Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Ismét itthon 7. Lehetőség

2016. április 19. - Markus Andreas Schäfer

Későn ébredtem és rosszul is aludtam pedig nem arról vagyok híres, fáj is a fejem. Ilyenkor mondom mindig azt, hogy túlaludtam magam. Bekapcsolom a kávéfőzőt, engedek egy pohár vizet, kitúrok Anna táskájából egy fájdalomcsillapítót. Ilyenkor utálom magam, ez a fejfájás kikészít, elrontja a napom is. Megfőtt a kávé, remélem az segíteni fog az Algoflex-el együtt.

Leülök a laptop elé, a facebook-on egy levél értesítés. Az öcsém az, most kapott egy levelet a közjegyzőtől, hogy hagyatéki tárgyalás lesz holnapután tehát haza kell mennem. Holnapután az munkanap így egyedül mehetek, Anna nem tud jönni. 

Léptek zaja zavar meg, Anna ébredt fel. Felállok és hozzá sietek, megcsókolom és átölelem. Kávét töltök neki és amint leült az asztalhoz elé teszem a cigarettáját és a hamutartót is. Elmesélem neki, hogy Magyarországra kell holnapután mennem persze tudta ő is, hogy valamikor egyedül kell hazaautóznom így csak pár feladat jut az eszébe amit el kell intéznem közben és dolgok amiket el kell hoznom otthonról. 

A második kávémat iszogatom már, fantasztikus íze van. A legjobb barátomtól kaptam ajándékba Római mogyorós őrleményt - Frei Tamás kávézójából származik - és mindig teszek egy kanállal a normál kávé mellé a főzőbe. Imádom az ízét. 

 

Végre múlik a fránya fejfájásom, jobban érzem magam de most kissé önző kedvem támad. Küldök Annának egy üzenetet a fb-on - holott velem szemben ül - "Nyuszi nem akarsz leszopni?" Pittyen a telefonja, elmosolyodik:  "Na jó legyen :) " - jön a válasz majd feláll és kinyitja köntösét. Kérdőn néz rám - idejössz?

Otthagyom az asztalt és a konyhapulthoz megyek, kioldom én is az övet a köntösömön, szétnyílnak a szárai. Anna nem szól csak letérdel elém, végigsimítja kezével farkam, majd szeméremdombomhoz hajtja fejét és megcsókolja azt. Ujjait combjaim belső felén érzem amint körmei hegyével izgatóan simogat. Lassan csókolgatva halad lefelé, ujjai néha szinte véletlenül érnek férfiasságomhoz amiben bizsergés indul és telik meg vérrel. Forró ajkai makkomhoz érnek és lassan ölelik körül egyre mélyebbre jutva. Nyelve épp csak mozdul de annyira elég is, felsóhajtok, megkapaszkodok a pultban. Kicsúszik férfiasságom a szájából Anna feltekint rám: Ne mozdulj most! - mondja. Picit felemelkedik és mély levegőt vesz, péniszem ajkai között, épp csak mozgatva fejét egyre mélyebben vész el szájában. Érzem makkomat szorítja amint a torkába kerül, szinte eltűnik szájában teljes hossza. Pár pillanatig úgy tartja majd kiengedi, levegő után kapkod, szinte könnyes szemmel, érdeklődően néz fel rám. Elmosolyodok - még? - kérdezem vagy inkább állítom halkan. Anna ismét és ismét eljátssza ezt velem majd ütemesen mozgatni kezdi fejét előre-hátra farkamon. Néha mélyre kerül makkom, a pár pillanatig ott tartva és lihegve kiengedve. 

Csináld gyorsabban - kérem. Kezei heréimet simogatják, az érzéstől mind hangosabban nyögök és lihegek. Megint mélyen elnyeli farkam és amikor kiszabadítja elszabadul bennem a mennyei kéjáradat. Felnyögök, hangom visszhangzik a helyiségben, megfeszülnek izmaim, előrerándul testem és csak lüktetek, élvezek, spriccel spermám szájába. Finoman simogatva azt húzódik hátra, fel akar állni, felsegítem és magamhoz ölelem. Ajkaink pár pillanatra összeérnek majd nyelvünk mélyen, érzékien simogatja a másikét. 

Na mehetsz fürdeni - szól mosolyogva majd a lábai közé kap. Basszus inkább én megyek előbb - mutatja ijedten vértől pirosló kezeit. Ezért fájt reggel a hasam - teszi hozzá és elsiet a fürdőszoba felé. 

Leülök és boldog vagyok, mélytorkos kényeztetést még nem kaptam tőle pedig már tíz éve vagyunk együtt. Magamban mosolyogva nyitom meg blogom oldalát, bejelentkezek és elkezdem leírni a történetet. 

blo.gif

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr888634046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása