Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Séta 2. Nem pornófilm

2017. augusztus 29. - Markus Andreas Schäfer

Kezem vállain nyugszik, ujjaim aprókat mozdulva simogatják, húzzák még inkább felém törékeny testét. Felhevültségünkben kapkodjuk a levegőt, finom harapások nyomán kéjes fájdalom hasít belénk de egyre csak faljuk a másikat, akarjuk a másikat. Kezem lefelé indul hátán, az övé oldalról közelít övem felé, bontogatni kezdi azt de nem boldogul vele. Segíts! - suttogja lihegve majd hátrébb lép, szinte kitépi a nadrágomból a pólómat és a földre dobja a törölköző mellé. 

Érezni akarom mellkasomon cicijeit, átkarolom, megint magamhoz húzom, nyelvem eltűnik ajkai között, szenvedélyesen csókol ő is, hevesen de nem sokáig. Kinyitja szemét, keze megint az övem felé indul. Hátrébb lépek, segítek neki kioldani azt. A szoros farmerem gombjával sem boldogul, de amint kigombolom már húzza is le a cippzárt és a nadrágot rólam. Kilépek belőle, vékony zoknimba akasztja ujjait, lefejtve lábfejemről azokat. Két kezével fenekemhez ér és maga felé húz, a fehér alsóm anyagán át csókolja meg szabadsághoz jutott férfiasságom. Éles fogait érzem rajta ahogy épp csak beléharap de a textil tompítja azt. Akarom csupasz bőrömön érezni ajkait, egy mozdulattal megszabadulok a bokszeremtől, farkam vérrel telve az arca előtt.

Csillogó barna szemeiben mohó vágyat vélek felfedezni ahogy először előbújik rózsaszín nyelve ajkai közül és megérinti makkom. Óvatosan, szinte alig hozzáérve végigsimít rajta, forró lehellete még nagyobb vágyat kelt bennem. Nem veszi ajkai közé, csak játszik vele én pedig önkéntelenül mozdulok előre de ő is ugyanígy tesz. Rám emeli tekintetét, mint ha azt mondaná: Türelem! - és nyelve megint csak épp érinti. Jobb keze eltűnik combjai között, válla rezdüléséből látom ahogy magát simogatja majd kicsit előrébb hajol, felsóhajtok ahogy ajkai körül ölelik férfiasságom, mélyebben és mélyebben eltüntetve azt szájában. Bal keze combom belső felét simogatja mintha tudná ez engem mennyire felizgat, érzékien csiklandozva jut el heréimig. Forró markába fogja, nem szorítja csak erősen tartja majd fejét előre tolva tünteti el férfiasságom. Jobbra és balra mozdul, pár másodperc múlva a levegőt kapkodva enged ki. Lassan megint ajkai közé vesz és csak folytatja hosszan. Érzem ahogy nyelve közben nedvesen és forrón simít végig rajta, izgatóan juttat mindig nagyobb gyönyörhöz. Kezem barna haján, épp csak simogatom közben de mélyen beletúrva nyugtatom rajta. 

Kezét elveszi zacskómról és átfogja farkam majd egyre intenzívebben szopja azt. Szinte remegek a gyönyörtől, önkéntelenül hangosabban juttatom a tudomására érzéseimet. Ennek hatására csak gyorsít és egyre gyorsít mozgásán, érzem már-már megindul a remegés ágyékom felől, egyre gyorsabban kapkodom a levegőt amikor megáll, csillogó szemeit rám emeli.

Pajkosan megcsóválja a fejét: még nem, majd később! - szól halkan és felemelkedik, csókot nyom számra majd elindul a szobába. A nappaliban egy sötétkék szövet kanapé, előtte fenyő dohányzóasztal távirányítóval elég távol tőle, tiszta hamutartóval és egy a kanapé színével harmonizáló, mintás szőnyeg. Innen látok még két ajtót nyílni, gondolom az egyik a fürdő a másik a hálószoba, onnan hallom ahogy szuszogva fekszik bent a barna boxer. Nagy, laptévé áll az alacsony szekrényen, mellette egy pici kamera de mivel a fényképezés a szenvedélyem így azonnal konstatálom, nincs a porvédő az optikán és egy apró piros LED világít rajta. Nem hozom szóba, megvárom majd ha ő említi meg de kíváncsi vagyok mit is mond rá.

Nem pornóforgatáson vagyok de házi szexfilm készül rólunk. Izgalmas, magam is szívesen készítek ilyet na de, hogy egy nő is hasonlót tenne az szerintem ritkaság. 

Álló farokkal várok az ajtóban és nézem pici popsija ring ahogy befelé lépked. Megfordul, leül, kibontja összefogott haját ami a vállára omlik, hátradőlve felhúzza lábát, megnyílnak combjai és feltárul előttem szemérme de egy vékony, fehér szál is látszik. A fene egye meg - gondolom magamban és arcomra is kiül a csalódottság amit észre is vesz.

Nem baj ? - kérdi és megnyalja ujját amit végighúz szeméremajkain majd hívogatóan néz rám. Ma sajnos nem fogom megismerni milyen is lehet elmerülni benne fut végig a gondolat de közelebb lépek és letérdelek a szőnyegre. Még a tusfürdője mézes illatát érzem ahogy nyelvemmel lassan közelítek felé majd megérintem. Remegés fut végig benne és halkan felsóhajt....

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr6412781022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Várszegi Orsolya 2017.08.29. 10:09:17

Utállak!
De most komolyan!
Mindig a legjobb résznél hagyod abba!
Grrrrr....!
süti beállítások módosítása