Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Szomszédok, de nem Janka néni 2. Igyekeznék

2017. október 20. - Markus Andreas Schäfer

Bal kezem a derekán fogja át, húzom magam felé, a jobb azonnal popsijára csúszik finoman simogatva azt, egyre lejjebb és lejjebb. Másikkal is elengedem és azzal is nagy fenekét markolom meg, egyre beljebb középen cikáznak ujjaim. Ulli nyelve ajkaim között, az enyém is elindul, keresgélve, összecsapnak, érzékien kalandoznak. Szinte bódító a tusfürdője illata. 

Végigcsókolom, arcát, nyakán sokáig időzök mert látom mennyire élvezi, hátra hajtja fejét és szinte felkínálja kényeztetésre azt. Finom bőrének minden pontjára csókokat lehellek, válla felé haladok. Közben nadrágomban érzem ahogy férfiasságomnak már egyre kevesebb hely jut, izgalmam pumpálja belé a vért. Körmeimet végighúzom, gerincén, érzem finoman beleborzong, ajkaim mellei felé járnak, egyre közeledve a pici bimbók felé. Amint nyelvem forrósága érinti, Ulli jólesően felsóhajt. Tudom jó ez neki, hallatta is az imént, egyre csak csókokkal halmozom el, játszok kemény bimbóival, nyelvemmel kényeztetem, nyalogatom, körözök rajtuk, felváltva hol egyiken, hol pedig a másikon. 

Halkan zihálni kezd ahogy melleivel foglalkozom.  Élvezem, szokatlan vékony hangját, szinte csak szuszog, alig hallhatóan nyög fel. Ajkaim tovább vándorolnak hasa felé, körbecsókolom pici piercing-jét majd azon át, szeméremdombjáig. Combjai felől közeledek egészen ajkaiig majd vissza és a másik oldalon ugyanígy. Apró csókok, érzéki nyalintások. Kezét a tarkómra helyezi, hajamba túr, összekuszálva simogatja. Összezárt combjai közé vezetem nyelvem, felfelé húzom végig egészen hasa aljáig majd megint és megint. 

Combjait enyhén megnyitja nekem, épp csak egy pici redőt látok, érzek kikandikálni egyre duzzadtabb nagyajkai között. Nyelvemmel óvatosan megérintem, ismét és ismét majd folyamatosan aprókat nyalintok rajtuk. Kezei pólómba kapaszkodnak, fejemen át szabadít meg tőle. Felállok, ujjaim övemet bontogatják, odakap és a farmer cippzárját már ő húzza le. Befűzi ujjait a nadrág derekába, elém guggol, a bokszeralsómmal együtt húzza le rólam. Farkam megszabadulva a szorítástól, mereven néz felfelé. 

Ulli rám néz, majd férfiasságomra majd ismét rám. Bólintok, mire forró lehelletét érzem makkomon, nyelvét végighúzza rajta és ajkai közé véve mohón szájába veszi. Lassan mozdítja fejét, előre és hátra. Óvatosan kényeztet, finoman nyalogatva, egyre többet eltüntetve belőle. Persze, hogy jól esik amit csinál de bennem ott van a kíváncsiság, Anna mit is csinálhat éppen a pasival és igazából szívesebben kényeztetném őt hármasban mint Ulli-t.  Nem akarom azért azt sem, hogy ezt érezze de most valahogy mégis sürgetném a végkifejletet. 

Kezem arcához emelem, óvatosan megfogom. Rám néz. Mi a baj? - kérdezi - Nem jó? 

Én is adni akarok neked - válaszolom és a fehér szőnyegre fekszem. Mintha nem értené mert a lábaim felől közelít. 

Gyere fordulj meg, add ide a popsid! - szólok. Értetlenül néz rám. Hatvankilenc ? - kérdezem. Erre már leesik neki is a tantusz, átemeli lábait rajtam, szemeim előtt nedvességtől csillogó szeméremajkai. Kinyújtott nyelvvel emelem fejem hozzá, elmerülök közöttük, amilyen mélyen csak tudom, belé hatolok vele. Piciket mozdítva nyalom bejáratát, majd csiklójáig siklik. 

Elengedi ajkai közül farkam, felemeli a fejét és alig hallhatóan felnyög. Nyelvem visszacsúszik, jobbbra-balra mozdulva szeméremajkai között egészen bejáratáig ahol ismét beljebb kényszerítem. Megérzem ahogy szája ismét körülfogja makkom, nyelve cikázik majd lassú de ütemes mozgásba kezd rajta. Élvezettel nyalogatom, ízlelem egyre inkább, arcomat elborító nedvességét, ismét elindulok csiklója felé. Előzőleg még nem volt ekkora izgalomban mert most már nyelvem hegye, kemény pontot érint. Apró érintéseket teszek rajta, fel és le, egyre többet és enyhén erősebben. Ulli kapkodni kezdi a levegőt, gyorsabban mozog feje férfiasságomon. 

Érzem, hogy így hamar el tudom juttatni a csúcsra, érzékien izgatom. Orális játéka is több és több izgalmas impulzussal jutalmaz, mindketten szinte egyszerre kapkodjuk a levegőt, ő néha hangosabban felnyög éles hangján. Két kezem előrecsúsztatom, pont elérem mellbimbóit, ujjaim közé fogva simogatom. Nyelvem egyre gyorsabban pörög és forog, le és fel, jobbra és balra csiklóján. Felkapja fejét, számomra váratlanul jut el a csúcsra, hol lejjebb engedve, hol pedig feljebb emelve szemérmét. Még több nedvesség önti el arcom tőle. Hirtelen ajkait érzem ismét farkam körül, intenzív tempóban kényeztet, jobb kezével is átfogja azt. 

Ez kapóra jön mivel sietnék haza de magamban megígérem, lesz még alkalom arra, hogy elmerüljek Ulli puncijában. Elengedem magam, hagyom, hogy az impulzusok elborítsák testemet, gyorsabban kapkodom a levegőt. Ahogy nála is, úgy nálam is hirtelen jön a a kéjes érzés, megfeszül testem majd elengedem, felnyögök, első lüktetésem ajkai között landol de felkapja fejét és csak kezével feji meg farkamat, spermám folyik heréimen át a szőnyegre, hasamra. Hirtelen feláll és kirohan a szobából. Hallom ahogy megnyitja a csapot, majd egy elektromos fogkefe hangja üti meg a fülemet. Elmosolyodok magamban.

Ezt nem kellett volna kislány - gondolom át. Ennyire illúzióromboló nem lehet senki. Utána megyek, épp az arcát törli meg majd helyet ad a mosdónál. Magam is megmosakszom, mire beérek a szobába már a szőnyeget próbálja sikálni. Magamra veszem a ruháimat, észre sem veszi csak amikor megállok előtte akkor néz fel. 

Kikísérsz ? - kérdezem. Feláll és elindul az ajtó felé, ott felém fordul. Sorry de én még sohasem nyeltem le - mondja pírral az arcán. 

Semmi baj - válaszolom - de megprólhatnád. Látjuk egymást még? - kérdezem.

Nekem ritkán van ilyen orgazmusom igaz kevés partnerem volt eddig - válaszol - szeretném magamban érezni - nyúl nadrágom felé.  

Szóval akkor látjuk még egymást! - erősítem meg.

Igen, akarom! - hajol hozzám és puszil meg. 

Becsukódik mögöttem az ajtó, elindulok a harmadik emeletre. Halkan nyitom az zárat és zárom is be. Nem kell hallgatóznom, hogy halljam Anna éles nyögéseit, megerősödik bennem a vágy, ott akarok lenni, részese akarok lenni annak ami a hálószobában folyik....

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr5912975426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása