Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Az Ötödikes 4. - Zuhatag

2018. március 03. - Markus Andreas Schäfer

Kezét tarkómra fekteti, óvatosan maga felé húz, nyelvem duzzadó ajkain siklik végig, a külső felén, a combja vonalán. Élvezem ahogy minden mozdulatomra érzékenyen reagál, érzem szemérmének csábító illatát, alig tudom visszafogni magam, hogy ajkai közé nyaljak de nem sietek, ki akarom minden percét és bőrének minden négyzetcentiméterét élvezni.

Végigsímítok combja belső felén, csókolni akarom ott is de a harisnya elfedi azt. A megkezdett szakadás mentén könnyed mozdulattal tépem tovább, felszabadítva selymes bőrét, ajkaimmal rávetem magam. Apró csókokat lehelek rá, közelítve térdének hajlata felé majd vissza és épp megint csak nagyajkait érintve a másik lábát célzom meg, érintem, csókolom és ujjaim begyével simogatom. Nicki alig hallhatóan sóhajtozik, amikor kéjesebb impulzust kap, hangosabban felnyög.

Jobb kezével a minduntalan visszacsúszó bugyit tartja meg, mintegy felkínálva nekem magát. Elhagyom combjait, szeméremdombjára lehelek csókot, kisajkait és csiklóját kerülgetve siklik nyelvem rajta. Még és még kínzom, hagyom elhatalmasodni a vágyat benne. Újra visszatérek egy-egy apró csók erejéig combjaira majd megint körbe-körbe cikázik nyelvem simára epilált szemérmének selymes bőrén. Nicki szinte eltépi a bugyit amit kezével eltart magától, akarja, hogy elmerüljek végre nedves puncijának izgalmasabb területein.

Még húzom az időt, majd beljebb kerül nyelvem, de csak kisajkai vonalán érintem meg. Pillanatra benntartja a lélegzetét majd jóleső, halk nyögéssel engedi ki. Le és fel nyalom, lehelek apró csókokat rá, csiklóját még elkerülve de egyre mélyebben elmerülve közöttük. Hüvelyének bejárata belől nedvesség csillan meg, egyre több és több. Jobb kezem középső ujját érintem popsija felé patakzó fényességbe, lenyalom róla, ágyékom szinte belerándul a mennyei íz okozta impulzusba. Ujjam vaginájának bejáratára helyezem, nem mozdítom semerre csak ott tartom, hogy érezze bármerre elindulhat.

Nyelvem már mélyen ajkai között kalandozik és mintegy véletlenül, egészen szeméremdombjáig húzom, át csiklóján. Nicki hangosan felnyög. Megint és megint végigcsinálom ezt a számára gyönyört adó mozdulatsort, minden alkalommal beleborzong, egyre hangosabb jelét adja élvezetének. Számat csiklója köré tapasztom, piciket nyalok rajta, hüvelyénél pihenő ujjammal óvatos köröző mozgásba kezdek, egyre beljebb és beljebb jutva forró világába. Megemeli csípőjét, teret adva és kívánva a kényeztetést. Ujjam finoman mozgatom benne, csiklóját körbe-körbe nyalva, néha forró levegőt ráfújva izgatom. Nicki lélegzetvétele egyre kapkodóbbá válik, már-már elérne a csúcspontra amikor elhúzom nyelvem, ujjamat is megállásra kényszerítem.

Hallom amint szapora légzése lassulni kezd, csak ujjam mozdul hüvelyében finoman, mellé csúsztatom a mutatóujjat is. Keresgélni kezdek, de az első tapintásra felfedezem azt a misztikus pontot, ujjaimat felváltva mozgatom, simogatom, masszírozom. Nyelvemet óvatosan érintem ismét csiklójához, piciket nyalintva rajta. Hallom ahogy megint szaporábban veszi a levegőt, kéjesebb impulzusoknál hangosan felnyög. Nem sok kell ahhoz, hogy elérje az orgazmus testét, előtte pár pillanattal megint elhúzom nyelvem, csak ujjaim masszírozzák egyre erőteljesebben G-pontját.

Felegyenesedek, bal kezemmel enyhe nyomást fejtek ki szeméremdombjára és hüvelyujjammal erőteljesebben simogatom csiklóját. Nicki egy pár pillanatig még lebeg a valóság és a kéjes álom között majd szinte váratlanul feszíti meg testét, sikolt fel, hangosan, a szobát betöltően indul el az orgazmus felé vezető úton. Két ujjam hüvelyében vadul táncol, megemeli csípőjét, hirtelen fehér sugár tör elő felém, arcomra és mellkasomra jutva. Nem hagyom abba, csiklóját folyamatos ingerlés alatt tartom, másik kezem ujjai is vadul játszanak benne, nem tudja abbahagyni, teste folyamatosan, remegve éli át a kéjt.

Megállítva ujjaimat, ő is nyugodtabbá válik, leengedi csípőjét a kanapéra, lihegve néz rám, szemében csillogó boldogság. Lassan hagyom el szűk hüvelyét, engedem el szemérmét. Fölé hajolok és megcsókolom.

- Maah des war so guat! - Ó ez mennyire jó volt! - suttogja remegő hangon, kezét nyújtja felém, segítsem felállni. Hátat fordít.

- Hüf mia! - Segíts! - nyújtja kezét a ruha kapcsai felé. Kigombolom, előtűnik háta, megcsókolom. Nicki megfordul és a földre dobja, kibújik rövidke blúzából is. Hatalmas cicijei kibuggyannak a szűk melltartóból. Kinyújtom kezem feléjük de mire odaérne már az a ruhadarab is lehullik róla. Férfiasságom fájdalmasan feszül a nadrágban, kibontom az övem de ő gombolja ki a farmert és húzza bokámig a bokszeralsóval együtt, felcsillan tekintete.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr8413711268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása