Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A bisonsteak 6.

csere

2015. október 22. - Markus Andreas Schäfer

Élvezem az ízeket, amik forró puncijából jönnek. Mélyen benne van nyelvem, aprókat mozdulok benne, szeméremajkai között kalandozok. Csiklójához érve felnyög és lábait még nagyobb terpeszre nyitja. Számba veszem, izgatom nyelvemmel. Finoman megszívom, beleremeg, egyre gyorsabban nyalom. Zihálása egyre gyorsul, már elérné a kéj amikor abbahagyom. Kérdően néz rám. Most én kínozlak - mondom. Elsétálok az asztalig és iszok egy kortyot a whiskeyből. Most ha még rá is gyújtasz megöllek - mondja mosolyogva. Á most nem - válaszolom - majd később amikor könyörögni fogsz.

Fölé térdelek, lassan engedem le magam, forró ajkaihoz érnek heréim. Kinyújtja nyelvét, nedvesen nyalni kezdi. Épp eléri. Végighúzom nyelvén férfiasságom, hagyom makkomat izgatni. Nem adom szájába csak nyalni hagyom, az élvezettől sóhajtozni kezdek. Nem sokáig engedem, combjai közé térdelek, lábait a vállamra teszem. Kidudorodnak szeméremajkai, rajta még spermám megszikkadt darabjai, csillog a nedvességtől. Csiklójához nyomom makkom, azzal masszírozom. Ismét felgyorsul lélegzete, hangosan nyög egyre intenzívebben. Már-már elélvezne amikor ismét megállok. Kinyitja szemét - dugj már meg kérlek. Gonoszkásan mosolygok rá - ááá nem. 

Ismét magára hagyom. Az éjjeliszekrényhez lépek, kihúzom a fiókot. Egy anál dildót veszek elő és kérdően nézek rá. Ez vékony a puncimhoz - nevet. Nem is oda való - válaszolom. Síkosítót kenek rá, visszatérdelek az ágyra, popsija bejáratát simogatom vele, lassan haladok. A vékony végével kezdem - felszisszen amint beléhatolok. Egyre mélyebbre tolom. Amint benne van óvatosan húzom ki. Ezzel játszok, becsukja szemét és finoman nyög amint ki be jár benne a zselés anyag. De finooom - zihálja. Másik kezemmel csiklóját simogatom, ujjam néha nedves hüvelyébe csúszik, Érzem a dildót ujjammal popsijában. 

Gyere már belém - követeli nyögve - élvezd teli puncimat. Én is kívánom már, engedek neki. Makkom szeméremajkai közé nyomom, nedves bejárata azonnal befogad. Nyomná előre magát, mohón de nem tudja. Én irányítok. Fokozatosan merülök el benne, amint elérem méhszáját, enyhe szorítást érzek farkamon. Hüvelyének izmaival játszik vele. Nem mozdulok, átengedem magam ennek az élvezetnek. Lassan kihúzom egészen a bejáratig, érzem a popsijában lévő dildó domborulatait, óvatosan kezdek ütemes mozgásba. Hangosan élvezi minden mozdulatomat, kapkodja a levegőt, érzem rajta minél előbb el akar menni. Gondolkodom, gonoszkodjak e még vele de nem teszem. A kéj nem engedi, én is vágyom már a mennyei kilövellésre, megtölteni ondóval punciját ismét, látni és hallani ahogy kontrollálatlanul elhatalmasodik rajta a gyönyör.

Fejét mozgatja jobbra-balra, sikolt és nyög és zihál majd hirtelen egy pillanatra elhallgat és még hangosabb sikoltásba tör ki, vergődő teste remeg a kéjtől, hosszan adja át magát az orgazmusnak. Gyere velem - kiáltja. Ilyen ingerek hatására nem kell sok nekem sem, érzem ágyékomban elborít a lila köd és a kéj. Hangosan nyögve élvezek el, megremegve lüktetem minden spermámat forró méhszájára. 

Eloldom a bilincsét, popsijához nyúl és lassan húzza ki magából a dildót. Megcsókolom mélyen, nyelvem elveszik benne. A hátamra fordít és forró ajkai közé veszi férfiasságomat, nedveinket nyalogatja le róla. Feláll és elindul a fürdő felé, látom combján fehér cseppek csillogva folynak lefelé. Az ajtóból visszanéz. Rögtön jövök Kedves!

                                   

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr838011111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása