Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Állásinterjú 4. Rebecca a vénusz

2016. december 21. - Markus Andreas Schäfer

    Segítek neki, kioldom az övem ő pedig villámgyorsan bontogatja a farmer gombjait majd ügyesen húzza azt le egészen bokámig. Ajkát bokszeralsóm domborulatára tapasztja és finoman beléharap, élvezem ahogy fogai élét tompítja az anyag de mégis izgató, felsóhajtok, bal kezemmel megkapaszkodok az ajtófélfában. Apró érintései még keményebbé teszik férfiasságomat makkom a nadrág derékgumija alá szorulva keresi a kiutat. 

   Rebecca forró lehelletét érzem az anyagon át és a vágy egyre jobban elhatalmasodik rajtam, kezemmel az alsó gumija felé nyúlok, szabaddá akarom tenni farkam de eltolja kezem. I moch  - én csinálom - suttogja és kiszabadítja az anyag alól de csak combom közepéig húzza azt. Férfiasságom teret kapva az eddigi szorítástól megszabadulva áll keményen előtte. Hátrasimítja haját és kinyújtott nyelvvel simít végig rajta, ajkai közé veszi heréimet óvtosan csiklandozva azt majd ismét makkomig izgatva farkam kalandozik rajta. Élvezem játékát ahogy érzékien és finoman nyalogat. Kinyitom szemem és látom ő is épp az arcomat nézi, kutatva reakcióimat. Elmosolyodok majd lehúnyom ismét átadva magam az érzéseknek. 

   Hirtelen forró ajkait érzem makkom körül, nyelve csiklandoz majd lassan tűnteti el szájában farkam. Jobb kezével végigsimít rajta nyelvének nedvességét keni el, lassú mozgásba kezd keze és feje egyaránt, megborzongok milyen érzékien kényeztet. Fantasztikus minden apró mozdulata amint egyre hosszabban és mélyebben tüntetik el ajkai között férfiasságom. Felnyögök félhangosan ahogy impulzusai a kéj felé visznek. Akarom, kívánom és is, el akarok merülni benne. Egyre gyorsabban szopja és izgatja farkam. Ha így folytatja akkor hamarosan nem lesz tovább mert pillanatok alatt el fogok élvezni.  Fejére teszem a kezem és finoman megállítom. Kérdően rám néz. Hónalja alá nyúlok és felsegítem, átölelve ajkaink összeérnek nyelvünk mélyen tűnik el a másikban vad csókban összefonódva. 

   Nagy cicijeit érzem mellkasomon. Kilépek farmeromból és lábam segítségével szabadulok meg alsómtól is. Megfordítom, nyakába csókolva érzem finom parfümjének illatát, kezemmel végigsimítok kidomborodó cicijein, hasán és derekán. Nyaka finom bőrébe harapok épp csak érintve azt, csókjaimmal árasztom el vállát, hátát majd melltartója kapcsai felé nyúlok, gyorsan akasztom szét azokat. Ahogy lehullik róla felém fordul. Hatalmas cicijei valami fenomenális látványt nyújtanak. Két kezemmel végigsimítok rajtuk és vadul vetem rájuk magam. Végigcsókolom bőrét, nyelvemmel ízlelem kemény bimbóit, élvezem ahogy fel-felsóhajt érintésemre. Keze hajamat simogatja és húzza maga felé mintegy követelve: csináld még és még!

   Kezeim lassan derekára csúsznak, megtalálva övének csatját simán oldom ki, farmerja gombját már nehezebben de szerencsére zippzárja azonnal engedelmeskedik. Elengedi fejemet és maga húzza le a nadrágot. Fehér bugyija fedi szemérmének domborulatát. Kilép és a földön hagyja a farmert, megfordul és elindul a hálószoba felé. Megáll az ágynál, csak nézem a szexi vénuszt, ledobom pólómat és már teljesen meztelenül indulok felé...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr1712064693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Várszegi Orsolya 2016.12.21. 18:20:58

Markus, imádom, amikor salzburgi dialektusban írsz! :)
Viccet félre: jó volt ;)
süti beállítások módosítása