Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Claudia semmi érzelem

2015. szeptember 26. - Markus Andreas Schäfer

Nyálas és spermától nedves, ragadós farkamat a szeméremajkai közé nyomom, felnyög. Nem hatolok be, makkommal simogatom csiklóját, tocsogós punciját. Bassz meg - lihegi. Csöndet - kiáltok agresszíven fel és az öv szabad végével éleset csapok nagy fenekére. Felsikolt és egyben fel is nyög, jelzi élvezi a fájdalmat. Piros csíkok jelennek meg amint élesen csattan az öv fehér fenekén. Lihegve sikoltozik. Magam felé húzom összekötözött kezét, halkan felszisszen amint fájdalmat érez, ebben a pozícióban tartom, nem feszítem tovább. Jobb kezemmel marokra fogom férfiasságom és ánuszához nyomom makkom, érzem amint lassan bejutok, majd hirtelen tövig nyomom benne azt. Ismét felsikolt, minden kímélet nélkül dugni kezdem fenekét. Fejét emelgeti, jobbra balra veti, fájdalmasan, éles hangon fel-felsikolt. 

Csönd legyen - szólok rá és nagyot ütök az övvel már piros csíkos fenekére. Büntess meg, szajha vagyok - nyögi. Szavai még inkább felajzanak. Megragadom haját és magam felé húzom. Igen egy kurva vagy - válaszolom - de ha még egy szót szólsz nem leszek ilyen finom. Kihúzom farkam belőle, lábbal meglököm, fölborul és hátára fekszik, összekötözött keze alá kerül. Csillogó szemmel néz rám én is hasonlóképpen. Egy párnát teszek feneke alá, nézem széttárt lábait amint hívogatóan fénylik szeméremajka. Elég hosszú az öv, megrántom, felszisszen. A végével végigsimítom szeméremajkait, majd közéjük csúsztatom és simogatom. Élvezettel kezd el sóhajtozni, látom kicsit megnyugodott. Váratlanul nagyon csapok vele puncijára, felsikolt. Még és még megteszem, fehér bőrén ismét piros csíkok jelennek meg. Megpróbálja lábait összezárni de nem hagyom. Éles, aprókat ütök, néha szünetet tartok. Nézem arckifejezését, amikor kinyitja szemét bátorítóan mosolyog. 

Bal kezemmel széthúzom szeméremajkait, előtűnik duzzadt csiklója, az öv lapjával megütöm. Mééééég - sikolt fel. Csönd - szólok ismét szigorúan. Aprókat ütök rá, finoman paskolom. Sokáig, sikongatva élvezi. Hirtelen beléhatolok, mélyen elérem, érzem makkommal méhét. Ütemesen mozgatom csípőmet, élvezem forróságát, hangosan nyögve élvezem. Nyöszörögve, éles hangon élvezi ő is. Pofozz fel - zihálja. Bal kezem körmével vastag combjába karmolok, jobbal finoman meglegyintem húsos arcát. Jobbról-balról egyre erősebben. Kéjesen nyög és néha felsikolt. Hirtelen remegés fut végig testén, hangorkánt indít hosszú orgazmusa. Dobálja csípőjét, hirtelen elkapja szájával ujjam és erősen belé harap. Éles fájdalom hasít belém, kéjes élvezete átragad rám is. A következő lökésnél mélyen benne maradok és spriccelem, töltöm ki hüvelyét forróságommal. 

Lassan enged fogának szorítása, finom vér fakad ujjamból. Kihúzom farkam, nézem amint nyomában fehér cseppek távoznak piros csíkos szeméremajkai között. Kioldom kezén az övet, felül, kezét puncijához érinti és kifolyó spermámat ízleli, ujját szopogatja. Egy hullámhosszon vagyunk, imádom ahogy érzed mi kell nekem - mondja. Nehezen áll föl és megy a fürdőbe. Leülök a fotelba és belekortyolok egy a minibárból vett whiskey-be. Megborzongok. Nem ismerek magamra...

 

                             

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr857819890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása