Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Chrissi 13. - nem várt büntetés

2015. december 04. - Markus Andreas Schäfer

Későn végzünk, sok volt a vendég, hulla fáradt vagyok. Igen, pont ilyen egy adventi hétvége itt Salzkammergutban. már csak a hó hiányzik hozzá. Persze a ház előtt megint nincs hely, el kell mennem a távolabb lévő parkolóba. Amint kiszállok a sötétben és becsukom az ajtót, kutya szalad hozzám és lihegve áll föl hátsó lábaira. Örömmel csóválja farkát. Megsimogatom, persze a mi ki keverékünk az. Az utcáról hallom Anna hangját amint hívja. Elindulunk felé, kutyánk hozzá szalad, hallom amint megdorgálja, észrevesz engem is. Megpuszilom és átölelem, hosszan, kézen fogom és úgy sétálunk haza. 

Megbeszéljük, kinek milyen napja volt. Egy sört bont ki nekem- ő  sosem iszik, leülünk beszélgetünk. Elmegyek zuhanyozni - mondja és elindul a fürdő felé. Kinyitok még egy sört és egy kis házi almapálinkát  iszok hozzá.  Rágyújtok, gondolkodom mi is játszódhat le Anna fejében, lelkében. Sokáig van a fürdőben. 

Köntösben jön ki, leül a székre. Menj te is fürdeni - mondja és ránéz a faliórára. Becsukódik mögöttem a fürdő ajtaja. Folyik a forró víz a fejemre, közben mintha kintről hangokat hallanék de biztos a kutyával beszélget. Végignézek magamon, előveszek egy rózsaszín, női borotvát és intim szőrtelenítésbe fogok. Hónaljam, férfiasságom, fenekem. Szeméremdombomon hagyok csak némi borostát. Elzárom a vizet, megtörölközök. Megint hangokat hallok de nem foglalkozom vele. Kikapcsolom az infrapanel fűtését és én is a szokott köntösbe bújok. Belépek a nappali-konyhába. 

Amint kinyitom az ajtót, szemembe tűnik a szemben lévő függöny ami be van húzva pedig nem szoktuk. A pultnál Anna áll és egy férfi vele szemben. Rámmosolyognak. Anna bemutat minket egymásnak. Régi ismerőse, szeretője, tudom, mesélt már róla, kiderül, hogy Salzburgba kellett jönnie és megbeszélték, hogy találkoznak. 

Tamás egy jóképű, magas, korunkbeli pasi. Kicsit furcsán érzem magam, hiszen váratlanul ért a helyzet. Ülj le szerelmem - mondja. Ők a pultnál állnak. Anna lecsúsztatja magáról a köntöst a földre, fekete a puncinál kivágott harisnya, áttetsző melltartó és egy szintén áttetsző felső van rajta. Tamáshoz fordul - benne vagy? - kérdi. A pasi bólint. Anna elé térdel, az övét kezdi bontogatni. Csak ülök és nem tudom mit is tegyek. Felállok de ő int. Ülj vissza és nézz - mondja majd leveszi róla a nadrágot és az alsót. Tamás kilép belőle. Anna megsimogatja a pasi fenekét, szájával farka felé közelít, kezével emeli és a növekvő testrészt az ajkai közé veszi. Tamás felsóhajt, Anna lassan, nyelvével játszik, finoman egyre mélyebbre engedi szájában. Bent tartja és mindig egy egyre nagyobb péniszt enged ki belőle. Tamás makkja nagyra duzzad nejem játéka miatt. 

Kinyújtja nyelvét és zacskójától a makkjáig végignyalja mint egy fagyit. Tamás becsukott szemmel nyög föl a kéjtől. Anna csak folytatja, majd nyelvével a makkját simogatja, köröz rajta, hirtelen mélyen elnyeli és feje ütemes mozgásba kezd. Jobb keze lábai között mozog, csiklóját és kilógó kisajkait simogatja, másik pedig Tamás farkán csúszik, egyre gyorsabban. Az megfogja a pultot és abba kapaszkodik, egyre gyorsabban kapkodja a levegőt. Anna feje egyre gyorsabban jár, keze is. Nyála csurog a farkán. Csak dermedten ülök és nézem. Nem is tudom mit tegyek de arra leszek figyelmes, hogy farkam egyre duzzad combjaim között. Jobb kezem elrejtem ott és finoman simogatni kezdem. 

Anna néha oldalra pillant rám, majd becsukja szemét és élvezettel szopja tovább Tamás férfiasságát. Felállnék de észreveszi. Megálljt int, visszaereszkedek a székre. Egyre vadabbul szopja a férfit, annak lihegése is egyre gyorsul. Hallom ahogy Anna közben ujjazza magát, nedvessége tocsog. Tamás hirtelen visszatartja lélegzetét majd mély nyögés közepette élvez el. Anna kinyújtja nyelvét és kezével oda irányít minden kilövellést. Szájába veszi és lenyeli, majd finoman körbenyalja a pasi makkját, szívogatja, megment minden cseppet. Tamás lélegzete lassan áll vissza. 

Anna felegyenesedik, Tamás kinyitja szemét. Szerintem tölts egy whiskey-t magatoknak - szól nejem - és utána folytassuk a szobában. Felállok de farkam már keményen áll és a köntösből kikandikál. Anna rámmosolyog - csak nem felizgultál tőlünk ?  -kérdi gúnyosan - pedig azt hittem elég volt a kis rüfkéddel dugni. Ma büntetésből nézni fogsz - hallom. Nem tudok szólni, kitöltöm az italt, jeget dobok bele. Lassan kortyolom. Gyertek a be a hálóba - szól Anna. Drágám te is, hozd a whiskeyd és ülj a fotelba. Onnan remekül láthatod a mai programot - és kézen fogja Tamást, maga után húzza...

 

                                     

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr978129406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása