Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Ismét itthon 1. Váratlanul

2016. április 10. - Markus Andreas Schäfer

Korán keltem, öt óra van. Halkan lemegyek a nappaliba, bekapcsolom a fűtést és kávét főzök. Amint lejött felviszem ahogy szoktam a hamutartóval, öngyújtóval és cigarettával egyetemben Annának. Leülök mellé, kinyitja szemét, megcsókolom. Jó reggelt Nyuszi - szólok - fel kell kelni. Álmosan nyújtózkodik közben lecsúszik a takaró róla, előtűnnek cicijei. Finoman megpuszilom mindkettőt - Nyusziiii ne mooost - szól rám. Felül és rágyújt, hagyom kávézni. Elmegyek a fürdőbe, megborotválkozom és beállok a zuhany alá, ébresztő hatású a forró víz és ráadásul imádom is. 

Felöltözök, elkezdem kipakolni a hűtőt, mindent ami még a házban van be az autóba. Kevés a hely már a csomagtartóban, kutya mellé is jutnak zacskók. Hét órára mindennel készen vagyunk, bezárjuk a házat, végiggondoljuk mit is hagytunk itt de semmi sem jut az eszünkbe. Egyesbe teszem kis piros autóm váltóját és útra kelünk. 

Anna fázik és csak lassan melegszik be az éjszaka kihűlt autó. Érdekes mennyire típusfüggő a fűtés intenzitása. Az autópályákon bosszankodok, borzasztó a magyar közlekedési kultúra azaz annak hiánya. Bécs után már nyugisabb, kevesebb a szlovák és magyar idióta. Amstetten-nél későn veszem észre a zajvédő fal mögé beállt ezüst színű VW-t nem is lassítok most már mindegy, hogy százhatvannal vagy százötvennel fényképeznek le. Lelkileg felkészülök a pár hét múlva érkező büntetésre. Meg kell állni egyszer tankolni, a telipakolt autó és a nagy tempó nem épp takarékos 6 literes üzemmód, a kijelző 7,8 liter per 100 km-t mutat.

Kis BP kút a következő, beállok a kútoszlop mellé, leállítom a motort. Nyújtózkodom amíg telik a tank. A másik oldalon egy fekete kis Peugeot áll, szőke, kékszemű, harmincas nő tankolja. Egymásra mosolygunk. Anna kiszáll és bemegy a shop-ban, kávét akar inni. A nő előbb végez mint én, amint elindul ő is befelé ismét rám néz majd a rendszámomra téved a tekintete, megint egy mosoly hagyja el arcát. Fehér blúz van rajta dekoltázsáig kigombolva, látszik ahogy mellei domborodnak, amint utánanézek formás feneke ring a farmerban, szexi járását a magassarkú cipő kiemeli. Nem kicsi, nagyobb popsi, imádom az ilyet. Kattan a benzintöltő, visszaakasztom a helyére és bezárom a tanksapkát. Ránézek én is a Peugeot rendszámára, az is SL-es azaz Salzburg Land. Így is kicsi az esélye, hogy látom még valaha. 

Bent kettővel mögötte fizetek, még egy mosolyt kapok amikor elindul kifelé. Én nem kérek kávét, kimegyek az autóhoz és félreállok, hadd tankoljon más is. A kis fekete autónak már csak a fenekét látom ahogy rákanyarodik a gyorsítósávra. Beülök és félreállok. Akkor veszem észre a kis papírt betűzve az ablaktörlő alá. Kiszállok, kihúzom alóla. Egy A1-es mobilszám van rajta egy névvel Mariella, mögé mosolygós arc rajzolva. Gyorsan a zsebembe gyűröm nehogy Anna meglássa és már jön is. Felvillanyozódva taposok a gázra, már csak másfél óra és otthon vagyunk. 

A lakás a hetekig tartó hidegtől kihűlt, öt fok van bent. Befűtök mindenhová, érzem a kályha melegét ha lassan is de melegszik a levegő. Anna pakolászik, töltök egy lélekmelegítő almapálinkát és kinyitok egy sört hozzá. Érzem ahogy a finom erős szesz végigfolyik a torkomon, nem mar hanem melegít. Az unokatestvérem főzte, csak hobbiból csinálja saját élvezetére. Szíve, lelke benne van. Jólesik és át is melegszem tőle. 

Mindennel elkészültünk Anna ledől a nappaliban és valamilyen sorozatot néz, én az amerikai konyhában telepedek le, magam elé veszem a laptopot. Belátok a nappaliba, nejem persze megint elaludt, teljesen betakarva oldalára dőlve alszik. Előveszem a mobilom és egy sms-t írok arra az A1-es számra. Hamar jön a válasz egy fb linkkel. Rákattintok, Mariella Sonnleitner, bejelölöm ismerősnek. Várok de nem történik semmi. Elálmosodok. Felkeltem Annát, még teszek a tűzre és levetkőzök, bebújok feleségem meztelen teste mellé, hátulról átölelem, kezem cicijén mint mindig és hamar elalszok. 

maxresdefault.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr238580886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása