Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A kedvelő 8. Impulzusok

2017. július 30. - Markus Andreas Schäfer

Mivel én most kimaradok a játékból kezembe veszem az olajos flakont és magasról Réka ujjaira s egyszersmind Anna szeméremajkaira nyomok a csillogó folyadékból. Imádom az illatát mert direkt erotikus masszázshoz készül és még az íze sem keserű. Anna ajkai úsznak a nedvességben ahogy Réka óvatosan, érzékien simogatja vele. Látom ujja egyre többször és mélyebben tűnik el benne a másik keze csiklója környékén játszik vele. 

Hátrébb csúszok és most Anna cicijei közé pont Gergő farkára csurgatok belőle, a pasi egy bólintással köszöni meg és lassan csúszik előre feleségem arca irányába. Már a heréi simogatják melleit és makkja ajkai felé közelít majd csak hozzáérinti azt. Anna kinyújtja nyelvét és keresi a férfiasságot vele, meg is érinti. Gergő nem ereszkedik lejjebb hanem csak hagyja épp a nyelvét hozzáérni. 

Megőrülök amiért én csak néző lettem de mindenért kárpótol Anna halk majd erősödő nyögése és zihálása. Felállok és megkerülöm az ágyat, Réka finoman ujjazza Annát de egyre céltudatosabban két ujja van benne amik most csak a kézfeje mozgásából ítélve hüvelyében mozognak biztos vagyok benne, hogy G-pontját találta meg, azt masszírozza. Nejem egyre hangosabban élvezi a kényeztetést és most Gergő is visszahúzódik a cicjei vonalába, farka és kezei egyszerre érinti kemény mellbimbóit. 

Kezemmel végigsimítok férfiasságomon amikor Réka lassan kihúzza ujjait Anna nedves hüvelyéből, tenyerével simít végig szemérmén egészen lentről majd a vénuszdombja tetejéig és a másik tenyere követi egymás után mindkettő. Anna lihegése kapkodóvá válik néha hangosabb élvezet hagyja el torkát. Gergő erre megfodul szembe kerülve párjával, feleségem arca fölött magasodik farka amit lassan a szájához enged, kezei egyre gyorsabban és szinte meggyúrva cicijeit masszírozzák azt. Anna néha kinyújtja nyelvét majd feladja mert így szájába venni nem tudja Gergő viszont szinte ajkain pihenteti néha megmozdulva férfiasságát. 

Végighúzom olajos ujjam Réka gerincén, lassan elérve popsiját majd át pici rózsáján és le egészen duzzadt szeméremajkain. Térde a kanapé szélén , kitolja felém fenekét. Most ugyanúgy mint előzőleg ujjammal a farkamat csúsztatom végig rajta majd a kezembe veszem és lentről felfelé szeméremajkai közé nyomom így makkom megtalálja bejáratát és könnyedén csúszik belé. Két kezem popsiján ahogy lassan csúszok végig benne elmerülve forróságában. Kezeit elveszi Anna szemérméről látom fejét lejjebb engedi, ő pedig felnyög. Nem látom de gondolom, hogy nyelve érintette feleségem csiklóját. Lassan mozgok benne ő néha megszorítja hüvelyének izmait majd elengedi. Anna egyre hangosabban nyög, Réka is ütemesen zihál. 

Gergő nejem arca mellé térdel makkját az ajkaira teszi, Anna izgalmában néha megnyalja de inkább a férfi mozog rajta. Réka játéka több és több kéjes impulzust küld felé mert két kezével a lepedőt markolja. Már-már elérne a csúcsra amikor a nő felemeli a fejét és Gergő felé int. Én kicsúszok belőle, a pasi megkerüli Annát és a combjai közé térdelve óvatosan tolja előre csípőjét, farkát befogadja párom kéjre éhes puncija. Lassan mozogni kezd benne, közben ágyékával  köröz, jobb keze szeméremdombján nyugszik de nagyujja Anna csiklójához ér, hangosan felnyög. 

Réka Anna mellé kerül az ágyra de négykézláb, feje annak cicijei irányába néz. Én is mögé térdelek és egy határozott mozdulattal juttatom el farkam belé, beleremeg a mozdulatba. Gergővel szinte azonos ütemben mozgunk már Réka is minden lökésemre szinte felsikoltva élvez. Megpróbálja nyelvével elérni Anna cicijeit és csak néha tudja a pici kemény bimbókat megnyalni. A szobában a kéj hangjai és az erotika illata leng körül minket. 

Létom ahogy Gergő is kapkodja a levegőt, én is élvezem párját. A pasi egyre gyorsít mozgásán majd megáll mélyen Annában, Réka hirtelen mélyről jövően felnyög és beleremeg teste a gyönyörbe. Gergő csak feleségemben maradva rövideket de erőteljeseket lök Annát is eléri a csúcs de most csak folyamatosan remeg teste, fejét jobbra balra fordítva szinte folyamatosan élvez. 

Réka elhúzódik tőlem, Gergő kihúzza még férfiszemmel is szép farkát feleségemből. Felállok és Anna combjai közé ereszkedek, végigfut rajta a remegés ahogy befogadja férfiasságom. Egyenes derékkal lököm előre ágyékomat, ő pedig kapkodva a levegőt visszatér a mennyei kéj világába. Keményen mozgok, nézem ahogy el majd előtűnik farkam az olajtól csillogó szeméremajkai között, nézem ahogy beleremegnek cicijei. 

Réka felül, Gergő ágyéka épp ajkaival egy vonalba kerül és mohón ragadja meg farkát, feje vad ütemben jár rajta. A pasi is felnyög a kéjes érzéstől, párja szinte felfalja. Lassan magába kerít a zsongító, mélyről jövő érzés amire Anna ismét remegő, hangos orgazmusa csak rásegít, előre lököm farkam és lüktetem spermámat belé. Az utolsó csukott szemű rándulásomnál érzem Réka kezét vállamon ahogy elhúz onnan. Farkam kicsúszik belőle, nyomába pár csepp távozik Anna hüvelyéből és kisajkain csillan meg. Réka térdel combjai közé, nyelvét beléfúrva nyalja ondós, olajos, nedves punciját. Anna ismét megremeg. Elfordulva látom Gergő közelít és átemeli lábát nejem fölött úgy, hogy férfiassága pont szemérme felé nézzen. Keze párszor mozdul csak rajta, a pasi felnyög és spircceli fehér nedvét amit párom szeméremajkain áll meg majd csurdogál lassan lefelé, Réka nyelve mohón nyalja mindenhol Anna punciját. 

Nyelve ismét finoman csiklója felé közelít amikor feleségem ismét felnyög majd Réka fejét combjai közé szorítja gyönyörében. Lassan enged a szorítása, a nő felemelkedik ajkai csillognak Annából, Annáról kinyalt és lenyalt olajtól és spermától. Megfogom a combjait és lassan az ágyra fektetem. Gergővel az arcától simogatjuk végig most nem keresve érzékeny pontot rajta, csak nyugtató simogatást kap tőlünk. 

Keze lassan a szemkötő felé nyúl, hátrahajtja azt. Kinyitja szemét, hunyorog még a fénytől de lassan megszokja. Mindhárman mosolyogva nézünk rá. Szemei csillognak és belőlük a felséges kielégülés sugárzik. 

Jó volt Cica? - kérdezem. Anna csak mosolyogva int szemével majd megszólal.

Finom volt ahogy átvezettetek és nem mindig tudtam eldönteni ki is masszíroz ott. Köszi Réka! - nevet szemében a tudás mosolyával. 

Réka egy puszit nyom Anna arcára - nem haragudj de annyira megkívántam a puncidat - mondja. Felállok és elindulok a konyhába, érzem ahogy közben lankadó farkamat még cseppek hagyják el. Megtöltöm a poharakat, tálcára téve hozom vissza. Mindenki elveszi a sajátját. Még mindig az erotika finom illata érződik, a poharak csengése hallatszik ahogy koccintunk. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr5312700771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása