? - kérdi nagy mosolygós, nyelvét kiöltő smiley-.val. Meglepetésem van. Szombat délelőtt a keresztanyámék elmennek Salzburgba. Vidáman telik a napom. Mindig eszembe jut édes duci teste, felrémlik hangja amint eljut a csúcsra. 

Reggel korán kelek, olvasgatok, izgatottan készülök. Borotválkozás, zuhany, intim borotválkozás. Már öltözök amikor sms-jön. Elmentek :) - írja. Az ajtóhoz érve az azonnal nyílik. Sarah áll ott, rózsaszín szatén köntösben, édes arcán nagy mosollyal. Becsukja az ajtót, magamhoz ölelem, húsos ajkai finom párnaként érnek az enyémhez. Vadul csókol, nyelvünk elmerül egymásban. Finom illata, nagy kebleinek érintése, érzéki szája és a szexi összhang hatása gyorsan érződik nadrágomban, egyre szűkebb lesz. Bal kezem hátán, jobb pedig nagy fenekét simogatja. A vékony köntöse csúszik bőrén, felsóhajt, keze libabőrös lesz. Szinte felfal ajkaival. Arcomat nyakába fúrom, lassan haladok válla felé. Apró csókokkal halmozom el finom bőrét. Fejét hátra hajtja, kívánja még az érintéseket. Gyere édes - súgja - menjünk föl. Elindul a szobája felé, ahogy a lépcsőn megy előttem, nézem popsiját, játékosan megemelem, nevet. A szobába érve kioldja a köntöst. Teljesen meztelen alatta - nem akartam az időt húzni - mondja mosolyogva. Kioldom az övem, szinte kitépi pólóm a nadrágomból, vadul gombolja azt, húzza le rólam, kilépek belőle. 

Puha ajkaival makkomhoz ér, mintha villám csapott volna belém. Forró nyelvével, végignyalja férfiasságom, lassan, érzékien majd hirtelen szájába vesz és mélyen ameddig csak tudja elnyel. Lassan enged ki és ismét és ismét ezt játssza. Remegek az érzéstől. Feláll és az ágyra fekszik. Gyere édes - mondja - ne húzzuk az időt, érezni akarlak magamban. Felhúzza combjait, nedvesség csillog sima szeméremajkain, nagy mellei elterülnek mellkasán, elé térdelek, szeméremdombjára fektetem farkam csak zacskóm ér forró ajkaihoz. Magához húz, nyelvével az enyémet keresi. Csípőjét mozgatva simogat puncijával izgatja magát. Nem várok lejjebb csúszom, érzem amint makkom szeméremajkai közé csúszik, amint a bejárathoz ér, lassan előre tolja magát, forró, szűk puncija lassan befogad. Hangosan felnyög, finoman a nyakamba harap, körmeivel finom csíkot húz hátamra. Lassan érek végig benne, felsóhajtok amint teljesen egymáshoz préselődünk és érzem szemérmét az enyémen. 

Finoman mozdulok, lassan majdnem ki és aztán ismét beljebb és beljebb egészen, eggyé válva. Szemét hol kinyitja, hol becsukja, még halkan nyögve élvezi minden mozdulatomat. Magához szorít, csak ágyékomat mozgatom, ő csípőjével köröz. Hüvelyével hol megszorít, hol elenged. Élvezzük a finom játékot. Elé térdelek, lábát a nyakamba veszem, épp g-pontját elérve azt masszírozom makkommal. Egyre gyorsul lélegzete, halk kéje hangosabb és hangosabb. Mélyen akarlak - lihegi. Még nem - válaszolom és tovább játszom vele. Fejemet oldalra hajtva megcsókolom combját, kezem fenekét simogatja. 

Lábait leveszi vállamról, egy párnát tesz popsija alá. Teljesen kitárul, hüvelyének minden pontját elérem, egyre gyorsabban dugom, élvezem a forróságot, az egyre erősödő hangorkánt, sikoltásait. Arcán a fájdalmas kéj tükröződik, keze az ágy támláját markolja, nagy mellei minden mozdulatomnál hullámoznak testén. Fejemet sima hónaljába fúrom, nyelvemmel csiklandozom, finom. Egyre gyorsabban vesz levegőt, lihegése, finom sikoltásai szinte egybefüggnek már. Egyre vadabbul dugom, csattanunk egymáson, nedves puncija izgalmas hangot ad amint szemérmem hozzá ér. Lihegek, néha hangosan adom ki magamból az érzéseimet, érzem egyre nehezebb már tartani magam, minduntalan indulnának az impulzusok de elfojtom. 

Hirtelen magához húz, vállamba harap, körmeit fenekembe mélyeszti, remegő testtel éri el hangosan a kéjt, sikoltva ráng csípője, hüvelye erősen megszorít. Lökéshullámok érkeznek, hosszan élvez, ismét és ismét. Élvezz belém - zihálja - érezni akarom milyen amikor elöntesz! Kérdően nézek rá - de csak kapkodja a levegőt - ez a meglepetés, vettem gyógyszert. Megnyugszom, hogy nem kell vigyáznom tovább, hagyom, eláradjon testemben az érzés, megfeszítem magam, lüktetve tör ki a vulkán farkamból, öntöm el punciját forró spermámmal. Magához szorít és finom puha ajkaival megcsókol. Érzem lassan megnyugvó testét, nézem a kéjtől kisimult arcát. Lassan kihúzom farkam, fejem lábai közé préselem, élvezettel nyalogatom, lassan kifolyó spermámat belőle. Felül és még kemény farkamat szájába veszi, szívogatja, nyalogatja. Az ágyra dőlök, fejét a mellkasomra hajtja, haja simogat. De jó volt - súgja. Még egyszer szeretném, veled olyan jó, te adod nekem a szexből mindig az elsőt. 

Igen, én vettem el szüzességét, én dugtam meg először a popsiját és én élveztem először teli a punciját. 

Keze farkamat simogatja, érzem lassan megint megtelik vérrel....

 

                                

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr327805300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása