Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A kis Kiwi 3.

2016. február 25. - Markus Andreas Schäfer

Reggel ismét korán ébredek. Anna még alszik, hagyom még addig is nyugi van. Megfőzöm a kávém, leülök a gép elé és elindítom inkognitó módban a másik fb-om. Levelek és értesítések narancssárgán világítanak. Az értesítések között ott van, hogy Ingrid visszaigazolt. Most már teljesen végig tudom nézni az oldalát. Képek leginkább, nem sokat mutat magából de olyan szexi a barna szeme mosolya. 

Lassan felkeltem Annát, beviszem a kávéját, hagyom ébredni. Hamarosan mennie kell dolgozni. Lezuhanyzok, elkészülök. Körülbelül annyi idő kell nekem is mint egy nőnek. Imádom a fürdőszobát, az olyan intim kis világ. Leviszem a kutyát sétálni.

Hazaérek. Anna már öltözik. Csak este jön. Megcsókol és kilép az ajtón. Nekiállok kitakarítani a lakást, közben lejár a mosógép is, kiteregetek. Ma nem főzök, majd eszek valahol valamit. Közeben Ingriddel chat-elek. Óraközi szünetben mindig visszaír. Az utolsó üzenetet fél egykor küldi: Hochreitstrasse 10B at 2 pm I'll be at home :) Meglepődök, ebben a házban laktunk két éve. Talán ő vette ki utánunk a lakást. Szóval kettőkor már otthon lesz. Feldobva várom, hogy teljen az idő. Kettő előtt elindulok, a Spar-ban veszek egy csokor tulipánt. 

Szerencsére a ház előtt van szabad parkoló. Felcsengetek, tényleg a mi volt bérleményünk az. Beenged, gyalog megyek fel az elsőre. Kopogok az ajtón, kinyílik és ott áll a kis Kiwi csillogó szemekkel. Belépek és átadom a virágot. Megpuszilnám de csókra sikerül, szánk összeér. Becsukja az ajtót, beinvitál. Nézem ahogy megy előttem rövid fehér ruhában, alatta ki tudom venni a bugyija körvonalait. Whiskey-t tölt és mellém ül.

Beszélgetünk, egyre közelebb kerülünk egymáshoz, megfogom a kezét és megsimogatom. Egymásra nézünk és lassan közelítünk a másik felé, villámcsapásként ér amit vastag ajka érinti az enyémet, nyelvünk finoman indul csatára a másikéval. Jobb kezem tarkóján, félhosszú szőke hajába túr a bal oldalán indul lefelé, végig combjáig és vissza. Hevesen csókolózunk, kapkodjuk a levegőt, lihegünk, haja kócosan lóg már arcába, néha félrehajtom. 

Kezét érzem nadrágomon, a dudort tapintja ki és simogatja. Combja belső felén, lassan simogatva azt keresem a forróság forrását. Segít nekem, enyhén szétnyitja azt. Elérem bugyiját, végighúzom az ujjam rajta, majd az anyagon keresztül simogatom. Felszisszen - Ohh Istenem! Még nem próbálok bejutni az anyag mögé csak ott játszom. Feláll és kézen fog. Gyere a hálóba - suttogja......

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr988400480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása