Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Trachten outlet - történik

2016. augusztus 04. - Markus Andreas Schäfer

Zihálva csókoljuk egymást, kezünk izgatottan simogatja a másik nyakát, hátát, fenekét, egyre szorosabban ölelkezünk. Fura egy kicsit ez az új nadrág de van benne hely, több is mint amit boxerem enged. Nem sok időm van - lihegi fülembe  - anyámmal ebédelek ma, siessünk! 

Elém térdel és az új viseletem gombjait gyakorlottan gombolja ki, ennek a nadrágnak nem slicce van hanem egy felhajtó fedi és több hozzáférést enged. Amint előtűnik boxerem, végighúzza az ujját az anyagon ott ahol farkam dudorodik majd a derekánáél fogva lejjebb húzza. Férfiasságom szabad utat kapva mered felfelé. Nathalie szeme felcsillan, érzem ahogy ajkai körülölelik makkomat majd lassan egyre feljebb és feljebb, egyre több veszik el szájában. Keze combjaim töve között simogat, nyál csurran le férfiasságomról ahogy egyre intenzívebben szopja azt. Megkapaszkodok egy állványban és átadom magam a kényeztetésnek. Halkan felnyögök ahogy nyelve is kalandozik rajtam, arcán vágy, olyan nőkön szoktam ezt az arckifejezést látni akik oda vannak az orális szexért, mint például a nejem Anna is. 

Becsukom szemem és kapkodom a levegőt, nagyon izgatzóan, játékosan és érzékkel teszi egyre gyorsabban majd hirtelen kienged a dús ajkai közül és feláll. Csókot nyom a számra, megfordul, két oldalt befűzi ujjait a formás popsiját rejtő nadrágba és a bokájáig ejti azt. Gondolom nem randira készült mert egy sem színben sem még szexisnek sem mondható fehér bugyi van rajta, borzasztó a pink különböző árnyalataiban pompázó pöttyökkel. Azt is gyorsan letolja és szétterpeszti lábát már amennyire a nadrág engedi. Előre dől az előtte lévő összehajtott nadrágokkal teli asztalra, elém tárul popsija és kidudorodnak duzzadt nagyajkai, sehol egy szőrszál csak selymes bőre látszik.  Gyere - zihálja. Kezembe veszem farkam, makkomat végighúzom ajkain majd közéjük csúszok. Forróság érint meg, ahogy bejárata felé érek érzem nedvességét. Makkomat megnedvesítve azzal izgatom csiklóját és simogatom ajkai között. Halkan nyög és gyorsabban lélegzik, majd amikor ismét vaginája elé érek hátrafelé mozdul, lassan rácsúszik farkamra, teljes hosszában. Felnyög. 

Megfogom derekát, eleinte lassan majd egyre gyorsuló mozgásba kezdek. Kezemmel tartom, húzom magam felé, engedem. Szűk hüvelye átölel és forró impulzusokat ad. Egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, élvezem és sokáig akarom, hogy tartson. Izgalmas a gondolat, egy üzletben az eladóval kefélni. Nathalie egyre élesebb hangon élvez, szinte kényszeríti a kéjt magára vagy csak ilyen alkat és hamar eléri az izgalom ilyen fokát. Előre-hátra mozgok, egyre gyorsabban néha farkam teljesen benne hagyom és szinte a méhében érzem magam. Egy ilyen mozdulatnál szinte velőtrázóan felsikolt, teste megremeg, hüvelyének izmai összerándulnak, elér a csúcsra és zihálva élvez el. Orgazmusa nekem is olyan impulzust ad, hogy nem tudom már sokáig tartani magam, két-három lökés után érzem elindul a lávafolyam belőlem. Kihúzom farkam, kapkodom a levegőt és összeszorítom férfiasságom tövét, hátha ezzel tudom még késleltetni orgazmusom. Nathalie megfordul, elém térdel, kinyújtja nyelvét és ráfekteti, makkom félig szájába veszi. Engedek a szorításból hirtelen tör kis belőlem az eddig visszafojtott csúcs, mély levegőt veszek és elengedem magam, spirccel szájában fehér nedvem, meg megrázkódik testem. Látni is akarom de nem tudom nyitva tartani szemem az élvezettől. Nathalie ízleli spermám majd mindet eltünteti,  nyelvével a maradékot is lenyalogatja, meg megszívja farkam, minden cseppet lenyel. 

Végighúzza kezét a száján mintegy megtörölve azt. Feláll és megcsókol, nyelvem mélyen a szájába dugom de nem érzem benne ízemet. Felhúzza bugyiját és nadrágját, én leveszem az enyémet és a farmeromba bújok. Mosolyogva megyünk a kasszához, becsomagolja új szerzeményemet, kifizetem azt. Egy jegyzetblokkra felírja számát. 

Kopognak az ajtón, odasiet és kinyitja. Egy korombeli, vonzó szőke nő jön be, fehér valamennyire áttetsző ruhában, ahogy fordul látom csodás vonalait. Rögtön jövök Mama - mondja Nathalie. A nő mosolyog rám, szemében pajkos vidámsággal válaszol - csak fejezd be a dolgod és legközelebb úgy csináljátok, hogy az ablakon át nem lássa az egész város. 

Anya te végignézted? - kérdezi megdöbbenve a lány. Igen - válaszolja az mosolyogva. Kicsit zavarba jövök és elvörösödik a fejem. Nyugi - mondja a nő - tetszett, ha a lányom szól legközelebb én is benne lennék, idejét sem tudom mikor szexeltem utoljára. Erre a mondatra a lány arca is elvörösödik. Anya te úgy gondolod, hogy hármasban? - suttogja. Miért is ne? - kérdez válaszolva az. Na induljunk mert lejár az ebédszünetem - lép ki az utcára.

Elbúcsúzok tőlük - hívlak - mondom és mosolyogva indulok az autó felé új bőrnadrágommal a hónom alatt.

 

01_1.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr218943756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Várszegi Orsolya 2016.08.04. 09:50:29

Reggeli ébresztőnek -tökéletes! :)
süti beállítások módosítása