Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Ismét itthon 4. A kis lakás

2016. április 15. - Markus Andreas Schäfer

Útközben beszélgetünk, tekintetem néha a pedálmozgatásól felcsúszó szoknyája felé kacsint, egyre több látszik a combjából. Ahogy izmai megfeszülnek izgató érzés. Körbe autózzuk Bad Ischl-t elkerülő utat majd a kórház felől megyünk be a városba és a mellette lévő társasház parkolójába állunk meg. Hátranyúl a táskájáért így arca közelebb kerül, pillanatra összenézünk majd lassan közelítünk a másik felé, a pillanat amikor ajkaink összeérnek kellemes borzongást okoznak. Elhúzza fejét - gyere ne itt - mondja. 

Követem majd az első emeleten nyitja az egyik lakást. Nincs időm körbenézni, kattan az ajtó zárja és Mariella ajkai vadul tapadnak az enyémhez. Érzékien de vadul csókoljuk egymást. Táskája a földre esik, néhány holmi gurul szét belőle, farmeromban egyre kevesebb a hely. Illata is vadítóan hat rám, akarom! Magamhoz húzom, kezem máris a szoknyáján van pont a popsijánál, lejjebb csúsztatom és elérem fedetlen combját. Felfelé húzom az anyagot és érzem finom fenekét fedő selymes bőrét. Megmarkolom formás idomait majd ujjam közéjük csúszik, finoman simítok végig rajta. 

Érzéki csókcsatánk egyre vadabbá válik, nyelvünk mélyen a másik szájában, apró finom harapások ajkunkon, kapkodó lélegzetünk egyre mélyebbről tör fel. Iszonyúan feszít farmerom, férfiasságom szinte fájdalmasan keres helyet magának ráadásul Mariella keze is már ott van, az nadrágomon lévő dudort simogatja, majd megpróbál felülről bejutni de annyira szoros a dereka, hogy csak a szeméremdombomig jut vele. Gyorsan kihúzza és az övem felé nyúl, kapkodva oldja ki, meglepően gyorsan sikerül a szoros gombot is kigombolnia a farmeron, szinte letépi a cippzárt. Szabaddá válik kezének az út és mélyen elrejti boxeralsómban. Felsóhajtok ahogy keze makkomhoz ér. 

Előrehúzom derekán én is a jobb kezem, a combján húzom végig az ujjam elérve sima szeméremdombját majd lassan simogatva haladok a titkok világa felé. Egyre nagyobb forróságot érzek amikor érzékeny ajkait érintve simogatom ott. Két ujjam két oldalt a középső pedig közöttük de még nem elmerülve siklik, nedvességét kenve el rajta. Picit előretolja csípőjét pont amikor ujjaim csiklója vonalába érnek, véletlenül megérintem, az ajkamba harapva felsóhajt. Moch weida - csináld tovább - nyögi halkan osztrákul. A következő mozdulatnál már mélyebben és mélyebben csúszik ujjam szeméremajkai közé, elönti azt a forróság és minden érintés amikor duzzadt kicsi pontját éri egyre hangosabb sóhajtást vált ki belőle. 

Käm - gyere - mondja és elindul a lakásba befelé, át a nappalin majd kinyit egy ajtót, a hálószobája. Nagy fenyő ágy, fenyő bútorok, a fal az ágy mögött mélyvörösre festve a többi fal pedig szinte ezüstszürke. A piros falon hatalmas tükör, megnagyítja a szobát és az ágyból kétszer akkorát csinál a hatása. A földön melltartók és bugyik hevernek kicsit káoszos az összkép. Amint belépünk szembe fordul velem, egy mozdulattal áthúzza fején a blúzt, kilép a szoknyából. Csak felpolcolt cicijein marad a szexi áttetsző, fehér melltartó. Felajzott tekintettel néz rám. Veztkőzz - súgja és lehúzza a pólót rólam. Gyorsan tolom le a már kioldott farmerom a boxerrel együtt és húzom le magamról a zoknimmal együtt. 

Gyere ide - mondom neki és hanyatt fekszem az ágyba, farkam ereje teljében mered az égnek. Elindul felé de megfogom a fejét - ne így - súgom. Én kérek belőled először - és fölém húzom popsiját. Megérti mi is szeretnék de csak nem úgy ahogy én akarom, hatvankilences pozícióba fordul, lassan engedi le fenekét arcom felé. Nedvességtől csillogó szeméremajkai nyílnak ki szemem előtt, két kezemmel végigsimítok rajtuk és kinyitom a kelyhet. 

 Előrenyújtom nyelvem, végighúzom szeméremajkai között, föl és le, hosszan nyalom édes pillangóját, élvezem ahogy lélegzetét kapkodja. Megérzem nyelvének apró mozdulatait makkomon majd forró ajkait amint körül ölelik azt és játszva vele, egyre mélyebben tünteti el magában. Lassan nyeli el és engedi vissza, ízlelve nyalogatja és finoman szopja. 

Egy ritmusban kényeztetjük egymást, számmal puncijára tapadok, aprókat nyalok csiklójára, el elkapva nyelvem majd újra finoman végighúzva rajta. Feje ütemesen mozog férfiasságomon, csak akkor áll meg vele és emeli fel azt amikor olyan impulzusokat gerjesztek benne, hogy csak magára tud figyelni. Élvezem ezt a játékot, igyekszem minél többet adni neki úgy, hogy csak a kéjre tudjon összpontosítani. Gyorsuló lélegzetvételéből és nyögéseiből sejtem el fog élvezni így nem törődök most a saját kéjérzetemmel, csak a finom puncijának izgatására koncentrálok. Körbeforog nyelvem pici duzzadt csiklóján, fel és le nyalom élvezettel. Rászorítom fejem és megszívom úgy folytatva, kisvártatva kiengedve a levegőt, ráfújok finoman. Csípőjét egyre nyomja felém, hangja nem tölti be a szobát de egyre élesebben juttatja tudomásomra az orgazmusának közeledtét.

Hirtelen élesen felsikolt és remegő magas hangon, megrázkódva jut el a csúcsra, fenekét előre-hátra mozgatva. Nyelvem elrejtem hüvelyében és csak finoman simogatom. Istenem de jó volt - lihegi amint felém fordul és combomra ül. Kinyújtom kezem mellei felé, kioldja a melltartót, ujjaimmal pici bimbóudvarát simogatom, lassan csúszik előre csípőjével farkam felé.... 

 tumblr_mte7c1di0m1s7u3gao1_500.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr858583776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása