Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A bisonsteak 4.

a fürdő nem az enyém

2015. október 17. - Markus Andreas Schäfer

Kinyitom a fürdő ajtaját, épp elzárta a vizet és kilépett a kabinból. Nedves testén a vizcseppek csillannak meg, nagy fehér törölközővel itatja le magáról azokat. Mosolyog és csillog a szeme. Becsukom az ajtót és csak állok ott, nézem. Felveszi szemüvegét, derekára tekeri a törölközőt, hozzám lép. Finoman megcsókol - a fürdő csak az én privát világom kedves - mondja szelíden és kinyitja az ajtót.

Állok a forró víz alatt, élvezem mint mindig. Kell a napi két-három zuhanyzás, megnyugtat és utána mindig jobban érzem magam. Frissnek, üdének és tisztának, valahogy önmagamnak.Megtörölközök és felveszem a köntösöm.

A szobába lépek, ő az ágyban fekszik, feje alatt párna ami az ágy támlájához van téve. Nyakig betakarva. Hívogatóan néz azzal a kedves és most olyan ártatlan tekintettel. A köntöst a székre dobom és bebújok mellé. Átkarolom. Érzem finom illatát, felém fordul és lejjebb csúszik. Szánk összeér, érzékien fonódunk egymásba. Mellbimbói izgatóan érnek mellkasomhoz, vérrel lassan megtelő férfiasságom simul szeméremdombjához. Akarlak megint - suttogja fülembe érzékien. Ez a két szó is olyan izgatóan hangzik a szájából. Magamhoz szorítom - én is téged! Keze a hajamat simogatja tarkómon, az enyém finom arcát cirógatja. Csillogó szemét nézem, érzem forró lehelletét. Csókot nyomok ajkára, kezét a feje fölé hajtom. Finoman csókolom végig, arcát, nyakát, vállát, selymes hónalját. Élvezem illatát, fejem mellei felé indul. Finoman ízlelem keményedő bimbóit, élvezettel veszem számba, óvatosan játszok vele. Minden újabb, finom ingernél felnyög, halkan felsóhajt. 

Megfogja fejem és arcához húzza, nyelvét mélyen elrejti számban, forrón és vadul csókoljuk egymást. Lassan mozdul, kihúzza lábai alólam és megnyitja combjait. Csípőmet megemelem, férfiasságomnak teret adok, makkommal érzem nedves szeméremajkait, kezével segíteni indul de nem kell, lassan csúszok belé. Mindketten egyszerre sóhajtunk hangosan fel ahogy lassan, teljesen eggyé válunk. Érzem szorító hüvelyében szinte égető vágyát. 

Lassan mozgok, csípőmmel körözök, finomakat mozdulok, figyelek reakcióira, gyorsan megtanultuk egymást. Szánk néha egymáséra tapad, fejem édes mellbimbóin kalandozik, hol egyiket hol másikat ízlelem, adok neki nedves impulzusokat. Lágyan szeretjük egymás testét, keze hátamon, körmével cirógat, fenekemet markolja néha erősen meg, húzza, nyomja magába ezáltal férfiasságomat. Csillogó szeme néha nyílik ki majd becsukódik és arcán édes kéjjel, szorítja össze azt. Óráknak tűnnek a hosszú percek amint egyre gyorsuló lélegzettel és növekvő vággyal az orgazmus felé haladunk. 

Combjait még följebb húzza. A méhemben érezlek - nyögi lihegve. Megemelem csípőmet és egészen puncija bejáratáig húzom ki farkam majd mélyen vissza belé. Egész hüvelyét bejárom duzzadt makkommal, minden érzékeny pontjának adok impulzust. Gyorsul mozgásunk, néha fel, felsikolt élvezetében, már szinte folyamatosan nyög, zihál, hangja betölti a szobát. 

Akarom, maradj bennem, érezni akarom ahogy elöntesz - zihálja. Kérdően nézek rá. Gondolkoztam, akarom, most már lehet, talán - mondja két lélegzetvétel között. Fejemet rázom - én is szeretném de nem akarok gondot neked. De jó lenne pedig - suttogja. Hangja hirtelen elhalkul, visszatartja lélegzetét és vulkánként tör ki belőle a az orgazmus. Magához szorít, körmével fenekembe karmol. Remegve élvez, hosszan, hangosan, nem állok meg, sokáig adok még neki impulzusokat, élvezem ahogy szinte fájdalmasan éli meg a kéjt. Gyorsítok mozgásomon, akarom most már én is a mennyi csúcspontot. Az első remegésre visszahúzom csípőmet, szeméremdombjára fektetem férfiasságom, az első kilövellés szinte arcáig ér, hangosan kiáltok fel és pumpálom forró spermámat hasára. Remegnek lábaim, lejjebb ereszkedem, testünk összeér, nedvem testünkre tapad. Mélyen megcsókolom. Oldalra fordulok. Mindketten kapkodjuk a levegőt, lassan áll vissza normálisra légzésünk. Felém fordul, cinkosan mosolyog. A következőt kérlek add nekem, érezni akarom magamban, ne félj kiszámoltam, most már nem lehetek terhes - csókol meg. 

Felkel és a fürdő felé indul, az ajtóból visszanéz. Tudod kedves - mondja gyerekesen, mosolyogva-fenyegetve -  a fürdő az enyém! - és becsukja sz ajtót. 

                                 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr67969599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása