Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Chrissi 10.

2015. november 26. - Markus Andreas Schäfer

Alig tudok odafigyelni a munkára a mai reggel után. Kavarognak fejemben a gondolatok. Anna, Chrissi és Kati. Kati a legegyszerűbb, ő nem akar semmit csak szexet és kedveli Annát. Szakítanom kell Chrissivel. Írok neki fb-n, találkozzunk holnap délelőtt. Szinte azonnal válaszol. Rendben.

Annával szinte egy időben érek haza. Már az előszobában veszi le a kabátját, kutyánk ott ugrál körülötte. Szia - köszön, szeme olyan szomorú. Amint fölegyenesedik magamhoz ölelem. Hosszan. Érzem szíve dobbanását. Csak karomban tartom. Megsimogatom az arcát, mélyen a szemébe nézek. Kérlek ne haragudj édesem, te vagy az egyetlen akit szeretek - mondom elcsukló hangon. A sírás fojtogat, nekem is fáj amit vele tettem. Az a baj, hogy én is szeretlek, jobban mint gondolnád - válaszol és bemegy a nappali-konyhába. 

Beszélgetni próbálok de csak suta mondatok jönnek ki belőlem. Na menjünk aludni, tudom mi jár a fejedben, ismerlek, Adj időt - mondja és elmegy zuhanyozni. Köntösben jön ki, hozzám lép és megpuszil. Jó éjszakát és ne maradj fent sokáig - azzal eltűnik a hálóban.

Ülök a gép előtt, kortyolgatom a whiskey-m, nézegetem az időrendbe szedett képeinket. A megismerkedésünktől napjainkig. Később az XXX nevú mappára váltok. Kilenc év szex képeinek termése. Közben Chrissi ír a fb-on. Lefektettem a fiamat, a férjem már alszik, most van időm - írja. Kérdezősködik, hogyan alakul a dolog itthon.  Egy mosolygós képet küld, melltartóban, duzzadt cicije bimbója épp kilátszik egy kicsit. Ne tedd ezt velem - kérem - mert holnap megerőszakollak - próbálok poénkodni. Látod megy ez neked - jön a válasz. Elbúcsúzunk.

Elmegyek zuhanyozni és bebújok Anna mellé. Jobb oldalán fekszik, mögé bújok és átölelem, szemérmem meztelen popsijához ér, önkéntelenül cicije felé nyúlok. Így szoktunk elaludni de meggondolom magam. Belecsókolok nyakába és kezem a hasán pihentetem. Nehezem alszom el. Izzadtan ébredek föl valamikor hajnalban, rémálmaim voltak. Annához bújok, ismét átölelem, álmában fészkelődik karjaimban, megnyugodva alszom vissza. 

Korán ébredek, halkan kelek fel, kávét készítek, ébredezek. Chrissi írt még éjszaka, elolvasom. "Gondolkodtam, csak akkor találkozom veled ha nem keversz érzelmeket a dologba. Isteni volt veled szeretkezni, ilyet a férjem sem tud adni szóval csak szex. Ha rendben van akkor délelőtt találkozzunk ahogy megbeszéltük. " Megpróbálom, gondolom végig a dolgot. Igaza van. Vagy elvesztek ilyen partnert és vele a feleségemet is vagy kompromisszumot kötök. Maradok a kompromisszumnál. 

Beviszem a kávét Annának, az ágy szélére ülök, megsimogatom az arcát, lassan nyitogatja szemeit, megcsókolom. Felül és rágyújt, belekortyol a kávéba. Hagyni szoktam egyedül ébredni de most maradok. Ülök az ágyon, nem is tudom mire várok, talán arra, hogy mondjon valamit. Nem beszél de szemében melegséget látok gyúlni. Átölelem. Szeretlek - súgom fülébe. A válasz megint ugyanaz mint mindig - de én jobban és ez a te szerencséd - teszi hozzá. Felkel, nyújtózkodik, köntöst vesz föl és kimegy a konyhába. Utána megyek. Holnap mindketten szabadnaposak leszünk - néz rám - és én akarom kitalálni mit is csinálunk - közli nyomatékosan. Rendben édesem - válaszolom. Elmegy zuhanyozni, öltözik és indul munkába. Az ajtóból még visszajön és meglepődök amikor megcsókol....

tumblr_nvnrl4hg2u1uf9c7co1_500.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr978107112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása