Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A bisonsteak 1.

várakozással telve

2015. október 08. - Markus Andreas Schäfer

Vacsorára hívtam. Nagyon megtetszett. Fekete göndör haj, vékony testalkat, pici cicik és az egyik gyengém a szemüveg. Nagyon vonzó nő. Fiatal azaz nálam fiatalabb.

Elgondolkoztam, hogy étterembe vigyem-e vagy haza. Az otthoni mellett döntöttem, finomat, valami érdekeset, vágykeltőt, az erotika és konyhaművészet közötti párhuzamot vonó ételt kreálok neki jelezve mennyire akarom, akarok adni neki, minden érzékszervét el akarom kápráztatni. 

Amerikai konyhás a lakás így ott mindent egy helyben. Készülök. Tudom zenei ízlésünk nagyon hasonló, nemzeti rockot kedveljük mindketten de ezt hiszem ma egy kicsit másra lesz szükség, mégpedig Sade erotikus hangjára és extázisba vivő zenéjére. Előtte fogom elkészíteni az ételt, mint egy előjátékot. 

Elment a takarítónő, rend és tisztaság van. Minden kedves és illatos. Megterítem az asztalt, gyertyát állítok középre, mécseseket különböző helyekre. Előkészítem a vacsorát. Bisonsteak-et azaz bölénysztéket készítek.  A köreten gondolkodom de nem akarok nehezet hozzá. Csak valami könnyűt ami nem nehezíti el a gyomrot, nem az a célom, hogy utána átaludjuk az éjszakát. Forróságot, erotikát, vadságot akarok. Olyat mint a bölény, kirobbanó kéjt mint a bölény ereje, hatalmas orgazmusokat mint a bölény hatalmas termete. Meg is van, mediterrán zöldség lesz, persze a friss, kakukkfű és rozmaring illatával és ízével. Az elő-előjáték, játék az érzékekkel, ízekkel.

Az italokon gondolkodom de a hagyomány mellett döntök azaz vörös húshoz vörösbor. Portói lesz. Aperitif pedig Bourbon whisky. Amerikai mint a bölényhús. Igazából nem kedvelem a bourbon whisky-t mert inkább ír whiskey-párti vagyok de most ez kapcsolódik. Megfürdök és felöltözök, izgatottan várom őt.

Kopognak. Kinyitom az ajtót, ott áll mint egy megtestesült tisztaság. Piros selyem felső és szürke szoknya van rajta. Kicsit bizonytalan leszek, vajon olyan lesz-e mint elképzeltem. Megpuszilom és bevezetem. Felcsillan a szeme amikor meglátja a gyertyákat és a terített asztalt. A pulthoz invitálom, kivillan rövid szoknyája alól testszínű combfixe csipkéje ahogy felül a bárszékre.

Jeget veszek elő. Koccannak a pohárban a keményre fagyott tömbök. Lassan öntöm rá a whiskey-t. Kezébe adom, mosolygunk egy kicsit zavartan, nem tudjuk mi lenne a megfelelő szó a koccintáshoz. Az érzékekre! - mondom halkan. Az érzékekre! - válaszolja bátrabban. Belekortyolunk, megered nyelvünk. Nézi amint készítem az ételt. 

A finom húst nem fűszerezem még be. Olajat forrósítok egy serpenyőben, friss rozmaring-ágat és kakukkfüvet dobok bele először. Felcsap a forró párában a két fűszer jellegzetes illata. Óvatosan ejtem bele a két húst, csak most szórok rá egy cseppet saját magam által kevert steakbors keveréket, Nem sózom, nem akarom, hogy idő előtt elveszítse nedvesség tartalmát. Töltök még a whiskeyből, koccannak a poharak. Bátrabban adjuk magunkat. Párhuzamot vonok a forró, nedves testiség és a pont készülő étel között. Mosolyogva hallgatja. Leszáll a székről és közelebb jön, vállam felett nézi a készülő steak-et. Érzem illatát, szándékosan hozzáérek arcommal egy pillanatra. Játékosan vállamra teszi a fejét. 

A másik serpenyőben vadul pattog az olívaolaj amint a finomra vágott lilahagyma, zsenge borsó és színes paprika csíkok beleérnek. Nem kell sok idő nekik, hamar elkészülnek. A hús is megkapta az első hőt, most épp pihentetem mint két orgazmus között pihenünk. Langyos sütőben regenerálódik, készül a következő kéjre. 

Elfordítom fejem, szeme épp szemben velem. Nézzük csillogó szemmel egymást, lassan közelítünk a másik felé, ajkunk finoman összeütközik, beleborzongunk az első érintésbe. Apró csókot váltunk, ajkaink egyre nagyobbra nyílnak, nyelvünk kalandra indul. Hosszan élvezzük ki az első, forró csókot.

Gyere - fogom meg kezét és az asztalhoz ültetem. Elé teszem a tányért, lassan eszünk, nézzük egymást, kortyolunk a borból. Nem beszélünk, élvezzük az ízeket mint az imént egymásét. Rózsaszínre sült húsból vörös nedv cseppen mint a nedvesség ami az eggyé válást segíti. Az evés erotika és az erotika evés. Élvezetek halmozása. 

Elfogyott minden, látom ízlett neki. Leszedem az asztal és a mosogatóba teszem a tányérokat. Ahogy fordulok ő áll mögöttem. Ismét csak nézzük egymást, ajkunk összeér és vad, szenvedélyes csókban merülünk el. Hosszan, a levegőt kapkodva, szorosan egymáshoz préselődve, a másikat simogatva, kezünk kalandra kel....

093411-romantic-dinner1.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr387896688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása