Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Chrissi 2.

2015. október 26. - Markus Andreas Schäfer


Reggel van, az ablaknál állok és szívom az első cigarettámat. A szemközti szálloda ablakait fürkészem, hátha megjelenik megint a titokzatos leskelődő nő. Félhomály van még, világosság gyullad az ablakában, valaki elhúzza a függönyt. Ismét megjelenik az ablakban, azonnal a mi ablakunkra néz, rámosolygok ő vissza. Most tudom csak alaposabban megnézni. Negyven felett jár jócskán, talán már ötven is van. Széthúzza köntösét, előtűnnek formás, nem túl nagy de nem is kicsi enyhén megereszkedett mellei. Végigsimít rajtuk. Elrejti azokat és eltűnik az ablakból. Kicsit várok még aztán én is eljövök onnan. Gondolkodóba esem, egyértelmű jelet adott vagy csak játszik velem? Segítséget kell kérnem Katitól a magyar szobalánytól. Ő meg tudja mondani ki is az. Sms-t küldök neki. 

A szokásos zuhany után ismét a kutyámmal indulok sétálni. Remélem a babakocsis lánnyal ismét összefutok. Ahogy kilépek a házból épp a sarkon fordul be. Meglepődök, a tegnapi szőke haj most vörös lett. Iszonyú szexin mutat így is. Ismét a szűk nadrág, a magas bokacsizma és szürke rövid kabát. Elegáns benyomást kelt. Mosolyogva köszön, kutyám ismét menekülőre akarja fogni. Leguggol és egy jutalomfalatot tart elé. Megpróbálok megbarátkozni vele - mondja. Bizalmatlanul veszi el egymás után a hármat. Sok idő kell neki amíg valakit megszeret. A kocsiban a baba alszik, álmában mosolyog. Együtt teszünk egy nagy kört, akarva-akaratlanul egymás intim szféráját keressük, véletlenül a másikhoz érünk. Flörtölünk, egyre forróbb a levegő. A ház elé érve elbúcsúzunk egymástól, most már megbeszéljük, hogy holnap mikor találkozunk. 

Hazaérve hallom a telefonom jelzését. Sms. Kati válaszolt. Rövid és velős. "Te kurvapecér, csak akkor jelentkezel ha kell valami? Segítek de most azonnal dugjál meg. Az ötödik emeleti tisztaruha raktárban vagyok, igyekezz!"

Nincs ellenemre, Kati a szingli magyar szobalány. Kettesével szedem a lépcsőket, épp a kocsit tolja be a raktárba. Megfordul amint belépek, megcsókol és lábbal löki be az ajtót. Na végre megint itt vagy te szemét - mondja - eltűntél. Nem enged válaszolni, nyelve mélyen elmerül a számban. Finom, tisztaság-illata van. Érzem duzzad farkam, hozzám préselődik, szeméremdombját szorítja nekem. Hirtelen elenged - sok a dolgom ma, sok az "Abreise", gyerünk, dugj meg gyorsan. Megfordul és egy halom tiszta ágyneműre dől. Vékony fehér nadrágján átüt fekete bugyija körvonala. Befűzöm ujjam a nadrág derekába és bokájáig húzom le. Egyik lábával kilép belőle, terpeszbe áll. Fehér fenekén a fekete bugyi kontrasztos és izgató. Nem veszem le róla. Kioldom nadrágom, szinte kirobban belőle már kemény farkam. Jobb kezemmel félrehúzom a bugyit, makkomat csúsztatom szeméremajkai közé. Nem borotválja punciját, még mindig bozontos. Élvezem ahogy a szőrszálak simogatnak, izgatnak. Ne játssz, gyere már belém! - mondja halkan. Forró kisajkai nedvesen fogadnak be, vezetik férfiasságom hüvelye felé. Lassan csúsztatom magam belé, felnyögünk amint teljesen átölel. Lassan kezdem, hosszan mozgok benne. Igyekszik elfojtani hangját, szinte csak nyöszörög, nem akarja, hogy meghallják. Egyre gyorsabban liheg, vele egy ütemben gyorsítok csípőm mozgásán, csattan szeméremdombom fenekén. Csak kínlódó lihegésünk hallatszik. Gyorsabban - lihegi - de finom ahogy bennem vagy. Szeretem ha beszélnek ilyenkor hozzám, még inkább felizgat. Kezeivel a fehér ágyneműt markolja, fekete haja kócosan terül szét. Isteni szűk puncija szinte szorítja robbanásig feszülő férfiasságom, éleseket csapok fenekére. Most, most, most  - nyögi - pár pillanatra visszatartja lélegzetét és kitör belőle a beteljesülés extázisa, levegőt kapkodva, elfojtott hangon élvez, hosszan, sokáig, megremeg teste a kéjben. Még gyorsabban dugom, orgazmusa még több lökést adott a kéj felé vezető úton. Ágyékom felől érzem a beteljesülés közeledtét, megállok egy pillanatra, kijjebb húzom farkam csak makkom marad benne, robbanok és lüktetek belé, körmeimmel fenekébe karmolok a visszafojtott hangomat kompenzálandó.

Rárogyok - hé összenyomsz - lihegi. Farkam kicsúszik belőle, spermám csöpög ki belőle, bozontján kenődik szét. Egy kispárnahuzatot tép ki egy csomagból, puncijához szorítja. A fogason lógó táskájából egy intim betétet vesz elő. Nincs időm most mosakodni - magyarázza. Megtörölném farkam de nem hagyja. Elém térdel és finoman leszopogatja. Most már mehetsz - mosolyog - ja 405-ös szoba és Frau Brandstätter és el ne tűnj megint! 

Beugrok a pékhez zsemléért. Hazaérek Anna épp felkelt, hallom pisilni a wc-n. Kijön és megcsókol. Nem kell a zsemléért mentem mese. Ismerlek, látom kielégültél de remélem jó volt. Na szedjük össze magunkat és kiránduljunk egyet. 

                                          

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr338022404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása