Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A kis Kiwi 2.

2016. február 17. - Markus Andreas Schäfer

Leállítom az autót, még mindig a kis Kiwi jár a fejemben de mozgalmas napjaim voltak és lesznek is. Fölmegyek a lakásba, Anna már lezuhanyzott, köntösben ül a nappaliban a kanapén, tévézik. Szia - köszön. Én is köszönök és amíg leveszem a kabátom kacéran szétnyitja combjait ahonnan lecsúszik a köntös, átlátszó piros csipke bugyi van rajta. Kéjesen néz majd felkel és hozzám lép. Megcsókol. A hűtőhöz megy és egy sört vesz nekem elő, ő sosem iszik. 

Beszélgetünk, közben néha kivillan félig cicije és bugyija. Elindulok a fürdő felé, combjai között végighúzom ujjam ahogy elmegyek mellette, érzem mennyire forróságot áraszt. Bedobom a szennyesben ruháimat és megnyitom a csapot, hosszan szappanozom magam, borotvát veszek elő és kicsit igazítok intim szőrzetemen. Elzárom a vizet és megtörölközöm, most a szokásos köpeny helyett csak a törölközőt tekerem magamra. 

A nappaliban már nem ég a villany csak a hálóból szűrődik ki fény. Belépek, Anna ott ül az ágyon félmeztelenül, hátát a falnak támasztva. Keze a bugyit simogatja. Indulnék felé de megállít. Maradj ott és nézz - utasít. Izgatóan simogatja magát, egyik keze szemérmét a másik hol az egyik hol a másik cicijét. Csillogó szemmel néz rám de amikor keze mélyebb impulzust juttat el hozzá, becsukja azt. Farkam gyorsan telik meg vérrel, ledobom a törölközőt, meztelenül állok és nézem ahogy maszturbál. 

Ötletem támad és az éjjeliszekrényhez lépek. Bugyijai alól kiveszem a kezembe akadó első vibrátort, egy rózsaszínt. Kezébe adom, halk zümmögéssel indul el. Bugyiját simogatja vele, nézem és egyre nagyobb izgalomba kerülök. Tegyél rá síkosítót - kéri. Nyomok a tubusból, félrehúzza a bugyit, kivillannak szeméremajkai, fel le simogatja magát, majd csiklójánál sokáig elidőz, felszusszan ahogy izgalma fokozódik. Egyre gyorsabban kapkodja a levegőt. Mellé állok és megfogom fejét, óvatosan elfordítom, makkom az ajkaihoz ér. Kinyújtja nyelvét és finoman megnyalja, édesen izgatja azt. Hirtelen hátraveti fejét, felsikoltva éri el a kéj, látom a vibrátort mélyen magába nyomja, remegő lábakkal és vonagló testtel élvezi ahogy hosszan kielégül. 

Gyere a helyére - mondja és kihúzza magából, felém fordul, lábait az ágy szélére emeli. Makkom szeméremajkai közé nyomom és lassan beléhatolok. Felnyög az érzéstől, lábait a vállamra veszem, magam felé húzom és ütemes mozgásba kezdek. Érzem bugyija farkamhoz szorul, ahogy ki be járok forró puncijában. A vibrátort csiklójához nyomja, közben néha férfiasságomhoz is ér, élvezem a látványt és az érzést. Egyre hangosabban élvez, sokszor el, olyankor elkapja a dildót csiklójáról, hüvelyének izmaival szorítja péniszem. Nedvessége csillog rajtam, tocsogva csattan szemérmem rajta, nyitott csillogó szemmel néz ahogyan élvezem a játékot. 

Félredobja a játékszert, bugyiját jobban elhúzza, már nem tart semmi vissza, hirtelen megremegek, ágyékom előre vetem. Kihúzom farkam belőle - szájába akarok elmenni - de nem sikerül, hamarabb jön az orgazmus mint kontrollálni tudtam volna, kezemmel segítek, bugyijára és hasára lüktetem fehér nedvemet. Az első impulzus elér melléig. Ujjával vesz belőle és nyalja erotikus, kéjes tekintettel. Én sem hagyom rajta, nyelvemet végighúzva kóstolom saját ízem. 

Zsebkendőt vesz és letörli a maradékot. Betakarózunk, fejét mellkasomra hajtja, hamar elalszunk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr718389752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása