Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Chrissi 8. - vezeklés

2015. november 19. - Markus Andreas Schäfer

Kialvatlanul ébredek fel. Furcsa kettősséggel iszom kávémat és szívom cigarettám, gondolkodom. Fájdalmat érzek amiért Annát így megbántottam. Nem érdemelte, nem érdemli meg. Hű és nyitott társam, ráadásul az életét adná értem, ahogy én is az enyémet őérte. 

Nem szólna érte ha azzal a nyolcadik női megérzésével nem jött volna rá. 

Ahogy szoktam beviszem neki a kávét, hamutartót, cigarettát és öngyújtót. Az ágyra ülök és nézem. Kinyitja szemét, megfájdul ahogy a bánatot meglátom benne. Megcsókolom. Felül, magára húzza a takarót, rágyújt és belekortyol a kávéba. Megsimogatom az arcát és kimegyek. Nem beszélünk. Lezuhanyzok és elindulok a kutyával sétálni. Azért titkon remélem - holott nem beszéltük meg - találkozom Chrissivel. A domb aljában a kereszteződésnél hirtelen bukkan fel, babakocsit tolva. Csillogó szemmel közelít felém, magához szorít és mélyen megcsókol. Vállára hajtom fejem könnyes lesz szemem. Mi a baj ? - kérdi. Elmesélem neki. 

 Megcsókolom. Annyira várom a következő találkozásunkat - súgja. A főtéren elválunk, hazamegyek, kutyánk vidáman rohan föl a lépcsőn. Anna a konyhában ül, a telefonján olvassa a híreket. Megpuszilom, leülök elé. Beszélgessünk - kérem. Szomorúan néz rám - nem erről volt szó, nem ebben állapodtunk meg - suttogja. Hosszan beszélgetünk, megpróbálom megnyugtatni. Egy kicsit sikerül is, erősen kell dolgoznom rajta, hogy sikerüljön. Bizonyítanom kell de eldöntöttem nem leszek kirívó, csak amilyen mindig is voltam. Ne mondhassa, bezzeg most kapálódzok. 

Elmegy dolgozni. Gondolataimba mélyedek. Sms érkezik, Kata az. "Most találkoztam Annával, nagyon szomorú, fölmegyek hozzád és kinyírlak ha bántottad" Gyere - írom a választ. 

Kutyám hangosan ugatni kezd. Kata lép be. Leül. Elmesélek neki mindent. Megérdemled amilyen hülye vagy - összegzi.  Szóval vagy elfelejted azt kis picsát vagy egy szép életet buktál. Na elmegyek pisilni - mondja. 

Gondolataimba mélyedek megint. Nyílik az ajtó, pólóban és fekete tangában jön vissza. Látod - mondja - ezért jó a mi kapcsolatunk mert most meg fogsz dugni és nem szeretek beléd, az Annáé. Megfordul és végigsimít popsiján. Ugye akarod ? - kérdi cinkosan. Elém térdel - segíts azt a kurva övet kibontani.... 

 

                 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr1008088024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása