Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Rohanás 3. Újra és újra

2017. május 08. - Markus Andreas Schäfer

Ujjam végighúzom gerincén, egészen popsijáig majd vissza, finoman de élesen simítom nyakát meg kapkodva a levegőt, újra és újra egymás ajkába fonódva, aprókat harapva. Szeméremdombja nadrágomon lévő kis dudorhoz símul, magamhoz húzom és csak élvezem a lüktetést ami kettőnk között kialakult. Húzom az időt, élvezem ahogy egyre felfokozottaban vágyunk egymásra.

Jobb kezemmel rövid ruhája alá nyúlok és meztelen combján simítok végig majd popsiját simogatom, épp csak belémarkolva, ujjammal középen egyre mélyebbre jutva. Enyhén felemeli jobb lábát, érzem ahogy szemérme felől forróság árad tenyerem felé és lassan csúsztatom ujjaim a hőség forrása felé majd rátapasztom tenyerem, ujjaim szemréemajkain, középső közöttük s apró mozdulatokkal simítom végig. Ahogy megérintem csiklóját, megfeszíti testét és ajkamba harap majd lassan fújja ki a levegőt. Kezem a ruha aljába akasztom és felfelé húzom, hátrébb lép és segít magszabadulni tőle. Ott áll előttem teljes meztelen valójában, mellbimbói felém néznek hívogatóan. Számat cicijére szorítom, nyelvem ízleli, simogatja édes kemény pontját, kézzel érzékien simogatom fehér bőrét. Mély levegőt véve halkan felnyög. Nem tudok betelni vele, hol egyik hol másik mellbimbója van ajkaim között. Szabad kezem popsiján, körmöm hegyével simogatom. 

boobs-grad-lick-niples-favim_com-953552.gif

Lassan ereszkedek térdre csókokkal halmozva hasát majd selymes szeméremdombját. Zárt combjai köző fúrom nyelvem. 

Így nem férsz hozzá - súgja - és megfogva kezemet a bevetett ágyhoz húz. Annak szélére ül, ujját a szájába veszi megnedvesíteni azt majd szeméremajkai közé nyúl. Lassan merül el ujja combjai között. Állok és nézem, farkamnak szoros a nadrág. Kioldom övem, ledobom a nadrágot, a zoknit, nyakkendőm repül melléjük, ingem gombolom sietve. A boxeralsótól is megszabadulok.

Közelebb lépek hozzá, arcával egy vonalban férfiasságom. Csillogó szemmel néz rá, majd kinyújtja nyelvét és finoman megérinti vele. Beleborzongok. Ajkai már körülöelnék farkam amikor finoman az ágyra fektetem. 

Előbb én jövök, folytatom amit elkezdtem - nevetek rá. Combjai közé fúrom arcomat, megérzem puncija isteni illatát, nyelvem végigsiklik szeméremajkain majd közéjük fúrom azt. Élvezettel cikázik hol belül hol pedig rajtuk, még elkerülve csiklóját csak néha- néha megérintve azt. Ujjaim végighúzom combján majd lassan vándorolnak felfelé testén egészen addig amíg elérem izgató mellbimbóit. Nyelvem végighúzom csiklóján amint ujjaim elérik cicijét. Fel és le, körözve és mindenhogyan falom kemény pici pontját, felizgatva hallgatom amint egyre hevesebben kapkodja a levegőt. 

Jobb combját megemelem és az ágy szélére helyezem majd jobb kezem elveszem finom melléről. Helyet adok arcommal neki, megfordítom tenyerem és középső ujjam lassan, masszírozva elmerül benne. Óvatosan simogatom belülről majd mutatóujjam is mellé kerül. Mint az olló cikáznak ujjamim forró hüvelyében, arcom ismét szemérme felé közelítem, nyelvem édes pici csiklóján cikázik. Felnyög és egyre gyorsabban kapkodja a levegőt gyorsan közelít felé a kéj. 

Vörös haja az ágyon terül szét, kezével melleit masszírozza, ujjaimmal duzzadt g-pontját izgatom. Csiklóját hol megszívom és úgy izgatom nyelvemmel hol elengedem, finoman levegőt fújok rá majd ismét élvezettel nyalom. Hangosabban nyög fel és teste remegésbe kezd amint hirtelen eléri a csúcspontot. Megemeli csípőjét, elhúzom arcom és csak ujjaim járnak egyre sebesebben ki és be. Nedves hangok töltik be a szobát kéjének hangjaival együtt. Nem tudom abbahagyni az ujjazást, annyira élvezem orgazmusát ő pedig csak nyög és élvez. 

tumblr_inline_mwscfzlk1s1rr6ht5.gif

Lassan húzom ki az ujjam, felő térdelek és megcsókolom. Apró harapunk egymás ajkába majd hirtelen és váratlanul az ágyra fordít, forró lélegzetét érzem farkamon....

28080.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr912277437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása