Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Chrissi 9.

csak szimpátia

2015. november 25. - Markus Andreas Schäfer

Segítek neki, kioldom az övemet és kigombolom a farmert magamon, a cipzárt már ő húzza le és a nadrágot a bokámig is. Mint mindig fehér boxer van rajtam,megfogja rajta a dudort és megsimogatja. Látod nekem ez kell - mondja és megpuszilja. Két oldalt becsúsztatja ujjait és lassan attól is megszabadít.

Szeretem azt a szép farkad - súgja és még puha férfiasságomat eltünteti szájában, megszívja azt, érzem milyen meleg, hamar telik meg vérrel, egyre kevesebb fér el benne, Nyelvével végignyalja mint egy fagyit, apró csapásokkal halad lefelé, majd heréimet eltünteti szájában. Megfogja fenekem és maga felé húz, haja hasamat simogatja. Percekig játszik zacskómmal majd egyenként engedi ki, hangos cuppanással szájából. Nyelve ismét farkamon indul makkom felé, de csak az aljáig, nem veszi szájába még. Érzéki nyelve játékától hangosan felnyögök. Méééég - suttogom. Kezébe fogja, nyelve makkomat simogatja, lassan szája felé irányítja és milliméterről-milliméterre eltünteti benne duzzadt férfiasságomat. Fejét finoman mozgatja fel és le, nyelvével köröz, nyála folyik rajtam. Ránézek és ő néha felnéz, az arcomra kíváncsi majd becsukja szemét és érzékien szopik tovább. Keze fenekemen kalandozik, ujjai ánuszomat érintik, lágyan végigsimít rajta. Agyam teljesen kikapcsol, csak a kéj marad és hangos nyögéseim amint impulzusait kapom. 

Lassan kienged szájából, nyelvét hosszan kinyújtja majd elmosolyodik. Gyere - fogja meg kezemet és az ablakhoz lép, a széles párkányra támaszkodik. Nagyobbacska de formás popsija hívogatóan néz rám. Letérdelek és finoman beleharapok majd két oldalt tangájába fűzöm ujjam és óvatosan a bokájáig húzom. Az egyik lábával kilép belőle, nagyobb terpeszre nyitja azokat, kitolja fenekét, rózsaszín kisajkait látom meg a bozontok között. Számba veszem ujjam és megnyálazom bár nem kellene, nedvesség csillog rajta. Lassan érek hozzá, megrázkódik amint megérintem, csípőjét még lejjebb engedi így jobban kinyílik az az édes barack. Arcommal közelítek felé, kinyújtom nyelvem és mélyen szeméremajkai közé dugom, élvezem az ízorgiát. Fel le mozgatom, hol bejáratát hol csiklóját érintve. Előbb lassan veszi a levegőt de hamar egyre gyorsabban és hangosabban zihál. Szinte felkiált amikor csiklójához érek, felém tolja fenekét. Számba veszem, finom fagyit nyaló mozdulatokkal kényeztetem, élvezem ízét, forróságát, hangját, farkam majd szétrobban a vágytól. 

Belé akarok hatolni. Felállok és kezemmel hüvelyéhez segítem makkomat, lassan merülök el benne. Ez aaaz - lihegi - basszál! Kezem fehér popsiján, csípőmet egyre gyorsuló ütemben mozgatom, csattan szemérmem fenekén amint végigérek benne. Élvezem szűk puncija nyújtotta kéjt, sikoltásai egyre hangosabbak. Erősebben - kiáltja - a méhemben érezlek.

Lihegve mozgok de kéjének hangjai elnyomják az enyémeket. Gyorsabban - nyögi - mindjárt elmegyeeeek. Megremeg teste és az ablaktáblák is hangjától amint eléri az orgazmus. Isteneeeem de jó - hallom éles kiáltását, intenzíven éli meg a kéjt, vadul. Kezével hátranyúl és eltol magától, farkam kicsúszik belőle. Megfogja és popsijához viszi, lassan szorul makkom ánuszához, Finoman nyomja magába, érzem amint a gyűrű szorítása egyre feljebb jut férfiasságomon. Teljesen elmerülök popsijában. Élvezd teli  - lihegi - kezét csiklójához viszi és egyre gyorsuló ütemben masszírozni kezdi azt. Popsija szorítása nem sok időt hagy nekem, finoman mozgok benne, érzem amint ágyékom elgyengül, testem megremeg, felkiáltok de velem egyidőben ő is. Egyszerre ér el bennünket az orgazmus, lüktetve pumpálja testem popsijába spermámat, Hosszan feszülnek és ernyednek el izmaim, érzem ujját mélyen hüvelyében. Hátranéz. Ez kell neked is és nem szerelem - lihegi és lassan mozdul előre, óvatosan csúsztatja ki férfiasságom magából.

Feláll és megcsókol. Adj egy törölközőt - suttogja - és elindul a fürdő irányába. Utánaviszem, még ő a zuhanyban mosakszik én a mosdóba engedem a vizet és még duzzadt farkam mosom. Megtörölközök, hátrébb lépek, nézem ahogy ő is ezt teszi. Szexis pocija és fekete szőre nem enged lankadni. 

Nem beszél csak felöltözik majd hozzám fordul. Megint mondom, ha Annának fájdalmat okozol, kinyírlak pedig imádom ahogy szexelünk - mondja határozottan. Megpuszil. Kattan az ajtó zárja. Felöltözök és indulok munkába. Amint az autóhoz érek Chrissi tűnik föl. Mosolyogva üdvözöl de nem jön közel. Világos van, sokan láthatnák.  Beülök és csak nézem amint távolodik. Visszanéz titkon. Gondolkodóba esek. Indítok és elindulok dolgozni...

                          

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr818098004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása