Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Chrissi 6. szálloda I.

2015. november 08. - Markus Andreas Schäfer

A fb-on sokat írunk egymásnak. Mindketten fel vagyunk ajzva, akarjuk a másikat de kisváros, fontos a diszkréció. Hozzá nem mehetünk, hozzám sem és egyik helyi Gasthof-ba sem. Az emberek rögtön pletykálni kezdenének róla. Nekem mindegy melyik prűd paraszt kezd ki, hiszem én "csak" egy külföldi vagyok itt bár sokan kedvelnek. Társadalmi munkában szoktam a helyi tanácsnak is segíteni, szépíteni a várost, falut.

Megkérdezzem Katit, hogy tudna-e esetleg titokban egy szobát adni nekünk? Ott van hátsó kijárat is és ismerem az egész épületet. Veszteni valóm nincs, maximum nemet mond. Írok neki. Hamar jön a válasz tőle. "Persze segítek de tudod mi az ára? :) " Hmmm tudom és kedvemre van az ára. Kati mindig tüzes. "Persze, mert imádom a tested" - válaszolom. "Tudom, ha elmúlt akkor jelentkezem" - kapok értesítést. 

Azonnal írok Chrissinek, aki máris válaszol. "Nem akarok várni, azt mondom, hogy a barátnőmhöz megyek. Anyu vigyáz addig a kicsire, rögtön sötét lesz, negyed óra múlva várlak a hátsó bejáratnál." 

Anna még dolgozik, gyorsan lezuhanyzom és rohanok át. Kati kezembe nyomja a kulcsot. Add vissza ha végeztetek, ki kell még takarítanom - mondja azzal egy csókot nyom a számra. Amint eltűnik, nyílik az ajtó és ott áll Ő. Halkan kattan a zár. Egymás felé fordulunk és hideg ajkára finom csókot adok. Magához húz. Annyira kívánlak - súgja a fülembe. Sietünk föl a lépcsőn, kézen fogom és úgy húzom magam után. Teljesen néptelenek a folyosók, vége a szezonnak csak pár vendég van de Kati szerint ezen az emeleten senki sincs. 

Becsukódik az ajtó, egymás felé fordulunk, ajkunk ismét összeér, érzéki csókban merülünk el, finom nyelve számban kalandozik. Férfiasságom egyre keményebb lesz, magamhoz húzom, érzem vékony nadrágján át szemérmét. A kabátját gombolja, lesegítem róla. Mindjárt jövök - szól halkan és eltűnik a fürdőben. Egy ideig vacillálok mit is tegyek majd gyors elhatározással ledobom ruháimat, csak boxerem marad rajtam, bebújok a paplan alá. Hallom a csap csobogását, majd elhalkul. Nyílik az ajtó. Ott áll egy fehér csipkés felsőben ami épp a combjáig ér. Nyújtom a kezem felé, felhajtom a takarót és amint mellém ér magunkra húzom. Hátára fekszik. Fölé hajolok, számmal ajkait érintem, vadul kap fogaival az enyémek felé, finoman megharapja. Eldobjuk gátlásainkat, szorosan egymást ölelve próbálunk eggyé válni. 

Enyhe nedvességet érzek, mellkasomon. Ne haragudj de még szoptatok - mondja elpirulva. Válaszként nyakába hajtom fejem és onnan csókolom le róla a dressz vékony pántjait. Lihegve élvezi játékomat testén, kibújik a pántokból, telt keblein lejjebb húzza az anyagot. Felemelem fejem, hogy jobban lássam cicijét. Közepes bimbóudvar és álló mellbimbók. Óvatosan körbenyalom és érzékien a számba veszem. Felsóhajt, mélyről jövően felbúg hangja. Csináld kérlek, olyan finom - suttogja. Élvezettel kényeztetem mellbimbóit, néha szivárog belőle csak enyhe nedvesség. Finoman érek hozzá. Hagyom, hadd élvezze hiszen nekem is örömet okoz kényeztetni.

Lassan haladok lefelé, finom hasán át érek falatnyi bugyijához. Felemeli csípőjét mintha azt mondaná, vedd le rólam. Ujjaim két oldalt fűzöm be és finoman szabadítom meg a ruhadarabtól. Elém tárul kívánatos szemérme, szőke bozont takarja a dombot de lejjebb teljesen síma. Felemelem lábait, arcommal puncija felé közelítek, kezemmel beletúrok selymes szőrébe. Kinyújtom nyelvem, szeméremajkait épp hogy érintve nyalom végig, hallom amint halkan felnyög. Csak azokkal játszok, vággyal telve emeli meg csípőjét, akarja, hogy beljebb jussak. Kisajkából csak egy kis rész kandikál ki, nyelvemet az vezeti be, nedves forróságába. Számat rá tapasztom, elérem bejáratát, egyre beljebb nyomulok, simogatva azt. Két kezével fejemet nyomja egyre jobban szemérméhez. Kalandozva keresem feljebb csiklóját, hangosan felnyög amint hozzá érek. Kezemmel széthúzom ajkait és hüvelyétől csiklójáig nyalom, maradok ott majd ismét. Sokáig játszom vele, farkamat szétfeszíti az izgalomtó benne lévő vér, hirtelen amikor a csiklójához érek odaszorítja fejemet. Szívd meg - lihegi. Megteszem és egyre gyorsabban körözök rajta. Egyre gyorsabb lélegzete és intenzívebb hangja lesz amint majdnem eléri a csúcsot. Megállok. Hagyom kicsit megnyugodni majd folytatom. Ismét és ismét eljátszom ezt vele. Az utolsónál nem sikerül eltalálnom az orgazmus előtti állapotot, fejemet satuba szorítja combja, felsikolt és remegve élvez, hosszan el, elönt nedvességével. 

Amint enged szorítása, feltérdelek. Kócos haja a párnán szétterülve, csillognak szemei. Gyere - mondja - gyere belém....

 

                     

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr118056756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása