Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A bisonsteak 9.

a panzio

2015. november 07. - Markus Andreas Schäfer

A recepción egy ismeretlen hölgy ül, persze vagy 15 éve nem jártam itt. A 15-ös ? - kérdi. Igen, azt választottam, drágább is mint a többi szoba de extrákkal. Ahogy megy föl előttem a lépcsőn, popsija izgatóan ring, felé nyúlok és pajkosan megtolom. Igyekezz - nevetek. Hátranéz és kezével hátranyúl, fölhúzza a szoknyát. Így már jobb - válaszolja. Ahogy az ajtó kinyílik, elénk tárul a hatalmas érzékek birodalma, a túlfűtött erotika háza. Óriási ágy, a falakon tükrök, az ajtó nélküli fürdő nyitott zuhannyal. Sokkal szebb mint évekkel ezelőtt. 

Megáll az ágy előtt és lehajol, a cipőjét akarja levenni. Szoknyája fölcsúszik, elém tárul finom popsija és nedvességtől csillogó puncija. Nem engedem felállni, fejem azonnal fenekébe fúrom, nyelvem mélyen igyekszem belé nyomni. Kezemmel az övemen matatok, hamar kioldom azt, nadrágomat és alsómat a bokámra csúsztatom. Felállok, megfogom derekát, kemény férfiasságom azonnal megtalálja az utat, felnyögünk amint végig érek benne. Szétfeszít a vágy, egyre gyorsuló mozdulatokkal dugom forró punciját. Két kezemmel tartom és mozgatom magamon, hangosan élvez mikor makkom méhéhez ér. Hirtelen kéjes érzés kerít hatalmába, megállok és megszorítom férfiasságom tövét, még nem akarok elmenni. Naaaa, ne állj meeg - lihegi. Ez gyors lesz - válaszolom. Mindegy de folytasd - hallom a választ. Kezem kerek popsiján, nézem annak bejáratát, a finom rózsa hívogatóan néz rám, ujjam megnedvesítem a számban és óvatosan belé dugom, épp csak az elejéig. Elengedem magam és gyorsabban mozgok. Egyre hangosodó nyögései jelzik mindjárt el fog élvezni, hirtelen visszatartja a levegőt és a szobát betöltő hangorkánnal engedi át magát a kéjnek, remegve élvez. Pár mozdulat után elengedem magamat, makkom a méhéhez préselődik, lüktetve spriccel spermám belé, forró és nedves puncijába. Megremeg lábam az orgazmus hatására, becsukott szemmel mozdul csípőm minden kéj-impulzusnál előre. 

Előre húzódik, farkam felfelé mered ahogy kicsúszik belőle, megfordul és mintha fagyit nyalna, tünteti el szájában a rajta lévő nedvet. Feláll és megcsókol, kezem lábai közé nyomul, érzem a kifolyó nedvességet. Az ágyra lököm és a combjai közé fúrom fejem, élvezettel nyalom ki. le róla édes ondómat. Eltolja a fejem és a fürdőbe indul. Szexin vetkőzik, felém fordul amint a zuhany alá lép. Pajkosan fenyeget ujjaival. Emlékszel, ez az én világom, nézz csak - és megnyitja a vizet. Nem tudok megnyugodni, megint kívánom édes, érzékeny testét. 

 ilmn.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr818055640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása