Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Ki hitte volna? 4. - Izgalom

2017. november 24. - Markus Andreas Schäfer

  Persze ahogy testünk egymáshoz ér, vad, érzéki csókjaink hatására érzem amint combom mellett egyre növekszik férfiasságom majd ahogy egyre telik meg vérrel, feszíti farmeromat de az erős anyag nem engedi tovább.  Két kezem nyakát simogatja, a jobb elindul hátán, gerincén egyre lejjebb. Pillanatra átsiklik melltartója enyhén kidudorodó kapcsain, még tovább és tovább popsija finom vonalai felé. Bal kezemmel hosszú, barna hajába túrok, forró lehelletünk önti el a másikat. 

  Vastag ajkain az enyém, fogaink finom, éles fájdalmat keltve mélyednek bele. Hosszú percekig mind hevesebben csókoljuk egymást, nem siettetem a történést, azt akarom minnél erősebb legyen a vágy benne, véletlenül se gondolja meg magát és inkább a régi barátságot válassza a forró kéj helyett. Karli szinte az eszét veszti ebben az tiltott, titkos és vad szituációban, keze két oldalamra csúszik, pólómat húzza ki nadrágomból, utat kapva ujjai hátamhoz érnek, éles körmei cirógatásába beleborzongok. Hagyom még, hogy ő legyen aki a következő lépést megteszi, mert még mindig nem tudom elhinni, hogy ez be fog teljesedni így kezeim lejjebb csúsznak, popsiját simogatom még a ruhán keresztül aztán a rövid szoknya alá jutva már combjai forró bőrét cirógatom végig. 

Erre az érintésre, most először szinte kéjesen felsóhajt, fogai ajkaimba mélyednek, körmeim combjába vájnak és magamhoz szorítom. Pillanatra elhúzza arcát, egy mozdulattal fejemen át megszabadít a pólómtól, a földre ejti, forró csókját érzem nyakamon. Kezeim a ruha alatt egyre felfelé csúsznak, derekát, gerincét érintve majd vissza popsija kerek formái felé. Csípőjén csak vékony pántot érzek, annak vonalát követve simogatom két domborulata között, hátulról szeméreme felé haladva. A vékony anyagján megérintem kidudorodó szeméremajkait, forróság sugárzik kezem felé. Csak két ujjam fér el combjai között, megsimítom majd ismét feneke felé húzom. Enyhén szétnyitja combjait, szinte ezzel kérve, még tegyem meg az előző mozdulatot.

Csókjai egyre lejjebb haladnak mellkasomon, mellbimbóimat veszi ajkai közé, nyelve érzéki mozdulatokat tesz rajta, férfi létemre beleborzongok ebbe az izgalmas érintésbe. Kicsúsztatom kezem ruhája alól, hátul szerencsére masnira van kötve, kioldom a kötőt, kezem visszacsúszik alá és bőréhez érve egyre feljebb húzom rajta azt. Elveszi fejét rólam, kezét fölé emeli, ezzel segít, hogy meg tudjam szabadítani a közénk álló ruhadarabtól. 

Hasonlóan hozzá, én is a földre ejtem a fehér rövid ruhát, a pólóm mellett gyűrődik ki darabbá. Rám emeli csillogó, barna szemei tekintetét, előttem áll majdnem meztelenül, fehér, enyhén áttetsző melltartója, tangája erős kontrasztot vonnak maguk köré, szép, barna bőrén. Kezem derekára fonom, arcommal nyaka felé közelítek, vadul csókolom azt, majd vállát, karját, ismét nyakát és elindulok cicijei felé. Fejét hátraveti, halk nyögéssel juttatja tudtomra mennyire jól is esik ez neki. Szám a melltartón át csókolja pici de az izgalomtól duzzadt mellbimbóit, nedves lesz az anyag tőlem.

Egy ideig eljátszom vele amikor megérzem, a feszes push up lazává válik, kikapcsolta azt közben. Elhúzom arcom, helyet adva neki, leesik a ruhadarab. Formás, épp csak kicsit lefelé tendáló cicijei fantasztikus hatással vannak rám, ajkaim bimbója köré feszül, nyelvem érzékien izgatja. Bal kezemmel a másikkal játszom, óvatosan cirógatom. Karli hangosabban sóhajt fel, majd megfogja vállam és felfelé emel. Két keze nadrágom övén matat, hamar ki is oldja, szinte meg sem érzem amint kikapcsolja és leguggolva húzza le a bokámig. Kilépek belőle, oldalra rúgom. Ő még térdel előttem, ujjait végighúzza duzzadó alsómon, kiszabadítja férfiasságom belőle. 

Oh my dear, beautiful! - Oh drágám, csodálatos! - sóhajt fel halkan, kezével combjaim közé nyúl, zacskómat simogatja végig, majd farkamat. Megfogom a vállát, rám néz, felemelem és ahogy kiegyenesedik finoman háttal fordítom magamnak. Kezeim végigcsúsznak nyakától, fomás cicijein át majd ujjaim beakasztom a bugyi oldalába, lefelé húzom azt combjain át egészen a bokájáig. Jobb lábával kilép belőle, finoman megharapom popsiját mire ő felém tolja azt, épp csak.

Felegyenesedek, kezem combjait simogatva igyekszik felfelé, elérem szemérmét, rövidre trimmelt bozontot érzek vele, jobb kezem szeméremdombjára fektetem, középső ujjam combjai között csúszik belefelé, forró nedvessége elönti azt. Karli felsóhajt, két kezével az előszoba boltívjének támaszkodik, így popsija kemény férfiasságomhoz ér. Jólesően felsóhajtok, kezét érzem ahogy oldalt hátrafelé nyúl, megérinti, megfogja, szeméremajkai közé irányítja. Makkomat végighúzza közöttük és bejáratát keresi, óvatosan lejjebb engedi csípőjét, magába vezet. Ahogy makkom elmerül benne, elengedi farkam és ezzel a kezével is megtámaszkodik. Átölelem vékony testét, előre mozdulok, Karli hangosan felnyög amint végig érek benne. 

- Fantástico ! - suttogja anyanyelvén. Kezeim cicijeire vándorolnak, ujjaim mellbimbóit simogatják, lassan mozdulok, ki akarok minden pillanatot élvezni...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr8713172080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása