Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Chrissi 7. büntetés

2015. november 17. - Markus Andreas Schäfer

Elfáradva elszunnyadtunk majd arra ébredtünk menni kell.  Ő megy előre, a folyosó végén visszanéz, boldog mosollyal az arcán majd eltűnik a lépcsőfordulóban. 

Rendbe teszem a szobát, küldök Katinak egy sms-t. Megköszönöm a segítségét. 

Hazaérek, megállok az autóval. Felnézek az ablakra, nyitva van és világosság szűrődik ki. Annát látom amint tesz-vesz, gondolom rég hazaért mert már köntösben van. Kutyánk is észrevesz, tudja itthon vagyok, látom kócos fehér fejét ab ablakban. Anna is megjelenik ott és mosolyogva int. Visszaintek.

 Anna megcsókol és kinyit egy sört nekem, tölt egy pohár whiskey-t is jéggel ahogy szeretem. . Leülök és rágyújtok, lassan kortyolgatom. Beszélgetünk, kinek, hogyan telt a napja. Felhúzott lábbal ül a széken, kivillan combja, nem titkolva szemérme is. Meleg van nem húzza össze a minduntalan szétnyíló köntöst, láttatni engedi egyre többet cicijét is. Tudom mi lesz a vége, így mindig felhúz. 

Elmegyek zuhanyozni. Mindig élvezem a forró vizet. A nappaliban Anna a kanapén ül, lábai felhúzva, a köntös szétnyitva és keze szemérmét simogatja. Megállok és nézem. Telt, teste annyira izgató. Szemében valami amit nem tudok megmagyarázni. Közelítek felé. Állj meg ott - mondja - és nézz. Nézd ahogy kielégítem magam, ma nem érhetsz hozzám. Nem akarom a rüfke hüvelyváladékát érezni rajtad. Megdöbbenten állok, honnan tudja? 

Férfiasságom egyre keményebb a látványtól, gonoszkásan mosolyog rajtam ahogy szenvedek. Ujjait megnedvesíti és végighúzza nagyajkain, középsőt közöttük tartja. Érzékien simogatja magát, szemét néha becsukja. Egyre mélyebben merül el ujja magában, kihúzva azt csiklója felé közelít, bal kezével szétnyitja ajkait, kikandikáló kemény pontjához ér vele. Felnyög és finoman köröz nedves ujjaival rajta. Nézd csak ami a tiéd de nem kapod meg - zihálja. Egyre gyorsabban masszírozza magát majd megáll vele. Két ujját látom amint nedves puncijába vezeti, előbb lassan majd gyorsabban ujjazza magát. Nem fogja vissza magát mint sohasem, hangja betölti a szobát, lucskos puncija nedves hangot ad. Látom amint elérné a csúcsot de akkor megáll. Lefekszik kanapéra, ismét szétnyitja combjait. Ujjai elmerülnek puncijában, másik kezével csiklóját simogatja egyre vadabbul. Már nem nyitja ki szemét csak hangosan élvezi ahogy kényezteti magát. Hirtelen lábai közé szorítja kezét, csípőjét a magasba dobja, éles hangon kezd hosszú orgazmusba. Szétnyitja combjait, ujjai vadul mozognak hüvelyében, hirtelen kihúzza magából és puncija vékony sugárban nedvességet spriccel. 

Meglepődök, ilyet még sohasem sikerült csinálnia. Újra és újra eljátssza ezt, éles hangon, szinte kiabálva élvez el sokszor egymás után. Nedvessége foltot hagy a kanapé szürke kárpitján. Kinyitja szemét és lihegve de gonosz hangon szólal meg: sokági gyakoroltam, hogy neked ezzel örömet szerezzek. Most láttad de azt hiszem el kéne gondolkodnunk a kapcsolatunkon, talán majd másik férfit meglepek vele ha már neked nem kellek. 

Szíven ütnek szavai, megbántottam és tudom megszegtem a szabályainkat - amit nem tudunk az nem fáj elvet. Feláll és bemegy a hálóba. Utána megyek, az ágy másik oldalán fekszik. Nem beszél. Gondolkodunk mindketten.  Sokáig forgolódunk még elalszom.

                         

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr68081750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása