Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Claudia akar valamit

2015. szeptember 24. - Markus Andreas Schäfer

Este van pár percnyi szünetem, rágyújtok és megnézem a telefont. Egy kis piros '1' látszik a chat ikonon. Rákattintok, Claudia. Este Josef-nél leszek. Lejössz? Persze - válaszolom. Gyorsan takarítunk, zárjuk a konyhát. Annát megkérdezem van-e kedve lejönni de tudom a választ. Inkább alszik. Lezuhanyzok és sietek a söröző felé.

A teraszon ismerősök ülnek, köszönünk egymásnak. Látom bent Claudiát a pultnál Joseffel beszélget. Mellé ülök, Josef hozza a sörömet, a bajsza alatt mosolyog és egy kulcsot ad 207-es szobaszámmal. Beszélgetünk Claudia szeme csillog. Persze mindenki vidám, erős viccekkel húzzuk a másikat. Halkan súgja - gyere menjünk. Bólintok, kezébe veszi a táskáját és indul is lépcsőház felé. Megiszom a söröm és utánamegyek. Az ajtó előtt találkozunk, megfordul lépteimre és megcsókol. Bezáródik az ajtó.

Az előtérben felém fordul, ismét meg akar csókolni de nem engedem. Erőltetett durvasággal, fogom meg fejét és a földre nyomom, elém térdel. Bontsd ki az övemet - mondom neki szigorúan. Amint kioldja kihúzom a bújtatóból és bedobom a szobába. Állj föl - parancsolom. Látom szemén élvezi - a múltkor ezt akarta. Bemegyek a szobába és a fotelba ülök. Gyere ide és vetkőzz le! Nézem amint a szorosan nagy fenekére feszülő farmert leveszi, kibújik a blúzból. Megáll előttem. Mindent - parancsolok neki ismét. Felizgat a látvány amint kibuggyannak nagy lógó mellei a melltartó fogságából, kilép fehér bugyijából is. 

Add ide - szólok. Orromhoz tartom, megszagolom. Friss öblítőillata van és egy nedves folt. Mélyet szippantok belőle. Kérdően néz rám. Felállok, mögé kerülök és az övvel összekötöm háta mögött kezeit. Felszisszen amint megszorítom csuklóját, piroslik keze. A földre nyomom, letérdel. Kibújok a pólómból és leveszem a nadrágom csak a boxer marad rajtam. Elé állok - vedd le - szólok. Keze híján fogával próbálja, nehezen megy de lassan sikerül.

Arca farkamhoz ér amint lefelé kínlódja az alsóneműt. Kilépek belőle, annyira állok csak közel, hogy elérje makkomat. Nyald - parancsolom neki. Kinyújtja nyelvét és finoman izgatni kezdi. Nedvesíti, köröz rajta, felsóhajtok. Fejét közelebb hozza de megfogom és nem engedem. Csak a makkomat - mondom szigorúan. Néha kicsit hátrálok, látom küzd az egyensúllyal, nehéz feladat nem fölborulni és közben makkommal játszani. Hagyom egy ideig kínlódni majd megfogom fejét, lassan előtolom csípőmet és torkára nyomom farkam. Ott tartom egy kicsit majd kihúzom, fuldokolva kapkodja a levegőt. Szólni akar de hajánál fogva ismét mélyen magamra húzom. Kiengedem és mozgatni kezdem magamon. Érzem amint nyelvével izgat, fogai néha megkarcolnak. Szopj te ringyó - parancsolom neki.  Elengedem és hagyom hadd mozogjon az ő ritmusában. Egyre gyorsabban mozog, felnyögök a kéjtől. Látom nedves a szeme. Élvezem ahogy uralkodhatok rajta. Egyre gyorsabban szopja férfiasságom, nyála nedvesít és csöpög. Lélegzetem egyre gyorsul, érzem nagyon gyorsan el fog jönni az orgazmus. Megmarkolom haját, megfeszítem testem, felnyögök, fejét egyre gyorsabban mozgatva élvezem teli forró spermámmal. Nyeli és csöpög. Jut mindenhová. 

Felállítom. Rám néz és nedves szemmel mosolyog. Térdelj az ágyra - mondom neki. Mivel össze van kötve keze nehezen megy. Vállát az ágyra ejti, hatalmas feneke elém kerül, fantasztikus látvány. Széthúzom popsiját, borotvált puncija és ánusza tárul fel. Lassan közelítek felé, nyálas, ondós farkamat szeméremajkai közé nyomom.....

                                                  

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr537815438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása