Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Chrissi 12. - még nem is éreztem

2015. november 29. - Markus Andreas Schäfer

....makkom puncija bejárata felé csúszik, érzem azt a forró és nedves helyet ott a szeméremajkai között. Lassan mozdulok, épp csak makkom hatol belé, ki be csúsztatom, maradok az elején. Kérlek - zihálja - mélyebben, a méhemben akarlak érezni mint a múltkor. Nem sietek, még nem csak lassan minden mozdulattal egyre mélyebbre jutok. Még izgatom, fokozom a vágyát tovább. Hosszú percek telnek el még makkomon és szemérmemen érzem teljesen benne vagyok. Megfogja fenekem és maga felé húzza - maradj így kicsit - kér. Csillogó szemmel néz rám - finoman mozdulok egészen végig. Kicsúsztatom férfiasságom belőle épp a makkom áll meg hüvelyének bejáratánál majd lassan megint eljutok méhéig, Ismét és ismét ezt teszem, kezével minduntalan magába húz. Arca felé közelítek, ajkaink összeérnek, érzem nyelvét mélyen számban, én is viszonzom, forró csókban merülünk el, teljesen eggyé válunk.

Átkaroljuk egymást, csak csípőnk mozog, halk nyögések hagyják el szánkat. Minden pillanatát érzem, élvezem. Chrissi ismét egyre hangosabban zihál, kapkodja a levegőt, hangja búg. Kezemre támaszkodom, duzzadt cicijei hegyként emelkednek ki mellkasán, feléjük közelítek fejemmel, kinyújtom nyelvem és finoman körbenyalom bimbóudvarát, majd kemény bimbóit. Érzem enyhe nedvességet enged. Csípőmet egyre gyorsabban mozgatom, hosszú magas hangon élvez ismét a csúcs felé közelít. Kapkodó lélegzetét hirtelen visszatartja, megállok érzem el fog élvezni. Ne állj meg - nyögi - várok amíg kissé lecsillapodik, szemei könyörgően néznek rám. 

Lassan ismét elkezdek mozogni, egyre gyorsabban dugom szűk és forró punciját. Megnyugodva de felajzva csukja be ismét szemét, érzem követeli már a kéjt magának. Kezét szeméremdombjára csúsztatja, farkamon érzem néha kezét amint csiklóját masszírozza, egyre gyorsabban. Kapkodja a levegőt, hangosan élvezi az kéj felé vezető utat majd megmarkolja fenekem és magába húz, nem enged, fölemeli csípőjét és hosszú búgó hangon éri el az orgazmus. Lüktetve, férfiasságom néha meg-megszorítva hüvelyével élvezi ki a kéj minden egyes másodpercét. Ágyékomon érzem nedvességet spriccel ismét kéje közben. Felemeli a fejét és ajkaimba harap aprókat, nyelvem eltűnik szájában. 

Csillogó szemmel néz rám. Kihúzom farkam belőle és segítek neki megfordulni, négykézlábra áll, mögé térdelek, kezembe fogom férfiasságom és belécsúszok. Leejti vállait, kitolja fenekét, szűk puncijának szorítása még erősebb lesz, ismét elérem, szinte a méhében érzem magam. Lihegve markolja a lepedőt amint egyre gyorsulva dugom ismét. Pattanásig feszül minden idegszálam, élvezem az érzést és fenekének látványát. Csattan szemérmem popsiját, kapkodom én is a levegőt, Érzem közeledek a csúcs felé, Chrissi is ismét ott jár. Megmarkolom fenekét, éles hangon élvez ismét. Hová akarod - lihegem. Nem válaszol. Elélvezeek - kiáltok fel. Kihúzom farkam és fenekére szorítom, lávát spriccelek popsijára és hátára. 

Feltérdel, szemebe néz. Ne haragudj nem tudtam eldönteni mehet-e belém - szól. Gerincén folyik spermám , popsiját át csöpög az ágyra. Hátranyúl és ujjára ken belőle, szájába veszi, ízleli. Finom - mosolyog. Hiszen még nem is éreztem az ízedet és még nem is vettelek a számba.  Nem baj majd legközelebb - válaszolom és megcsókolom.  Igen hamarosan - nevet és elindul a fürdőbe. Nyitva hagyja az ajtót, nézem amint zuhanyzik és törölközik. Együtt öltözünk föl. Hagyom előremenni, ne lássanak az utcán együtt minket. 

Kati keresem, felmegyek az ötödikre. Épp egy szobából jön ki. Gúnyosan nevet - na látom megint jó volt. Kezébe adom a kulcsot. Amint nyújtom felé, megfogja kezem, magához húz, kezét farkamra teszi és megsimogatja ott a nadrágom. Na most pedig húzzál haza és folytasd a vezeklést amiért Annát így megbántottad. 

Megpusziljuk egymást, hazamegyek, irány a munka. 

                         

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr848121788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása