Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A kis Kiwi 4.

2016. február 25. - Markus Andreas Schäfer

A hálóba érve felém fordul és egy mozdulattal megszabadul fehér szexi ruhájától. Pici termetéhez képest nagy cicijei szinte kibuggyannak a fehér melltartóból, bugyija is fehéren világít. Közelebb lépek, le akarom hajtani a fejem, belekóstolni dús kebleibe de ismét megelőz, elém térdel és az övemet bontja ki, nadrágom gombjával is gyorsan végez - a padlón landol - majd a cippzárt húzza le. Szinte letépi rólam a ruhát. Az inget magam gombolom ki és ejtem a padlóra. Finom ajkaival hasamat csókolja, aprókkal halad szeméremdombom felé. Két oldalt befűzi ujját boxerembe és egy mozdulattal a bokámig húzza le. Férfiasságom szinte szétrobban a benne lüktető vértől, kinyújtja nyelvét és heréimtől végighúzza azt makkomig, aprókat körözve rajta. Haja az arcába borul, érzem bőrömön amint az is simogat. Jobb kezével combjaim közé nyúl és érzéki mozdulatokkal simogat, vastag ajkai elrejtik makkomat, milliméterrről milliméterre vesz szájában és egyre mélyebbre engedi farkam. 

Lassan mozgatja fejét, izgatóan szopja. Mozdulatai egyre gyorsabbak de nem kapkodóak, élvezettel kalandozik rajtam. Lehajolok, kicsúszok ajkai közül, felsegítem, szám ajkához ér, farkam bugyijához simul, nyelvem elmerül benne, vadul csókolom és ő viszont engem. Lihegve, halkan felnyögve harapdáljuk egymást, kezem melltartója kapcsain matat de hamar megtalálom merre is kell kioldani. Szinte lepattan róla a feszes ruhadarab, picit hátrébb húzódok és a földre esik az. Nagy cicijei mellkasomhoz érnek, kemény bimbói bőrömet simogatják. Kalandra indulok, a nyakát csókolom, karját és haladok lefelé, közben keresem azokat az erogén zónákat amik lázba hozzák. Hosszasan időzök ott ahol érzem igazán izgató neki. Suck my nipples - szívd meg a bimbómat - súgja lihegve. Nyelvemmel körözök nagy bimbóudvarán, majd számba veszem és megszívva azt folytatom. Felszisszen és aprón kapkodni kezdi a levegőt, érzem ez nagyon felhúzza. Lelkesen játszom cicijeivel, nyelvem, szám és kezem minden felületét bejárja. A kis Kiwi egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, zihál és nyög. 

Bal kezem lassan csúsztatom hasán, szeméremdombja felé, ujjam hegyével finoman simogatom. Amint elérem bugyiját, mögé fűzöm kezem és elindulok szemérmén lefelé. Hosszabb szőrt érzek de amint szeméremajkaihoz érek már csak forró csupasz bőrét érintem. Élvezettel simogatom szőrös szeméremdombját, felteszi lábát az ágyra, így jobban elérem. Megnyílnak szeméremajkai, ujjam lassan közéjük csúszik, érzem nedves forróság önti el kezemet. Középső ujjam óvatosan csúszik csiklóján át bejárata felé, egyszerre befogadja azt. Felnyög amint ujjam elmerül puncijában. Érzékien masszírozom, ki be járok benne, néha egyre duzzadó csiklójához érek. 

Suck harder my nipples - szopd erősebben a bimbómat - nyögi és egyre hangosabban, aprókat sikoltva élvezi azt. Ujjam gyorsabban mozog hüvelyében bár a bugyi kevés teret ad. Suck, suck, I'm cumming - szopd, szopd, elmegyeek - sikoltja és remegve szorítja fejét melléhez. Még több nedvesség önti el kezem ahogy elélvez. Kevés nővel találkoztam aki így el tudja érni az orgazmust. Leveszi lábát az ágyról és kilép nedves bugyijából. Hanyatt fekszik, kezével hívogatóan int. Gyere! Hatalmas cicijei mellkasán nyugszanak, mellbimbói duzzadtan mutatnak felfelé. Széttárja lábát. Now fuck me - gyere bassz meg! Felé lépek de az ágyra hasalok, fejem combjai közé fúrom. Nyelvem szeméremajkai közé érnek, élvezettel nyalom nedvességét, lassan haladok csiklója felé. 

Please don't go down just fuck my pussy - kérlek ne nyalj csak dugd meg a puncim - nyögi felém. Furcsa talán nem szereti? Az alacsony ágy mellé térdelek, magamhoz húzom, popsija az ágy szélénél. Finoman hüvelye felé vezetem makkom majd lassan beléhatolok. Mennyei érzés amint befogad, ő is felnyög ahogy elérem rövid hüvelyének végén a méhét. Elég játékteret enged farkamnak, tág hüvelyében szinte elveszek de élvezem a nedves forróságot. Magamhoz húzva mozgatom ágyékom, körözök benne, minden pontját el akarom érni. Eleinte aprókat majd egyre hangosabbakat sikolt, éles hangon élvez, visszhangzik a kopár szobában. Nedvessége foltot hagy az ágyon, nézem ahogy elvész férfiasságom benne majd csillogva előtűnik. Jobb kezemmel csiklóját simogatom, a ballal fenekét fogom és popsija felé igyekszem. Ohhh yess - nyög élesen, minden lökésemnél hullámzik nagy cicije mellkasán. 

Élvezem a látványt, kéjének hangjait. Szeme hol kinyílik, hol pedig összeszorul szemhéja, arcán a fájdalmas élvezet jelenik meg. Hangja egyre kontrollálatlanabb, sikoltozva élvez ahogy farkam minduntalan eléri méhét. Kezével hirtelen csiklójához kap és vadul dörzsölni kezdi, lélegzetét visszatartja majd hangos nyögéssel éri el a kéj tetőpontját. Gyorsítok lökéseimen, néz egy ideig majd becsukott szemmel adja át magát az elkövetkező gyönyörnek. Már-már érkezne az impulzus férfiasságomtól amikor megállok, kihúzom péniszem belőle. Hirtelen felül és négykézlábra áll, hatalmas cicijei az ágyig érnek. Két kezem popsiján, finoman széthúzom azokat, előtűnik rózsaszín rózsája és nedves szemérme. Ágyékomat előre mozdítom, azonnal megtalálja makkom az utat, elmerülök ismét puncijában. Egyre gyorsuló iramban dugom, néha aprókat csapok fenekére. Ohhh fuck, faster please! -Ó basszus, gyorsabban kérlek! - kiáltja vagy inkább sikoltja,

Magamra húzom és kezemmel segítek, lihegve dugom hátulról. Pár perc elteltével ismét felsikolt és nyöszörögve adja magát át az orgazmus hatalmának. Amint elélvez, bennem is megindul a borzongás. Pár lökés után kihúzom farkam és popsijára fektetem, hajáig lövell fehér nedvem, heréim szeméremajkaihoz símulnak, kezemmel segítek magamnak. Az ágyra rogyik és megfordul, felül. Szájába vesz és mohón lenyalja spermámat. 

Feláll és megcsókol. Finom vagy - mondja és elindul kifelé. Az ágyra ülve várom meg. Törölköző van melleire és derekára kötve. Thanks babe - köszönöm de ennyi volt, a fürdőben találsz törölközőt. Meglepődök és elindulok kifelé. Lezuhanyzom magam. 

Amint visszaérek már felöltözve vár. Na szexi szakács ennyi volt, jó volt de nem akarok semmi többet. Remélem neked is jól esett. - mondja. Ezzel szinte kidob a lakásból. Furcsa érzéssel sétálok haza, ilyen még nem fordult elő velem vagy csak a Kiwi vérmérséklete ilyen. 

Otthon ránézek a fb-ra, meglepődve látom, hogy Ingrid törölt az ismerősei közül. Kibontok egy sört és nyugtázom, na ő egy strigula volt ahogy én is az ő tábláján. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr938402990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása