Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Ki hitte volna? 5. - Remegés

2017. december 02. - Markus Andreas Schäfer

Előre dőlve, kezeivel a falon támaszkodik, lábai meg-megrogynak egy-egy izalmasabb és nagyobb örömet adó mozdulatomnál. Halkan kapkodja a levegőt néha hangosabban nyög föl, próbálja visszafogni magát de nem mindig sikerül neki. Nem sietek, élvezem, élvezem ahogy élvez és élvezem ahogy szoros hüvelye átörleli férfiasságomat. Kezem előrenyújtva, pici mellbimbóit simogatják, mutató és középső ujjam között duzzadnak. Néha határozottabban mozdítom csípőmet előre, szinte felnyársalva törékeny testét, popsija beleremeg. 

Bal kezem cicijén hagyom, a jobb lassan vándorol háta közepe felé, érzékien simítok végig gerincén, lefelé haladva át derekán, majd oldalt fenekét érintve és vissza. A vágy nem hagyja, hogy sokszor végigjárjam ezt az utat, két formás félbömbje közé csúszik, épp csak megérintve pici rózsáját, farkamról nedvességet véve rajta is hagyom. Nem erőltetem de érzem ahogy millimétereket haladva tűnik el ánuszában. Egy ujjpercem popsija rejtekében pihen, azaz nem is pihen hanem apró mozdulatokat tesz, Karli kéjes sóhajtással adja tudtomra milyen jól is esik ez az érzéki érintés neki. 

Férfiasságom még mindig lassan tölti ki forró hüvelyét majd egészen makkomig húzódik vissza de ő egyre kéjesebben nyög, teste feletti kontrollt vesztve éles hangon élvez. Már nem fogja vissza magát, hangereje erősödik, maga mozgatja már posiját farkamon, nekem szinte meg sem kell mozdulnom, elveszi a kéjt magának és ezáltal mennyei kéjt ad nekem is. Férfiasságom épp legmélyebben merül el benne amikor nem mozdul, csak remegés fut végig testén, mélyről jövő de egyre élesebb hangon, a levegőt kapkodva jut el a csúcsra, hüvelyének izmai finoman megszorítnak és elengednek majd ismét. Karli lábai remegnek, kihúzom ujjam popsijából attól félve, hogy nem bírja a kéjtől tartani magát és megfogom derekát. A fal felé húzódik, érzem most nem kell követnem, kicsúszok belőle, ő megfordul és csillogó szemmel néz rám. 

- Oh it was fantastic! - Fantasztikus volt! - lihegi. - Come with me dear! - Gyere velem drága! - mosolyog és elindul a szoba felé. 

Kezemet fogja és húz maga után. Ahogy az ágyhoz érünk, ő fellép rá és feltérdel majd maga elé mutat. - Lie down! - Feküdj le. 

Hátamra fekszem, farkam vértől duzzadva mered felfelé, mindketten kapkodjuk a levegőt. Két kezére ereszkedik és lassan közelít arca az enyém felé, amint ajkaink összeérnek nyelve elmerül fogaim között, érzéki és vad csatába kezd az enyémmel. Apró harapások az ajkainkon, egymás forró lehellete, szédületes izgalomban tart. Csillogó barna szeme csak néha nyílik ki de akkor is melegséget sugároz. Haja arcomat cirógatja, érzem ahogy csókcsatánk közben makkom felé forróság sugárzik. Képzelődöm vagy csak a valóság ez? Nem képzelődöm mert hirtelen megérzem szeméremdombjának bozontját ahogy hozzá ér. Piciket mozdít előre, hátra csípőjén, míg farkam combjai közé kerül, nedves szeméremajkai érintésétől megremegek és mély levegőt veszek. Karli felül, térdein testsúlya, édesen mosolyog rám, lassan engedi ágyékát egyre lejjebb. 

Bal keze férfiasságomhoz ér, finoman megfogja, végighúzza szeméremajkai között s ahogy hátrafelé simít vele, eléri nem rég elhagyott hüvelyének bejáratát. Oda illeszti, lejjebb engedi csípőjét, már nincs másfelé út csak egyre beljebb nedves forróságába. Amint makkom elmerül benne, farkam teljesen kitölti, úgy húnyja le szemeit, arca kéjes kifejezést ölt, mély levegőt vesz majd lassan engedi ki azt. Kinyújtom kezeimet és végigsimítok feszes combjain, ő lassú mozgásba kezd, előre és hátra. Felnyögök a kéjtől, körmeivel végigsimít mellkasomon majd megtámaszkodik rajta, érzéki lovaglásba kezd. Nem mozdulok, nézem megremegő cicijeit, arcába lógó, kócos haját, hasának játékát. 

Egye gyorsabban mozog, lélegzetvétele egyre hangosodó nyögésekké alakul. Kinyújtom kezem mellei felé, kezembe veszem, izgalmas ahogy megérintem és masszírozni kezdem. Ujjaim között duzzadt mellbimbói, tenyeremben gömbölyű cicijei, láthatóan jól esik neki ahogy foglalkozom vele. Váratlanul felsikolt, kihúzza magát majd elengedi és remegő testel borul rám, körmeit vállamba mélyeszti. Dús ajkai az enyémre fonódnak, nyelvem eltűnik az övé között szinte felfalom csókjaimmal. Megemelem csípőmet, felfelé lököm, érzem ahogy farkam szinte a méhébe fúródik, felnyög és megpróbál ismét rám ülni. 

Stay here! - Maradj itt! - suttogom, ágyékom lassan elindul lefelé majd ismét felfelé. Karli az ajkamba harap, még le sem csillapodott lihegése ismét egyre gyorsul de az enyémmel szinkronban. Kezeim arcán nyugszanak, simogatom, csókolom miközben férfiasságom megint kéjt ad neki. Csattan szeméremdombom popsiján, egyre gyorsabban, a vágy mind inkább intenzív mozgásra sarkall. Karli nem tudja mit tegyen arcával mert helyet keres neki, hol a nyakamba fúrja hol vadul csókol majd felbúg szexi hangja, vállamban érzem éles fogait ahogy remegő testét hatalmába keríti a mennyei orgazmus.

Amint szűk hüvelyének izmai pillanatra megszorítják farkamat, hangosan felnyögök mert a bizsergés ami a jól ismert kéjhez vezet, most megállíthatalanul tör ki belőlem. Ki akarom húzni férfiasságom belőle de ő csak annyit liheg felém: Stay! - Maradj! Nem gondokodom hanem átadom magam az érzésnek, majd ha elmúlik az isteni remegés és lüktetés megbeszéljük ezt. Megemelem ágyékomat és megrándulva élvezek el de most mintha az örökkévalóságig tartana az érzés. Lecsillapodva leengedem csípőmet, ajakaink ismét összefonódnak. Apró csókokat lehelünk a másikéra. Lassan melegség önti el zacskómat majd combomat, folyik ki belőle spermám. Karli apró csókokkal borítja arcom, felemeli fejét.

- We should do this long years ago as well and it could be so beautiful. - Megtehettük volna ezt évekkel ezelőtt is és milyen csodálatos lett volna. - suttogja. Válaszképpen megcsókolom. Megcsörren a telefonja. Ahogy feláll rólam, patakként indul el belőle spermám, folyik végig combján és lábán.

Olaszul beszél a hívóval, egy árva kukkot sem értek belőle. Meg is fogan az agyamban, hogy valamilyen latin nyelvet is meg kellene tanulnom. Leteszi a telefont és mosolyogva rám néz.

- Giorgo wants to stay to Salzburg longer as he planned because he is going to have a dinner with his friends. So we can spend more time togehter my dear. - Giorgo tovább akar Salzburgban maradni mint tervezte mert vacsorázni megy a barátaival így több időt tudunk együtt tölteni drága. - mondja arcán gyermeki boldogsággal. 

- Super! - válaszolom. And what do you want to do? - Mit szeretnél csinálni? - kérdezem. 

- I wanted to look around here but I have a better idea. - Körbe akartam nézni itt de jobb ötletem támadt. - nevet fel és a bárhűtőhöz lép. Kinyitja, két kis üveg peszgőt vesz elő, az asztalra teszi. 

- Could you open them please? - Kinyitnád őket? - kér pajkos mosollyal majd eltűnik egy ajtó mögött. Vízcsobogást hallok szóval az a fürdő.  Hamarosan megjelenik az ajtóban, csak nézem isteni testét, ő még mindig mosolyog, kivillannak fehér fogai. Két poharat vesz elő, kitölti a pezsgőt. 

- Come dear! - Gyere drága! - fogja meg az italokat és lép be az ajtón megint. Felállok az ágyról, utána megyek. Eláll a lélegzetem amint meglátom milyen felszereltségű a fürdő. Vakítóan fehérre csempézettt, hatalmas sarokkád körbe tükrökkel. Na itt jó sokat takaríthat a szobalány - gondolom magamban.

Karli a kádban áll kezében a poharakkal. Belépek a kádba én is, belemerülök a vízbe, ő velem szemben. Koccintunk, ajkai felém közelítenek, édes csókot lehell számra. Megfordul és a karomba fészkelődik, jobb kezemben a pohár, balban pedig bal cicije. Relaxálva beszélgetünk, mesélünk egymásnak, közben férfiasságom néha popsijához ér, vérrel telik lassan megint meg.... 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr3813359793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása