Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Ismét itthon 11. Kiengesztel

2016. június 06. - Markus Andreas Schäfer

Persze, hogy kapok a farmer övéhez és lelkesen bontom ki majd gombolom a nadrágot. Anna két kezét oldalt fűzi bele és lassan húzza le a bokámig. Fehér boxeralsómhoz nyomja ajkait majd finoman beléharap a dudorba ami egyre duzzad csak, felsóhajtok, finom, bizsergető érzés. Megcsókolja a hasamat, ujjait az alsó derekába akasztja, lassan húzza egyre lejjebb, a felszabaduló részt ajkaival követi, apró csókokkal halmozza el szeméremdombom és egyre lejjebb. Végre kiszabadul férfiasságom, a boxer csak a térdemig húzva. Rámnéz és le akarja venni a szemüvegét. Ne tedd - súgom halkan, elmosolyodik. Akkor moshatom az egészet később - nevet.

Kinyújtja nyelvét és apró mozdulatokkal nyalja végig kemény farkam újra és újra. Forró, izgató nyelve mozgása kéjes bizsergést indít el bennem, a legérzékenyebb pontok érintésénél egyre hangosabban nyögök fel. Éles körmeivel fenekembe karmol majd simogatja azt, fürgén mozog nyelve egyre haladva zacskóm felé. Hosszú évek alatt sikerült megértenem, szenvedélyesen szereti az orális szexet bár ha csak én kapom azt önzőnek érzem de ő az aki szívéből és vágyaiból fakadóan teszi. 

Forró ajkai tágra nyílnak ahogy eltünteti szájában mindkét golyómat, szívogatva nyalogatja, izgatja azt. Egyenként engedi ki hangos cuppanással majd ismét eltünteti, játszik vele. Keze néha finoman ér makkomhoz, érzékien simogatja azt. Lassan elindul nyelve játéka felfelé férfiasságomon csókokkal elborítva azt s amikor makkomhoz ér hirtelen körülölelik ajkai majd forró szájában érzem magam. Egyre mélyebbre kényszeríti, ott tartja és kiengedi, fejének lassú mozgatásával érzékien szopja. Keze heréimet és fenekemet simogatja, kapkodom isteni kényeztetésétől a levegőt. Kinyitom szemem, látom mozgásától kibomlott a köntöse, cicijei néha előtűnnek, micsoda látvány, kezembe akarom azokat nem ebben a pozícióban nem érem el így megint lehunyom szemem, átadom magam az élvezetnek. 

Keze egyre gyorsabban mozog csakúgy mint feje is, épp csak makkom van ajkai között, érzem ezzel nem tudom túl sokáig tartani magam, minduntalan finom de elgyengülő impulzusok indulnak el ágyékomból majd egyre tovább tart hatásuk. Tudom hamar fog kitörni a vulkán hagyom magam utazni a kéj szárnyán. Hirtelen mint egy spirál testemben ér el a vég, megfeszítem testem beleremegek az első lökéshullámba, Anna kiengedi szájából farkam és hagyja homlokára, szemüvegére, köntösére fröccsenni spermámat. Kinyújtja nyelvét, érzékien ízleli a nyelvére és ajkaira jutott cseppeket, kezével egyre lassabban simogat. Feláll és megcsókol, leveszi a szemüvegét. Szeretlek - súgja halkan. Magamhoz ölelem és ragacsos ajkait érzékien csókolom mintegy válaszolva vallomására. 

capri-ohnlc-91da33.gif

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr68742308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása