Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A kedvelő 7. Nincs még vége

2017. július 29. - Markus Andreas Schäfer

Mit lenne ha most csak Annát kényeztetnénk hármasban? - kérdezem és besietek a hálószobába. A fiókból előkotrom a sohasem használt szemkötőt majd kezembe veszem a masszázsolajat és visszalépek a nappaliba.

Ők ezt meglátván mindketten elmosolyodnak. A kanapéhoz lépek, kihúzom majd egy fehér lepedővel leterítem. Hallom Anna elzárta a vizet. Belekortyolok a vörösborba, Gergő és Réka a kanapén ülnek. Anna megjelenik az ajtóban, kipirult arccal jön be. Mindhárman olyan tekintettel nézünk rá mintha most ebben a pillanatban fel akarnánk falni. 

Mosolyogva nyílik szóra a szája: Miért néztek így rám? Ahogy közeledik megfogom kezét, megcsókolom.

Gyere - súgom a fülébe - meglepetés lesz. A többiek helyet adnak neki az ággyá nyitott kanapén. Réka felé nyújtja a szemkötőt és kacéran mosolyogva mondja - gyere vedd fel. Anna szinte megdöbbenve néz rám - nyugi nyuszi, mennyországot varázsolunk neked - nyugtatom meg és az ágy közepére vezetem. Gyere feküdj le - súgom. Segítek a szemkötőt meghúzni, le ne essen majd a hátára fekszik. Egy egy csepp víz megcsillan még testén. Gergő jobb oldlalon én a balon és Réka a lábfejénél ül le, körbeadom az olajat, mindenki ken a kezére belőle. 

Réka a lábfejét veszi a kezébe, finom mozdulatokkal simogatja, masszírozza pici ujjacskáit, talpát. Gergő jobb kezét én padig a balt veszem kezembe, az ujjbegyétől kezdve egyenlőre csak kézfejét masszírozzuk. Anna halkan lélegzik, nem mozdul de arcán látom jól esik neki. Lassan haladunk mindketten karján a válla felé, Réka a vádliját kényezteti finom mozdulatokkal. Gergővel pont egymással szemben térdelünk, mindkettőnk farka egyre inkább felfelé törekszik. 

Réka néha-néha szinte véletlenül érinti Anna lábujját cicijeihez majd tovább masszírozza. A vállairól induló apró érintéseink arcán futnak végig majd épp csak szinte véletlenül cicjeit érintjük de még elkerülve mellbimbóit és annak udvarát. Réka türlemesebb ő még nem siet holott tekintetét nem tudja levenni Anna kitárult szeméremajkairól. Ahogy megérintem mellbimbóját felsóhajt de gyorsan el is veszem az ujjam róla és visszatérek kezére. Most Gergő teszi ugyanezt majd ő is úgy mozdul ahogy én. Mindkettőnk farka már élettel telve vár, néha ahogy előrehajolunk megérinti Anna finom bőrét. 

Réka ujjai végigsiklanak Anna combján, finoman érinti azokat de csak azokat, szemérmét még elkerüli, arra vár, hogy mi hozzuk Annát izgalomba így kérdően néz ránk. Olajat csepegtetek mellbimbóira, sokat szinte folyik le róla, mindketten odakapunk, érzékien szétkenjük rajta. Ujjaink finoman cikáznak az egyre keményedő mellbimbókon, körbe a bimbóudvaron majd két kézbe véve masszírozzuk az de hamar visszatérve Anna izgató bimbóira. Ő elengedi magát és felsóhajt egyre többször vesz mély levegőt, megtaláljuk azt a módot ami neki a legtöbb kéjes érzést adja. 

Farkam néha mellbimbójához ér, Gergőé úgyanígy majd ismét kézzel simogatjuk. Réka még mindig kérdően néz, intek neki, hogy várjon és elindulok cirógatva bal kezemmel hasán át szeméremdombja felé. Jobb kezem cicijén, a síkos olajtól csúszkál, néha erősebben meg is csípve azt. A férfi ugyanezt teszi, ő is elindul lefelé. Szeméremdombján találkozik kezünk, ujjaink combja töve és nagyajkai között síkosítják bőrét. Anna méginkább szétnyitja combjait, Réka még mindig vár csak a combját simogatja lassan körözve popsija felé igyekszik.

Intek neki, elveszi a kezét majd Gergő is és ugyanazzal a mozdulattal Réka keze kerül a párja helyére. Épp úgy simogatja Anna egyre duzzadó szeméremajkait mint előbb a másik. Én is elhúzom ujjam, Réka most már két kézzel masszírozza. A szabaddá vált kezem farkamra teszem, körülfogom és lassan izgatom azt. Gergő keze elindulna Anna felé de észbekap és ő is férfiasságát fogja meg vele. 

Nejem mélyről jövő sóhajtással jelzi mennyire jól is esik neki. Nézem ahogy Réka ujjai pont úgy simogatják ajkait ahogy én szoktam, néha elveszik közöttük majd forró tenyerét érinti csiklójához amint azzal végigmasszírozza. Anna félhangosan felnyög, Réka ujjai és tenyere még csak felszínesen adnak impulzust neki. 

Gergővel pozíciót váltunk, átemeli lábát Anna felett és fölé guggolva, két kezével a mellei közé szorítva farkát mozog lassan előre és hátra. Én csak elhúzódok és várom, hogy Anna már ne is gondolkozzon csak élvezze ahogy játszanak vele. 

Fejem oldalra hajtom, Réka ujjai elvesznek szeméremajkai között, tenyere csiklójára tapad nagyujja Anna bejáratát izgatja majd lassan körözve elmerül benne mirő ő hangosan felnyög és hangja betölti a szobát. Végre elengedte magát....

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr2612693451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása