Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Elvesztem 6. Nedves

2017. május 07. - Markus Andreas Schäfer

Áll a zuhanyban és a vízcseppek csak játszanak testén, aprókat mozdít a zuhanyrózsán minnél inkább elérje a vízsugár csiklóját.

Én pedig szeretem nézni ahogy csinálod - válaszolom és végigsimítok férfiasságomon. Lisa behunyva szemét kapkodni kezdi a levegőt, aprókat lélegez, látom másik keze szorítja a csaptelepet. Fantasztikus látvány ahogy arcán minden érzés tükröződik. A kis helyiségben a vízcsobogás mellet megbújó kéjes nyögései, kezem óvatos simogatása farkamon meghozzák a hatást, lassan kezd ismét telni vérrel. 

Kinyitja szemét, tekintete fériasságomra szegeződik. Käm hilf mir! - gyere segíts nekem - nyögi. Helyet ad a kabinban, belépek. A rózsát a helyére akasztja, eláraszt bennünket a fröcskölő víz. Olajat nyom kezére majd az enyémre is és megmarkolja duzzadó farkam. Kezem combjai közé csúsztatom, középső ujjam elmerül benne úgy simogatom. MInden érintésre beleremeg, keze csak egyre erőteljesebben csúszkál. Megfordítom, háttal magamnak. Felém tolja popsiját, makkom kezembe fogom és még azzal simogatom csiklóját egyre erőteljesebben masszírozom majd hirtelen csúszik belé, végigérve benne. Magamhoz húzom és úgy tartom hosszan, majd lassú mozgásba kezdek, mozgatom ágyékomat akarva, hogy férfiasságom hüvelyének minden pontját elérje. Hamar megtalálom az a pozíciót ahol g-pontját érzem, hangos jelét is adja. Minden mozdulatommal elérem és arra koncentrálok. 

Az olaj illatában is van valami erotikus, nem a megszokott babaolaj. Lisa elvesztve a kontrollt hangosan nyög, liheg és fel-felsikolt jelezve mennyire élvezi. Jobb kezemmel elveszem a műanyag flakont és popsijára csurgatok belőle majd gyorsan visszateszem a polcra. Jobb kezem nagyujja fér csak pici rózsájához ebben a pozícióban, óvatosan simogatni kezdem, egyre beljebb és beljebb jutva popsijába. Ujjammal érzem ahogy farkam mozog hüvelyében. Lassan kihúzom ujjam és férfiasságom is belőle majd popsijához nyomom. Makkom lassan tűnik el benne, felnyögök amikor átjutok a gyűrű szorításán. Apró, ütemes mozdulatokkal járok ki és be. Lisa éles hangos felnyög majd érzem jobb kezével csiklójához nyúl, masszírozza, simogatja. Élvezem ahogy szűk popsiját megkaptam és egyre belejebb jutva benne dugom azt. Hirtelen megremeg teste és felsikoltva jut el a csúcsra, kapkodja a levegőt. 

Hosszú percek telnek el élvezem ahogy szűk popsija körülölelve farkamat ad kéjes impulzusokat nekem.Közeledik a csúcs de most már nem olyan sebességgel mint az imént.

tumblr_op0mnzyd6u1t8w951o1_500.gif

Eltávolodva popsijától, lassan csúszik ki farkam belőle. Szappant nyomok rá. Lisa megfordul és elém térdel, kezével habosítja fel fürdőt. Érzékien simogatja majd leöblíti róla, ajkai körülölelik makkomat és szájában tűnik el férfiasságom jó része. Feje ütemes mozgásba kezd, nyelve cikázik én pedig csak kapaszkodok lehunyt szemmel. Néha ajkai között tartva megáll és csak nyelvével simogat majd megint finoman szopja farkam. Megszívja majd megint csak nyelve finom játéka küldi az impulzusokat amik egyre kéjesebb érzést váltanak ki belőlem. Jobb kezével enyhén megszorítja picit mozdul rajta csak. Hangosan nyögök fel amint elér a visszafordíthatalan érzés, spirccel szájába spermám, mélyebbre nyeli el majd kezével segít nekem. Szívogatja és nyalogatja, nyeli le fehér nedvemet. Sokáig így maradunk még a vér majdnem teljesen eltávozik belőle. 

Felsegítem, egymásra mosolygunk, összeölelkezve csókoljuk meg a másikat. Elzárom a vizet, nedvesen lépek ki a zuhanyból. Törölközőt nyújtok felé majd magam is megtörlöm. Előre megy, nézem karcsú testét és popsijának ringását amint eltűnik a szemem elől. Utána megyek, a kanapén ül, combjai állása láttatni engedi szemérmetlenül szemérmét. Égő cigarettát nyújt felém. Szembe leülök vele.

Tudod nálunk vagy egy mondás - kezdem - megpróbálom lefordítani. Úgy hangzik, hogy házinyúlra nem lövünk. Lassan leesik neki és felnevet. 

Du host oba zwoi moi auf die Hasen gschossen - te pedig kétszer is lőttél a nyúlra - mosolyog tovább. Elszívjuk a cigarettát, felöltözök. 

Du weisst oba dass die Hasi noch lebt also sie wü noch obigschossen werden! - Azt ugye tudod, hogy a nyúl él még és le kell még majd lőnöd! - viccel. 

Sehr gerne Hase! - nagyon szívesen nyuszika! - válaszolom. Megpuszilom és kilépek az ajtón. 

tumblr_inline_mxbarvbr2r1rm1gfu.gif

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr3312486753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kakastestver 2020.03.24. 22:10:30

Tyűű, ezt így olvasni nem semmi! Ismét átérzem azokat az érzéseket, pedig 6 éve volt. <3

Markus Andreas Schäfer 2020.03.25. 06:17:15

@Kakastestver: Örülök, hogy tetszik! Köszönöm!
süti beállítások módosítása