Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Ismét itthon 2. Na, mi alakul ?

2016. április 12. - Markus Andreas Schäfer

Reggel arra ébredek, hogy iszonyú hideg van. Na persze nem sikerült pár óra alatt az átfagyott falakat befűteni. Felkelek és dideregve kávét készítek, bekapcsolom a kávéfőzőt majd a teraszról gyújtóst hozok. Hamar fellobban a tűz, a köntösömbe burkolózva, lábamat felhúzva, törökülésben ülök a konyhában. Lejött a kávé, jólesően kortyolok bele és szívok a cigarettámba. 

Mintha a laptop is fázna, lassan kel életre. Persze le voltak tiltva a frissítések amíg a magyarországi mobilnetet használtam, ne zabálja fel az adatforgalmat. Bezárom a Windows 10-et ajánlgató ablakot, maximálisan elégedett vagyok a Win 7-el. Bezzeg ha 8-as lenne már rég frissítettem volna.

Nehezen jön be a fb is. Látom a két kis embernél narancslik az 1-es. Mariella visszaigazolt. Végignézem a képeit, London, Bécs, Egyiptom. Pasival sehol sincs fent intimebb viszonyú képe, sem az infóban nem írja, hogy férje vagy barátja lenne. A lakhelye üresen hagyva. Jó reggelt kívánok neki és töltök még egy kávét amíg a válaszra várok. Folytatom a képei nézegetését, nagyon szexi de nőiesen tartózkodó viszont sejtető. Na egy igazi nőre akadtam fut végig bennem a gondolat. Fúrja az oldalam a kíváncsiság hol is lakhat. Valahol érzem, hogy az az SL-es rendszám a közelünkben van. Még mindig nincs válasz, biztos alszik még. 

Tíz óra felé felébresztem Annát a szokásos kávéjával. Megcsókolom, álmosan hunyorog. Mennyi az idő? - kérdi. Tíz múlt - válaszolom. De jót aludtam - nyújtózik el. Gyere ki - hívom - kint már meleg van. Az ágyához viszem a köntösét, dideregve bújik bele. Istenem mennyire kívánatos egy feleségem van - gondolom magamban és elgondolkodom miért is olyan csont és bőr nőim voltak előtte. Nem tudom a választ. Anna leül a konyhában és híreket olvas. Én vele szemben. Mariella válaszolt. Óvatosan elkezdünk írni egymásnak. A hol laksz kérdésre csak egy mosolygós smiley érekzik. Találd ki! - válaszol. Keresni kezdek utána a google-ban de nem hoz eredményt. Honnan is találjam ki? Újra a nevére kattintok és akkor veszem észre, hogy 12 közös ismerősünk van, köztük a főnököm és családja, jelenlegi és régi kollégáim, helybéli ismerőseim. 

Szóval akkor Strobl-ban laksz? - kérdezem. Nem hanem Aigen-ben de két éve még ott dolgoztam ahol te. A jövő héten kezdek a Villagio-ban :) - válaszol. A Villagio egy pizzeria pont mellettünk, tulajdonosa egy iráni származású nő aki próbálkozik olasz ételeket főzni több kevesebb sikerrel bár a pizzája az finom. Basszus milyen kicsi a világ - gondolom magamban és le is írom. Eszembe jut, hogy holnap be kell mennem Bad Ischl-be mert át akarom vizsgáltatni az autót az ÖAMTC-nél, mit is kell a vizsgára megcsináltatnom. Mit szólnál ha ott találkoznánk? - kérdem. Csak az időpontot mondd és ott leszek - jön az üzenet. Anna feláll a székről így gyorsan megírom neki mikor is leszek ott majd kilépek. 

Nejem odalép hozzám és kinyitja köntösét, elémtárul kéjt adó és azt élvező teste. Lezuhanyzunk? - kérdi. Persze - mondom neki és elindulok utána, sejtem most mi is következik és nagyon is az ínyemre van. Becsukom a fürdőszoba ajtaját,

Anna a zuhanyhoz hajol és megnyitja a vizet majd megszabadul köntösétől, belép a zuhanykabinba. Állok és nézem ahogy elkezdni szappanozni magát, felém fordul amikor szemérméhez ér - nem jössz? . Felakasztom én is a köntösöm és hozzá lépek, behúzom magam után a kabin ajtaját. A langyos víz fejemről csurog végig testemen, magamhoz ölelem és megcsókolom. Finoman érnek össze ajkaink, villámcsapásként hat szánk érintése. Szappanos keze testünk között keresgélve halad ágyékom felé, egyre növekvő férfiasságomhoz ér és marokra fogja, föl le mozdítja rajta. A nyakába csókolok, finoman beléharapok s megfogom popsiját, a habos tusfürdővel simogatom, magam felé húzom, ujjam lefelé csúszik csak a kis rózsánál áll meg, finoman simogatom. Elveszi a kezemet onnan - ne ott - súgja és combjai közé húzza. Csúszós tenyerem lelkesen csúszik szeméremajkain, kilátszó kisajkai szinte a kezemet izgatják. Felemeli fejét, ajkaimba harap és hangosan felsóhajt - mééééég - lélegzetvétele egyre szaporább lesz. Egyre gyorsabban és erőteljesebben masszírozom, élvezem ahogy élvezi és érzem is, az ő keze mozgásának intenzitásából. 

Nyögve és a levegőt kapkodva adjuk egymásnak a mennyei orgazmus felé vezető ingereket, folyik a meleg víz ránk, habzik az illatos szappan, a párában kéjünk hangjai hallatszanak. Nem sok hely van bent. Mindjárt elmegyek - lihegi Anna és megfordul, megkapaszkodik a csaptelepen.  Kapkodva fogom kezembe farkam és tolom mélyen hüvelyébe, kezem fenekét markolva húzom magam felé, minden átmenet nélkül, vadul mozgok benne, a víztől nedvesen csattan szemérmem fenekén. ÓÓÓ Isteneeeem - sikolt föl, apró hangos kiáltásokkal élvez el, remegnek lábai, alig tudja tartani magát. Ebben a pillanatban váratlanul kiszakad belőlem is a kozmikus kéj, csípőm előrelökve pulzál farkam szűk hüvelyében, lövelli belé kéjnedvemet. 

Anna feláll így kicsúszik belőle férfiasságom, felém fordul. Rövid volt de intenzív - mondja, megcsókol majd tusfürdőt nyom a kezére, keni szét testünkön. Én többet akartam neked adni - válaszolom halkan. Csillogó szemmel néz rám - azért mentél el hamar mert kívánsz mindig és ez nekem sokat jelent, nem kell mindig órákig maszatolni - nyugtat meg mosolyogva. A hab csillogva folyik le rólunk és tűnik el a lefolyóban. Kinyitom az ajtót és kilépek, törölközőért nyúlok. Elzárja a vizet és felé nyújtom, magamat is megtörlöm. Még egyszer megcsókolom és elindulok a hálószoba felé, öltözni. 

tumblr_nvop85scsd1socil7o1_400.gif

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr358581358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása