Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Egy kis párhuzam

2015. október 05. - Markus Andreas Schäfer

A konyha maga a Pokol. Hiszen az embereket Isten teremtette de minket szakácsokat magával ragadott az Ördög. 
A főzés is olyan mint a szex, tiszta játék az érzékekkel és a végén mindig ott a beteljesülés. Mindig vizuális mind pedig fizikai.

Mindkettő akkor szép ha tiszta és egyben mocskos is. Ha csak egy egyszerű kreációt nézünk, mondjuk disznósültet, zsemlegombóccal és savanyú káposztával. 
Megmossuk a húst mint magunkat. Megszárítjuk és finoman fűszerezzük, bekenjük fokhagymával, köménnyel, sóval. Pont úgy mint magunkat testápolóval, parfümmel.
Finoman kezdünk hozzá mint egy jó szeretkezéshez nem durrbelebalázs módra. Nem egy előmelegített száznyolcvan fokos sütőbe tesszük hanem csak egy százhúsz fokos szinte langyosba. Nem egymásnak esünk hanem közeledünk. Locsolgatjuk, simogatjuk. Hagyunk neki időt ahogy egymásnak is.

A zsemlegombócot is érzékkel készítjük, nem égetjük meg a vajat és a benne dinsztelődő hagymát, csak finoman melegítjük. A tojást is óvatosan törjük fül, nem kell a héja bele. Kiválogatjuk a petrezselymet is, a szárát nem használjuk föl csak a leveleit. Éles késsel vágjuk apróra,az elején még nem okozunk fájdalmat neki mint a partnerünknek sem. A tejet is lassan melegítjük hozzá, forróság lassan lesz belőle. Érzéssel fűszerezzük a massszát, kóstolgatjuk mint egymást. Érezzük mikor a jó és akkor máshol folytatjuk. Nedves kézzel formázzuk a gombócokat, nem szárazon, ne fájjon ahogy a partnerünknek sem. Itt a víz a nedves ott a testnedveink esetleg a síkosító. Hagyunk neki időt pihenni de már izgulunk hatalmába kerít a vágy.

A savanyú káposztát is megmossuk, öblítjük. Az ízét megtartva de nem erősre hagyva. Mint egy egy finom puncit megmosva de az isteni ízét megtartva. Érezzük a dinsztelődő hagyma illatát, mint egymás vágykeltő zamatát. A káposzát finoman helyezzük rá mint kedvesünket az ágyra. Ahogy egymás erogén zónáit felfedezzük, úgy adjuk hozzá finoman a borsszemeket, a babérlevelet, borókabogyót a füstöl húsdarabokat. Lassan forgatjuk, símogatjuk. Összerándulunk az illatorgiára egyre vadabban akarjuk a másikat.

Lobogó vízbe tesszük a zsemlegombócokat, ahogy a szexben lobog a szenvedélyünk is majd lassítunk és csak hagyjuk lassan forrni. Ahogy néha elkap a vágy majd akarjuk még tovább.

A húsnak is adunk sokkal magasabb hőfokot, inni adunk neki ahogy mi is szoktunk csak a hús sört mi pedig esetleg pezsgőt. Végigöntjük rajta mit kedvesünkön a pezsgőcseppeket. Ízleljük ahogy lenyalogatjuk az italt másikukról.

Izgalmunk az illatok és hangok hatására tetőfokára hág de még nem akarjuk az orgazmust, bár már karmoljuk egymást. Felvágjuk a húst, lecsepegtetjük a zsemlegombócot és a lucskosra főtt káposztával egy tányérra helyezzük őket. A köményes, fokhagymás, sörös szósszal meglocsoljuk és jön az orgazmus. Izmaink megremegnek, testnedveink elindulnak ahogy a falatok a szánkban, minden ponton mást ízt éreztetve.

Hosszan tartó orgazmus mind egy jó szeretkezés mind pedig egy finom étel elkészítése.

Üdvözlet a Pokolból! Szép Napot Nektek! Mahlzeit!

 

20151002_183446.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr37892900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása