Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Lassan vissza a régi kerékvágásba 7. Kerstin

2016. július 31. - Markus Andreas Schäfer

Lehúzza a farmer cipzárját a nadrágot a épp csak farkam vonala alá engedi. Keze türelmetlenül csúszik a boxerembe, kiszabadítva onnan férfiasságom.  Du host mah wos - neked aztán van valamid - mondja csillogó szemmel és vadul veti rá magát, forró ajka körülveszi makkomat majd érzem amint egyre többet tüntet el farkamból, nem vár hanem ütemesen szopni kezdi, mindig mélyebbre és mélyebbre nyelvve. Ilyen bevezetés után jobban esne egy érzéki francia de a lány türelmetlen, egyre intenzívebben szopja férfiasságom. Megpróbálom lassítani, kezem a fejére teszem de hasztalan, inkább átadom magam az érzésnek és hagyom a kényeztetés hatása elhatalmasodjon rajtam.

Befűzi ujjait oldalt a boxerembe és a farmeromba majd a földig húzza azokat, kilépek belőle. Kézen fog és az ablakhoz vezet, megtámaszkodik a párkányon, tangáját félre húzza a fenekén. Käm i wü dei Stända - gyere akarom a farkad - mondja. Megfogom derekát és megfordítom. Setz dich hin - ülj le - válaszolom. Az ágyra ül, elé térdelek, combjait szétnyitom, felnézek rá. Előbb kinyallak - mondom és ujjam végighúzom bugyiján. Érzem át van nedvesedve ez még inkább felizgat. Gyengéden az ágyra fektetem majd szinte letépem a fehérneműt róla. Szőke, borostás szemérme tárul elém, csillog rajta a nedvesség. Én sem teketóriázok ahogy ő sem tette, combjai közé fúrom fejemet, hirtelen elborítja ízlelőbimbóimat puncijának íze. Két kezemmel utat nyitok, előtárul rózsaszín világa pici csiklójával, mélyen vaginájába nyomom nyelvem és azzal izgatom, körözve, ki be járva, ajkam épp kemény klitoriszához ér közben. Halkan felsóhajt majd már éles hangon engedi ki a levegőt. Kezét melleire vonja, masszírozza azokat. Nyelvem mint a villám jár bejárata és csiklója között, elveszített önkontrolljában egyre hangosabban élvez. 

Akarom, hogy elélvezzen és úgy érzem nem sok kell hozzá ebben az állapotban így csak csiklójára koncentrálok, körbe körbe nyalom, néha lentről felfelé végighúzom nyelvem rajta. Helyet csinálok kezemnek, két ujjammal masszírozom bejáratát majd mélyen belédugom, egyre gyorsabban ujjazom, g-pontját izgatva. Kerstin számára elveszik a külvilág, szobát betöltően élvez. Des is so guad i käm glei - annyira jó, mindjárt elmegyek - nyögi. Megfeszül teste, forró nedvesség önti el arcomat amint eléri az orgazmus, sikoltozva éli át, kezét csiklójára vonva masszírozza azt, keményen. Nincs már helye számnak, felegyenesedek csak ujjaim járnak benne lucskosan. Dobálja ágyékát, felemeli fenekét és mélyről jövő élesbe átmenő hangon élvez el. 

Elveszi kezét szemérméről és leengedi popsiját, lassan húzom ki ujjaim belőle. Számhoz viszem kezem és lenyalom finom nedvét róla. Des war so guad bis tu teppat - hülye vagy ez annyira jó volt - lihegi. Felsegítem, remegő lábakkal áll föl és megy az ablakhoz. Egyik lábát a radiátorra teszi, kitárul lucskos puncija. Közelebb lépek makkom lassan húzom végig szeméremajkai között...

lf.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr138921186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása