Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Chrissi

2015. október 24. - Markus Andreas Schäfer

Felébredek, kinyújtózom. Végigsimítok kemény férfiasságomon, Anna még mélyen alszik, felkelek, köntösbe bújok. Amerikai konyhánk van. Bekapcsolom a kávéfőzőt és addig rágyújtok ablakban. Hideg jön be. Az utca másik felén lévő szállodában hol egyik, hol másik ablakban gyúlik világítás. Alig veszem észre, hogy az egyik ablakban egy nő áll de engem néz, amint tudatosul bennem és odakapom tekintetem, már csak egy pillanatra látom forduló testét és vele mozduló melleit. Még várok aztán elnyomom a cigarettát, becsukom az ablakot. Ébredezek. 

Többször is odapillantok de nem látom többet. Lezuhanyzok és elindulok a reggeli sétára a kutyámmal. Ősz van és már nincs nagy meleg itt az Alpokban. Az embereken már kabát. Egy babakocsit toló nő tűnik fel előttem. Rövid sötétkék kabát, barna, szűk farmer, magassarkú félhosszú csizma van rajta és copfba összefogott szőke haj. Közelebb érek, lassan megyek mögötte, nézem domborodót fenekét ami kitölti a nadrágot, minden lépésénél látom lábának izmait dolgozni. Élvezem a formás popsi és szép lábak nyújtotta látványt. 

Amint mellé érek köszönünk egymásnak, elmosolyodunk. Megpróbálja megsimogatni félénk kutyámat de az nem hagyja. A kocsiban egy apró baba van, szájában a cumival alszik. Szép lány azaz anyuka, mély kék szemekkel és kedves arccal. Szóba elegyedünk, neki is volt kutyája gyerekkorában csak elütötte egy autó és a kezei közt halt meg. Könnycseppet látok szemében. Igen a kutya többet ér mint néhány ember. Kérdezek a gyermekről. Három hónapos fiú. Ahogy mondja "mei liabe" osztrákul, a szerelmem. Beszélgetünk közben kutyám összevissza gabalyodik a gyerekkocsi kerekeibe és lábainkba. Ahogy a hosszú pórázt megpróbálom kibogozni, ő is leguggol. Hirtelen egymás intim szférájában találjuk magunkat, arcunk szinte összeér. Egymás szemébe nézünk, pár pillanatig úgy maradunk majd fölállunk. Mosolyogva folytatjuk utunkat. Lassan a házunk elé érünk. Elbúcsúzunk a másiktól. Nézem ahogy elindul és távolodik, egyszer visszanéz, vidáman int. 

Felmegyek a lépcsőn, a konyhában Anna áll. Illatosan, most zuhanyzott. Csajoztunk ? - kérdi mosolyogva és megcsókol. De hideg az arcod - súgja - viszont az én puncim forró - és kezem elrejti a köntöse alatt. Elé térdelek és fejem a köntös alá fúrom, érzem kilógó kisajkait, felsóhajt amint hozzá érek, terpeszre nyitja combjait. Még mélyebben elérem, szeméremajkai közé nyomom nedves nyelvem. Gyere a szobába - súgja. Nekem jobb ötletem van - válaszolom és a széles ablakpárkányra ültetem. Felhúzza lábait, elém tárul a legszebb látvány amit férfi kaphat. Borostás szemérme, nedvességtől csillogó ajkai. Kezemmel nagyajkait simogatom, nyelvem mélyen közöttük merül el. Finom ízét élvezem. Megfogja fejemet és amikor nyelvem csiklójához ér magához szorítja. Finoman lassan izgatom, érzem amint egye duzzad. Lélegzete egyre gyorsul. Szívd meg - nyögi. Megteszem, hangosan felnyög, egyre gyorsabban körözök rajta, hajamat húzza amint magához szorít. Hangosabb és hangosabb zihálása, hirtelen megfeszíti testét, beleremegnek az ablakok orgazmusába. Nyelvem dugom nedves hüvelyébe élvezettel nyelem nedvét. Kezével csiklójához nyúl, masszírozni kezdi. Nem kell sok és ismét hangorkánban tör ki. Isteneeeeem - kiáltja elnyújtva, hosszan, minden impulzusba beleremegve. 

Gyere belém - zihálja és leszáll az ablakból, megfordul és oda könyököl. Kapkodva bontom ki nadrágom és szabadítom ki kemény farkam belőle. Hatalmas fenekébe harapok, imádom a látványt és az érzést, férfiasságom nedves puncijában hamar megtalálja az utat. Lassan tolom végig forró hüvelyében, felnyögök amint teljesen befogad. Baszd szét a pinám - nyögi - a tiéd. Szavai még inkább vágykeltőek, nem szokott ilyet mondani. Beszélj még - kérem. Gyerünk kicsim dugjál, mélyen, gyorsabban! - lihegi - a méhemben érezlek. Vadul mozgatom csípőmet, kezem vékony derekán. Egyre hangosabban liheg. Mindjárt elmegyek - sikítja - gyere veleeem. Farkam szinte belefájdul hüvelye izmainak szorításába. Pulzálva élvez, pár mozdulat és fenekéhez szorítom szemérmem, meg-meglökve őt, spriccel ki farkamból spermám, töltöm meg izgató hüvelyét. 

A hátára hajtom fejem, megcsókolom nyakát, lassan kihúzom farkam belőle. Kezével puncijához kap de már késő, gyors patakban folyik le combján, csepeg ki kisajkain át nedvem belőle. Mosolyogva szorítja össze combjait. Hozz már zsebkendőt - mondja áldühösen. Átadom neki. Nem mosdok meg most, egész nap érezni akarom ahogy bennem mentél el. Tudni fogom, bennem vagy még - mondja. Lassan lohad le férfiasságom, én sem itatom le róla én is érezni fogom a mai reggelt - szólok. 

Kinézek az ablakon, a nő a szálloda ablakában áll, piros blúzban és néz. Mindent látott de nem zavar. 

                     

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr208016347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása