Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A kis Kiwi 1.

2016. február 13. - Markus Andreas Schäfer

Rengetegen vannak, pörög mindenki, még Kristin is besegít a service-nek. Közben néha lopva rámmosolyog, mindketten tudjuk mi van mögötte: a mi kis titkunk. 

A főpincér jön be, az egyik asztalhoz ki kellene mennem mert a vendégek találkozni akarnak azzal aki főzött nekik. Tiszta kötényt veszek fel és kimegyek. A hátsó asztalnál egy nagyobb társaság ül. Amint odaérek egy embert ismerek fel, meglepetéssel, az Új-Zéland-i tanárnőt, Ingridet. Látom az arcán neki is ismerős vagyok. Németül és angolul gratulálnak és dícsérik a főztömet. Nem tudom levenni a szemem a szőke Kiwi-ről. Pár kedves szó után visszasietek a konyhába, az ajtóból még visszanézek mintha a pincért keresném, Ingrid engem néz, elmosolyodik ismét amint szemünk találkozik. 

A konyhában mintha bomba robbant volna, sok időbe telik még emberi állapotba hozzuk. Elköszönök a kollégáktól és elmegyek öltözni. A vasalószobában ég a villany, valaki van bent. Benézek, Kristin szedi össze a tiszta ruháikat. Belépek, hozzám lép és megcsókol. Annyira kívánlak és most nincs időm a fenébe - súgja a fülembe - holnap Hanna a nagyinál alszik és Hannes csak holnapután ér haza, este találkozunk? Nagyon várom már - válaszolom. Veszem a kabátom és elköszönök.

Még felmegyek az étterembe inni egy sört. Kevesen vannak már csak Ingrid asztala ül ott. A pulttól pont őt látom. Kezével magukhoz invitál. Fogom a söröm és odaülök. Nem szomjasak már, vidáman beszélgetnek, nevetgélnek. Bekapcsolódom a társaságba, de kicsit nehéz két idegen nyelven élcelődni. A szőke kiwi szeme csillog amikor beszélgetni kezdünk, kérek egy kör tequilát nekik, oldódik a feszültségem. Egyre könnyebben megy a flörtölés vele. 

Késő van már, indulnom kéne. Elbúcsúzom tőlük, Ingrid kap egy puszit is. A hátsó kijáraton megyek ki, belefutok Kristinbe. Aludj jól te Casanova - köszön el mosolyogva - helyes a szőke csaj.

Amint az étterem kijáratánál megyek el egy árnyék lép elém a sötétből. A kiwi az. Hello sweet chef - suttogja és mélyen a szemembe néz. Kis ideig nézzük egymást majd egyszerre indulunk, szánk lassan éri el a másikét. Finom dús, forró ajkai szinte felfalnak amint szenvedélyesen megcsókol, érzem kis termetéhez mérten nagy cicijeit mellkasomon. Vad csókcsatába kezdünk, nyelvünk érzékien bújik és játszik a másikéval. Nem beszélünk, hosszú percekig csak faljuk egymást. Lihegve, felajzva nyílik néha ki szemünk majd csukódik be. 

Vissza kell mennem - súgja angolul - találkozni akarok veled, akarlak.

Én is veled - válaszolom. 

Contact me on facebook - köszön el - see ya. Kis termetét elnyeli az étterem bejárata. Belülök az autóba és azonnal bejelölöm ismerősnek a fb-on. Indítok és lelkesen hajtok haza. 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr798386008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása