Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Lassan vissza a régi kerékvágásba 5. Anna

2016. július 27. - Markus Andreas Schäfer


Ahogy nyelvem óvatosan hozzáért kisajkaihoz ismét felsóhajt, apró mozdulatokkal élvezem ki minden egyes négyzetmilliméterét tőle nedves szemérmének. Élvezettel ízlelem vad vágyai által keltett ízét, nyelvemmel csak épp ajkaihoz érnek. Nagyajkai duzzadtan kínálják fel magunkat, szinte hívnak - gyere simogass, végy a szádba, szívd meg! Nem tudok ellenállni annak a vad szépségnek amit puncija látványa és íze kelt, nyelvemmel csiklóját még elkerülve de egyre mélyebbre hatolva ajkai közé nyalom őt, hosszan csak játszok vele. 

Ne kínozz - súgja - és megfogja a fejemet, felfelé húzza - áll a csiklóm - folytatja a tőle megszokott módon. Nyelvemmel óvatosan érintem és kezdek játszani vele, érzem mennyire duzzadt a kis érzékeny pont. Anna minden érintésemre felsóhajt. Csak finoman körözök rajta, alulról vaginája felől mint egy fagylaltot nyalva húzom nyelvem felfelé. Hirtelen szemérméhez vonja fejemet - szívd meg! Számmal megteszem amit kér, nyelvem köröz rajta, a hangja egyre hangosabb és élesebben tölti ki a hálószobát. Még, még - kiáltja - egyre gyorsítok majd hirtelen ismét élesen felsikoltva élvez el, finom nedvességet ont magából ismét. Elhúzom fejemet és hagyom kicsit megnyugodni.

Gyere belém - nyögi - most! - csattan hangja. Még neee - kérem - érezni akarom ahogy szopod a farkam. Majd a számba mész el de most tölts ki azonnal - válaszol  Feltérdelek, kezembe veszem kemény férfiasságom, makkommal végigsimítok csiklóján és szeméremajkain, fel és le. Hangosan felnyög  - gyere már belém! Makkom nedves ajkai között simán csúszik hüvelyébe, előretolom fenekem és érzem forrósága sugárzását szeméremdombomon ahogy férfiasságom végigér benne. Szűk és forró, szinte lüktető. Fölé térdelek, kinyitja szemét - na végre - lihegi. Fejemet az övéhez húzza, ajkaink vadul csatáznak, harapnak aprókat a másikéba. Ütemesen mozgatni kezdem ágyékomat, farkam ki-be jár vaginájában, Anna hangosan élvez. Dugjál szerelmem - lihegi - a tiéd! Szavai még inkább lökést adnak, egyre gyorsabban mozgok, körözök csípőmmel, kényeztetem forróságát. Tudom ennyi után nem sok kell neki, hamar el fog élvezni. Gyorsabban - hallom a hangorkán mögül. Megteszem neki, keze fenekemet húzza maga felé, diktálja az ütemet, csattan szemérmünk, az ágy is megnyikordul néha. Felegyenesedek, megfogom csípőjét majd szinte felnyársalom farkammal, minden mozdulat végén benne maradok, szinte a méhében érzem magam. A negyedik után felkiált és remegő testtel, megszorító hüvelyizmokkal élvez. 

Benne maradok, aprókat mozdulok, érzem keze csiklójára téved. Bassz tovább - lihegi, keze masszírozza apró pontját. Lassan, majd egyre gyorsabban mozgok, dugom és élvezem ahogy megint az orgazmus felé közeledik, én is nyögök ettől a kéjtől. Anna megint hangosan felnyög, dobálja csípőjét, kezével a lepedőt markolja, fejét jobbra-balra rántja, impulzusszerűen érkező orgazmushullámok veszik birtokba testét. Nem mozdulok, csak várok és élvezem ahogy élvez. Nem bírom abbahagyni - nyögi - megint jöööön. Hátamba mélyeszti körmeit, nyögve remeg teste. 

Be akarom váltani amit ígért de ahogy elkezdem kihúzni farkam belőle, az első mozdulatnál érzem nem lesz időm eljutni a szájáig inkább hagyom hadd történjen meg aminek meg kell. Magamhoz húzom csípőjénél fogva, az első impulzusnál előre lököm azt és felnyögve lövellem belé spermámat, megrándulva és újra megremegve. 

Anna rám néz amint kinyitom a szemem - imádom amikor belém élvezel szerelmem - suttogja. Fölé hajolok és megcsókolom, lassan húzom ki férfiasságom belőle de Anna megállít. Várj a zsepi - mondja. Most nem kell cica - válaszolom, kinyújtom kezem a kameráért az objektívet szemérmére irányítom. Farkam nyomán lassan folyik ki nedvem belőle, fehér foltot hagy a fekete tangáján. Elmosolyodik és előre nyúl, ujját hüvelyébe vezeti szeméremajkaira keni a nedvet. Másik ujját a szájába véve szopogatja le. Hmmm de finom - súgja - mint mindig. 

Leteszem a gépet és eldőlök az ágyon. Anna még megszabadul a fehérneműtől, hozzám bújik és leoltja a villanyt. Aludj jól szerelemem - súgja és megcsókoljuk egymást. 

tumblr_static_tumblr_static_640.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr738914786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása