Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Szomszédok, de nem Janka néni 4. Tiszta pornófilm

2017. október 30. - Markus Andreas Schäfer

A behatolástól felém mozdul és felnyög majd ajkai között eltűnik makkom, szinte nem is kell tennie semmit, mert Franz minden lökését érzem farkamon. Anna nyelve és forró ajkai finom impulzusokat adnak, zihálása forró lehelletét. Lehúnyt szemmel élvezem ahogy az erotika hangjai betöltik a szobát, fülledt hangulatot adva. 

Előre nyújtom kezem de nem érem el cicijeit, hátam mögé húzok egy párnát. Így már közelebb jutok de csak a masszázsolajtól síkos vállaiig érek. Kinyitom szemem, a kéjben gyönyörködöm. Franz keze Anna fenekét markolja, kisportolt hasának izmai megfeszülnek minden mozdulatánál. Ő is liheg, néha enged el egy hangosabb élvezetét jelző nyögést. Feleségem hangján hallom, hogy hamarosan megint elborítja édes testét a gyönyör, kiengedi férfiasságom szájából és hangosan felnyögve élvez el, hosszan. Nem is tudja abbahagyni mert a férfi farka folyamatos ingerket, kéjre ösztönző ingereket ad neki. Megint és megint felnyög, kezével combomba kapaszkodik, körmét mélyen belé vájja kéjes fájdalmat okozva vele de most ez is jól esik. 

Rád akarok ülni - nyögi felém - segíts! Ezzel arra gondol, hogy szegényes német nyelvtudása nem elég arra, megmondja Franznak mit is szeretne. 

Du Franz - szólok - mach mal anders - csináljuk másképp. Az kinyitja szemét és kérdően rám néz. Wie meinst ? - hogy gondolod?

Sie will auf meinem Schwanz reiten. - Lovagolni akar rajtam. - mondom. A férfi kihúzza farkát belőle, ahogy napvilágra kerül felfelé törekszik. Anna megcsókol, megfordul, kezébe veszi farkamat, érzem ahogy végighúzza szeméremajkai között, bejáratához illeszti és lassan reá ereszkedik. Szinte egyszerre nyögünk fel. Kinyújtja kezét a pasi felé aki közelebb lép hozzá. Nejem kezébe veszi férfiasságát és lehúzza az óvszert róla majd a padlóra dobja. Előrébb hajol és szájába veszi, ezzel egyidőben csípője elindul előre-hátra farkamon. Kezem csípőjére helyezem, ujjaim erősebben záródnak össze, mozgását átviszik karomra is. 

Anna lovagol rajtam vagyis inkább jobbra-balra, távolodva majd felém mozog, férfiasságom mélyen hüvelyében ad kéjt neki és ő pedig fordítva nekem. Mindhárman nyögünk, lihegünk. Franz arcán látom mennyire élvezi Anna ajkainak és nyelvének játékát, nejem élvezettel szopja a pasi még heteró férfi szemmel is szép farkát. Hüvelyének nedvességét érzem ahogy elönti férfiaságom majd beborítja heréimet is. Megemelem csípőmet, még és még beljebb akarok jutni ami lehetetlen de a vágy erre késztet. 

Ne mozogj - szól Anna és csípőjével vadul táncol rajtam, Franz egyre gyorsabban kapkodja a levegőt. Két kezem popsiján, az ő jobbja a férfi farkát öleli át, feje előre-hátra mozog rajta. Tudom hamar el fog élvezni mert már alig tudja türtőztetni magát, szinte kínokat áll ki és ebben a pillanatban hangosan felnyög, megfeszülnek kisportolt testén az izmok, alig tud megállni a lábán ahogy beleremeg a gyönyörbe. Nem látom Annától hová is élvez de fejének mozgásából látom, hagyta elmenni Franz-ot ajkai között a farkával. Anna nem mozdul csak néha érzem ahogy teste apró rezzenései hüvelyén át férfiasságomnak adnak isteni impulzusokat. 

Hirtelen megmozdul és én abban a pillanatban, minden előjel nélkül felsóhajtok ahogy a megállíthatatlan bizsergés eljut agyamba, onnan kontrollálhatatlan kéjt adva mennyei érzéssé alakul. Megfeszülnek izmaim, megemelem csípőmet, megrándulva spirccel ki farkamból spermám, megtöltve Anna édes, forró és szűk hüvelyét. Ő alig mozdul de tudom ilyenkor elönti őt is mindig a kéj amint lüktetésem méhe felé lövell, megkapaszkodik Franz combjában, hangosan, remegő hangon élvez el ismét. 

Mindhárman halkan kapkodjuk a levegőt, lassuló lélegzettel. A férfi leszáll az ágyról de nekem még egy vágyam támad. Kicsim, add ide a puncidat, érezni akarom kettőnk ízét! - szólok felé. Anna hátranéz rám, elmosolyodik és nem tiltakozik. Ahogy felemelkedik, belőle kicsúszó farkam nyomában indul útnak nedvességünk. Gyors mozdulattal fejem fölé emeli szemérmét, én megfogom popsiját, magam felé húzom. Kinyújtom nyelvem, nyalom, ízlelem, élvezem eggyé válásunk minden cseppjét. 

Most már elég lesz - nevet fel - keze papírzsebkendő felé nyúl, szeméremajkaira szorítja és ő is feláll majd elindul a fürdő felé. Én fekve maradok még, Franz utána megy, hallom amint Anna a zuhanyzó, a férfi a mosdó csapját nyitja meg. 

Hamarosan mindketten megjelennek szinte egyszerre. Franz öltözni kezd, Anna is felveszi az egyik köntösét. 

Fantasztikusak vagytok - szólal meg - nem gondoltam volna rólatok, hogy ennyire nyitottak vagytok - mondja a szomszéd. 

Látod - válaszolok - ne ítélj a külsőségek után. 

Köszönöm ezt az élményt és élvezetet - mondja még búcsúzólag. Anna kikíséri, hallom amint kattan az ajtó. Nejem visszajön, mellém ül és megsimogat.

Szeretlek! - suttogja. Én is téged! - válaszolom. De én téged jobban - hallom az ismert replikáját. 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr2113066752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása