Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Ismét itthon 10. Késői ébredés

2016. május 24. - Markus Andreas Schäfer

Az esti eseményekkel van teli ébredéskor a fantáziám, férfiasságom keményen jelzi: csinálj már velem valamit. Anna még mélyen alszik, ránézek az órára ami már fél tizet mutat. Elromlik a kedvem, korán szeretek kelni, akkor jó a napom. Végigsimítok kezemmel farkamon és jólesően kinyújtózkodom. Mozdulatomra Anna is mocorogni kezd, közelebb bújik hozzám. Szándékosan úgy kerülök felé, érezze itt és most tenni kellene valamit. Feljebb csúsztatom csípőmet addig amíg a karjához nem ér makkom. 

Kinyitja szemét, álmosan néz rám majd mozdítja kezét, végigsimogatja. Naaaa Cicaaa - sóhajtja - hozol kávét? Majd utána - válaszolok és megcsókolom a száját. Álmooos vagyok még - replikázik. Bal kezemmel végigsimítok combján, szeméremdombján. Kávét kéérek - mosolyog rám gonoszkásan. Elfordulok tőle, felkelek, köntösbe bújok és kimegyek a konyhába. Kicsit sértődötten öntöm a vizet a kávéfőzőbe, tömöm meg az őrleménnyel a tartót. Bekapcsolom. Kimegyek a teraszra és rágyújtok, jól esik a hűvös levegő. Pont elszívom a cigarettát amikor hallom jön már a kávé. 

Kitöltöm és tálcára pakolom a csészét, hamutartót és cigarettát, beviszem neki a hálóba, leteszem és ott hagyom, magamnak is töltök, magamban mérgelődök, elment a kedvem a szextől. Olvasgatom a híreket, elnökválasztás szoros eredményeit, nem örülök, hogy a zöld jelölt nyerte meg. Azon gondolkodom, hogy ennyire buta az osztrák nép, erre a liberális vénemberre aki rá akarja szabadítani a muszlim áradatot az országra, több mint ötven százalék szavazott. 

Nyílik az ajtó, először kutyánk rohan ki majd utána Anna. Leül velem szemben és ő is olvasgat, nem beszélünk. Felállok és elmegyek borotválkozni, zuhanyozni. Felöltözök és kezembe veszem a pórázt, a fehér "szörnyeteg" boldogan rohan hozzám és ugrik fel. Anna épp a fürdőben van. Elindulok a szokásos körön kutyámmal, süt a nap és elég meleg is van már. Nem sietünk haza. Egyre több már a turista, buszszámra hozzák a ferdeszeműeket a lengyel, magyar és szlovák buszok. Örülök amint kiérünk a falu központjából, a hegyre felfelé már nincsenek emberek csak néhány helyi és túrázók. Vissza-vissza nézek, mert imádom ahogy egyre többet látok a Wolfgangsee-ből, egyre magasabbról tekintek a kis városra. 

A sípálya vége és a siklóernyősök leszállóhelyét elválasztó út mellett padok, az egyiken ül valaki. Kutyánk nem szereti az idegeneket, valamiért fél tőlük hiába közelednek felé kedvesen, sokan pedig meg is dicsérik milyen szép. Ahogy közelebb érek egy rövid hajó, szőke negyvenes nő alakja bontakozik ki. Hátranéz és ahogy meglátja a kutyát elmosolyodik, feláll és felénk lép. Velem körülbelül egyforma magassága, fehér vékony nadrágban és rózsaszín felsőben. Cicijeit kiemeli a push up melltartó. Kedvesen dícséri ős is rosszcsont kutyámat, kihallom északnémet akcentusát azaz nem a helyi osztrák dialektust beszéli tehát túrista. Keveset beszélgetünk majd elbúcsúzok tőle, elindulunk hazafelé. Még visszanézek, látom ő is mosolyogva tekint rám csak azt nem tudom, hogy ez nekem vagy a kutyának szól. 

Belépek a lakásba, leveszem a cipőmet. Anna akkor jön ki a fürdőből, köntösben, kezében egy betét nylon csomagolása. Ne haragudj Nyuszi - mondja kedvesen - a reggeli viselkedésemért de most már tudom miért vagyok ilyen feszült, megjött. 

Nektek mindig meg van - cinikuskodok vele nevetve. Reggelit készítek, épp a hűtő előtt állok amikor Anna átkarol és a nyakamba csókol. Megfordulok és magamhoz ölelem, ajkunk összeér, finom, apró csókokkal éreztetjük egymás iránti érzéseinket. Szeretem az illatát és minden érintését, az egész lényét. Keze végigsimít a fenekemen majd a farmerom övéhez közelít, kibújtatja a vezetőből megpróbálja kioldani. Segíts már - mondja mosolyogva - így nem tudok hozzáférni és akkor nem szoplak le - nevet.....

 

lkj.gif

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr268741194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása