Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Chrissi 16. hármasban enyhülés

2015. december 13. - Markus Andreas Schäfer

Anna fellép az ágyra, gyengéden négykézlábra állítom. Nagy feneke kerül elém, rá teszem farkam és lassan csúsztatom makkom lefelé, nedves szeméremajkai közé érve csípőmet előre tolom, érzem amint befogad, végigérek benne, felnyögünk mindketten. Tamás Anna elé fekszik, nejem lejjebb hajtja fejét, nem látom testétől amint szájába veszi péniszét csak Tamás arcát, a kéjjel. Anna feje lassan mozog fel és le, a pasi hangosan nyögve élvezi. 

Anna vékony csípőjénél tartom őt, néha rácsapok fehér popsijára, előre-hátra mozgok benne, forró puncija lucskosan tocsog, farkamon látom nedvességét. Széthúzom fenekét, popsija bejárata tárul szemem elé - bár csak egyszer bejuthatnék - a látvány még inkább felizgat, fél lábamra állok - így jobban elérem - férfiasságom végigjárja hüvelyét minden lökés során. Anna zihálja élvezi miközben Tamás farkát szopja, hármunk kéjének hangja betölti a szobát. Nem akarok pózt váltani és látom mindenkinek jó ez, gyorsítok csípőm lökésein, tudom Anna így hamarabb elélvez és akkor indul be lavinaszerű orgazmus sorozata. Felemeli fejét, jobb keze van a pasi péniszén és egyre gyorsabban húzogatja azt, kapkodni kezdi a levegőt, felsikolt, fejét hátra veti, megfogom haját és annál fogva tartom, csípőjét felém löki, hangosan élvez el, indul el a kéj útján. 

Csattan szemérmem fenekén ahogy egyre vadabbul dugom, zihálok én is, Anna ismét hosszan felnyög. Mééég - sikoltja és ismét remegve élvez, teste remeg az orgazmusban. Hüvelyének izmaival meg-megszorít, elengedem haját és fenekét markolom meg, erőteljes mozdulatokkal húzom magamhoz, szinte a méhében vagyok duzzadt makkommal. 

Gyere veleeeem - zihálja és ismét búgva adja jelét amint a kéj felé közeledik. Megfeszítem testem, előre lököm csípőmet. Élvezz beléééém - kiáltja. Farkamból löktetve szabadul ki fehér nedvem, töltöm meg zihálva punciját. ÓÓÓ Isteneeeen - sikolt fel és fejét hátra vetve élvez tovább. Tocsog puncija nedvünktől, farkamon már nem csak csillogó nedve hanem spermám is látszik. 

Gyere Tomi - nyögi Anna - élvezz te is belém, tudod ahogy régen mindig a másik pasi után. Tamás felkel, lassan kihúzom farkam belőle, a lepedőre csepeg, Anna arca elé térdelek, szájába adom ragacsos farkam, élvezettel nyalja le róla spermámat, érzékien ahogy mindig is teszi. Megcsókolom és nézem kéjjel telt szemeit. Felsóhajt amint a pasi belédugja farkát és mozogni kezd benne. Anna lélegzete egyre gyorsabb, koccan fejünk ahogy Tamás mozog benne, nyelvünk mélyen a másik szájában, hirtelen fájdalmasat harap ajkamba, felkapja fejét, csillogó szemmel rám néz, benne a mély fájdalmas-élvezetes kéjjel élvez el ismét. Már nem is tudom hányadik orgazmusa ma este. Irigylem amiért ennyit meg tud élni. 

Tamás egyre vadabbul dugja nejem, hirtelen felnyög és hangosan élvez el, meg meglöki Anna testét amint telilövi spermájával Anna hüvelyét. Csukott szemmel éli meg az orgazmust, egyre apróbbakat lökve. Anna felém mozdul, Tamás farka kicsúszik belőle, nejem az ágyra fekszik, széttárja lábait, kezével magába nyúl és kettőnk nedvét keni szét punciján, ujját szájába veszi és élvezettel nyalja le róla.

Kérek szexpapírt - szól Anna - így hívjuk a papírzsebkendőt. Felé nyújtom, több darabot vesz elő és puncijához szorítja, a fürdő felé indul. Tamásra nézek - köszi, hogy nem hagytál ki belőle. Nincs mit, férfiak vagyunk és segítsünk egymásnak ráadásul örülök, hogy nem csaptál pofán amikor Anna először nekem esett - válaszolja. Felállunk és kezet fogunk. Gyere igyunk egy whiskeyt erre - és elindulok a nappali felé. Kitöltöm az italt, a kanapéra ülünk. Beszélgetni kezdünk hiszen nem is ismerjük egymást. 

Anna lép be a szobába, köntösben, illatosan. Megcsókol. Szóval vagy megbízol bennem és nem dugod megint meg azt a rüfkét csak hármasban és négyesben szexelünk ha többről van szó vagy mehetsz amerre látsz - mondja és megcsókol. Szeretlek - válaszolom - és viszonzom a csókot. 

Irigyellek benneteket - mondja Tamás - ti nem is tudnátok egymás nélkül élni. 

                        

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr358168642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása