Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A szobalány 6. Még rosszabb fiú

2017. október 14. - Markus Andreas Schäfer

Lehúnyja szemét, előre lököm csípőmet, makkom szinte a méhében érzem, nagy cicije megremeg mozdulatomtól, élesen de kéjesen felnyög, kezével a lepedőbe markol. Előrébb hajolok, kezem mellé teszem és ráhelyezem felsőtestem súlyát, egyensúlyomat is megtartva, lejjebb engedem ágyékomat, ismét végigszalad férfiasságom benne. Hüvelyének hasa felé eső részén csúszik nedvességében. Ez hatalmas kéjt okoz, hallom hangjait, teste rezdüléseit érzem, látom kezét amint a már összegyűrt lepedőt méginkább maga felé húzza. 

 Egyre csak jár farkam benne, mind ütemesebben, ahogy néha kinyitom szemem a kéjtől eltorzult arcát látom, összeszorított szemét és nagyra nyílt ajkait. Lejjebb engedem fejem, arcom erőteljes lökéseimtől megremgő cicije felé közelítem, nyelvemmel kemény bimbóihoz érek, ajkaim körbefogák bimbóudvarát. Lelekesen nyalogatom, csókolom, izgatom. Ioana a kéjtől mind szaporábban liheg és sikolt fel majd keze a fenekem landol, megremeg teste, magába húz, hüvelye aprókat szorít az orgazmustól farkamon. Lassan enged körmeinek éles szorítása, ismét tempósan mozdulok ki és be benne, élvezem ahogy fenn tudom tartani, szinte a kéj közeli állapotban őt. 

Ágyékomon, férfiasságomon egyre több nedvességét érzem, csattan szemérmén az enyém, nyögései mozdulataimmal szinkronban hallanak fel. Érzem ahogy a bizsergés ami a jól ismert de mindig más élményt ad adva, magába kerít majd elenged, de egyre többször és hosszabban. Tudom már nem leszek sokáig képes kontrollálni, uralni testem. Ágyékom nagyobb tempóra váltom, Ioana kezét ismét fenekemen érzem, rövid körmei kapaszkodnak belé, húz megint magába, nyögése éles sikolyba megy át, izmaival megint megszorít, hangosan élvez, de nem pillanatokig hanem hosszabban. 

Tetőpontján hirtelen ér el engem is a mennyei gyönyör, csípőmet előre lökve, makkom szinte méhében érzeve lüketet, spriccel fehér nedvem belé, tölti meg hüvelyét, megrázkódva, megrándulva élvezem a csúcsot. 

Lihegve nézek rá, elengedi fenekem, kinyitja szemét mintha fel sem fogná mi is történt, a kéj hatása alatt állva, szinte keresve a szavakat kérdezi. Bist du in mir gekommen? - Belém élveztél? 

Röviden válaszlok: Ja. - húzódik gonoszkás mosolyra a szám. Arcán rémület lesz úrrá. Bist du deppat! Lass mich ins Bad, jetzt! - Hülye vagy! Engedj a fürdőbe! Most! - válik eddig kéjes hangja parancsolóvá.

Kihúzom farkam, nyomában spermám patakzik ki belőle, kezével odakap majd megint rám néz, mérgesen: Warum hast mich nicht gefragt wohin du kommen kannst? - Miért nem kérdezél engem, hová mehetsz el??? 

Ich wollte keine Genehmigung von dir ob ich in deine Muschi spritzen kann! Warscheinlich wolltest du es nicht aber ich schon!- Nem akartam engedélyt tőled vajon beléd spiccelhetek-e, valószínűleg nem akartad volna ellenben velem! - válaszolom. Tekintetével ölni lehetne ahogy elindul a fürdő felé, combján fehér cseppek folynak lefelé. 

Megnyitja a vizet, hallom. Belépek én is a kis helyiségbe, Ioana a zuhanytálcában guggol, kezében a rózsa, öblíti és mossa punciját, meg akar szabadulni minden ondósejtemtől. Megnyitom a mosdó csapját, beszappanozom kezem, én is megmosom farkam. A fürdőlepedővel megtörlöm, visszalépek a szobába, felöltözök. Még mindig folyik a víz a zuhanyzóban. Felveszem a cipőmet, kilépek a lakásból, köszönés nélkül távozok. 

Már úton vagyok hazafelé amikor üzenet érkezik a telefonomra, végig negy betűkkel írva: ARSCHLOCH! - SEGGFEJ!

Elmosolyodok, majd kitörlöm, a boxba ejtem vissza a készüléket, felhangosítom a zenét és élvezem ahogy a gyönyörű alpesi tájon át autózok, kedves kis városunk felé. 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr612948557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása