Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Szilveszter 2. - Várakozás

2018. január 14. - Markus Andreas Schäfer

Minduntalan egymásra téved a szemünk, most már jobban meg is nézem. Félhosszú, festett fekete haj, zöld szemek, valahogy némi csalódás tekintetében. Egy fekete de arany mintás, combközépig érő ruha fedi testét, nálam alacsonyabb valamivel.

Beszélgetünk a barátaimmal, jövünk megyünk, én pedig önkiszolgáló módba kapcsolom magam. Végre egy sörcsap amit szabadon használhatok, így mindig csak keveset engedek le a pohárba, nem hagyom megmelegedni. A nevemet hallom, attól az asztaltól szól a hang ahol a flörtölős nő is ül. A barátom int felém.

- Gyere te is! 

Odalépek, a férje a kezét nyújtja. 

- Zoli vagyok! - mutatkozik be. A nő felé fordulok, ő is kezet fog velem. - Éva. - mondja halkan még mélyen a szemembe néz.  Az asztalon egy épp megbontott Stroh Rum és a jégtartóban, kockák. Zoli mindenkinek tölt belőle, koccintunk. Beleborzongok az első kortyba, na igen ezt nem nekem találták ki a maga 80 százalékos alkoholtartalmával.  Éva minden gond nélkül kiissza a pohara tartalmát. Közben a baráti társaság is ehhez az asztalhoz telepszik, beszélgetünk. Anna éjfél körül felém fordul. 

- Elmegyek aludni szerelmem! - mondja és megcsókol - Gyere te is hamar!

Elköszön a társaságtól és elindul kifelé az étteremből. Évával megint egymásra nézünk, egy kis mosoly jelenik meg szemében. Telik az idő, mindenkin látszik az elfogyasztott alkoholmennyiség. Nemsokára Éva feláll és elindul minden szó nélkül a kijárat felé. Elköszönök, mondván holnap sok lesz a dolgom a szilveszteri vacsorával, én is kimegyek az étteremből. Azaz csak kimennék de ahogy az ajtóhoz érek, látom oda nem lát el a társaság így megállok és kifelé hallgatózok. Várok és figyelek. Figyelek nehogy valaki észrevegye, hogy még ott vagyok, és várok Éva magassarkú cipőjének koppanásaira. Remélem csak wc-re ment mert ha aludni, így köszönés nélkül akkor hajnlig állhatok ott. 

Kisvártatva meghallom a wc ajtó nyikordulását és lépeit. Amint elég közel ér kilépek az ajtón, jól számítottam, egymásnak ütközünk. Megimbolyodik ahogy nekimegyek, kinyújtott kezeimmel megfogom vállait. 

- Ó ne haragudj! - kérek elnézést. 

- Semmi baj - válaszolja megint mélyen a szemembe nézve. Pillanatokig maradunk ebben a helyzetben, mindketten várunk, de nincs veszteni valóm, ezeket a jeleket nem lehetett félreérteni, lassan magamhoz húzom és megcsókolom ajkát. Vibrál a levegő, most vagy ellök magától és akkor kellemetlen helyzetbe kerülök vagy viszonozza. Éva forró ajkai is csókra nyílnak, vággyal telve csókol vissza. Vad, erotikus játékba kezd nyelve, ajkai és fogai. Megnyugodva de izgatottan viszonzom, izzik a levegő, testünk a másikéhoz simul. Férfiasságomban bizsergést érzek, szívem pumpálja belé a vért. Kezem derekára siklik, majd lassan popsiját markolom meg, így húzva magamhoz. 

Ajkamba harap - Kívánlak! - suttogja. Tudom, hogy nincs üres szoba a szállodában, de ismerem a hoteleket. Minden emeleten van egy ágyneműraktár. Kézen fogom, elindulok vele a folyosón majd fel a lépcsőn. 

- Hányadikon laktok? - kérdezem. 

- A földszinten. - válaszolja csillogó szemmel. Mi az elsőn alszunk szóval a második emelet felé tartok. Felérve körbenézek, azonnal meglátom az "Unbefugten ist der Zutritt verboten" táblát - Idegeneknek tilos a bemenet - az ajtón. Lenyomom a kilincset, az ajtó enged. Magunk mögött kattan a zár nyelve, a bentről lévő kulcsot is ráfordítom. 

Egymás felé fordulunk, kezem popsiján lassan csúszik a ruha alja felé majd eltűnik alatta, megérzem meztelen bőrét, bugyijának finom anyagát. Ajkaink ismét összeérnek Éva kezét famerom domborulatára teszi és megfogja farkam. Majd elém térdel, ujjai övemet bontogatják.

- Hónapok óta nem... - harapja el a felénél az elsuttogott mondatot. Megértem mire gondol, szinte letépi rólam a farmert, férfiasságom kiszabadulva a nadrág szorításából vérrel telve arca előtt. Jobb kezével megmarkolja, makkom eltűnik ajkai között, előre hajolva tűntet el jókora hosszúságot farkamból....

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr1313570839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása