Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Az Ötödikes 5. - Beteljesülés után

2018. április 23. - Markus Andreas Schäfer

Nicki jobb kezébe veszi farkam, villámgyorsan közelít ajkaival felé és öleli körül vastag ajkaival makkomat. Felsóhajtok amikor szájában érzem magam, a jóleső érzéstől libabőrös leszek. Tenyere finoman simul bőrömre, mozdul keze rajta. Épp csak ajkai között tartja, nyelvével mintegy fagylaltot nyalva izgat. Szőke haja néha hasamhoz ér, izgatóan csiklandoz. Átadom magam orális kényeztetésének, bár állva annyira nem szeretem mint fekve de most nem érdekel. Nicki egyre többet és többet tüntet el férfiasságomból, nyála nedvesti azt, lihegve kapkodja a levegőt, mohón szopja farkam, néha szájában tartva megszívja makkom.

Másik keze fenekemre csúszik, körmeit mélyeszti belé, így húz maga felé. Érzem mennyire türelmetlen, egyre nagyobb tempóban mozog feje rajtam. Hirtelen finom huzat csapja meg meztelen testem majd abba is marad. A szobaajtó felé fordítom fejem, megrémülök amint a résen meglátok egy női fejet. Nicki nem vesz észre semmit, élvezettel játszik farkammal. A barna hajú, kék szemű arc meglepetten néz, majd elmosolyodik, ujját - engem csendre intve - függőlegesen a szája elé emeli.

Nem tudom ki lehet, de majdnem biztos vagyok benne, hogy Nicki anyja jött haza váratlanul. Körbenyalja ajkait és kéjesen lehúnyja szemét, keze lassan eltűnik kabátja alatt. Kicsit megnyugszom és hagyom, megint elárasszanak a kéjes impulzusok.

Nicki csapzott haját hátra simítja:

- Fick mi Markus, fick mi bitte! - Dugj meg Markus, dugj meg kérlek! - mondja és feláll majd négykézláb a kanapéra térdel. Az a látvány ahogy fehér popsija hívogatóan néz rám, még keményebbé teszi farkamat. Közelebb lépek hozzá, végigsimítok rajta majd ujjam gerince végétől, ánuszán át csúszik szeméremajkaira. Nicki felnyög amint duzzadt csiklóját érintem meg vele. Tenyerem szemérmére fektetem, középső ujjam ajkai között húzom el majd vissza így simogatja, elmerülve forró nedvességében.


Pillantásom megint az ajtó résére esik, de nem látom most ott a nőt. Ujjam elmerül szeméremajkai között, egyre mélyebbre hüvelyében majd hirtelen kihúzom és most már kettővel térek vissza belé. Nicki felnyög majd elkezdi kapkodni a levegőt. Hüvelyujjam pici ánuszán pihen, aprókat mozdulva rajta, épp csak simogatva azt. Tenyerem nedvességétől tocsog, egy ideig még ujjaimmal masszírozom szűk hüvelyét majd amikor hallom, lassan eléri a csúcsot, abbahagyom, lassan kihúzom belőle.

Lejjebb engedi vállát a kanapéra, farkam pont egy vonalba kerül nedvességtől csillogó szeméremajkaival, makkom bejáratához illesztem, amint belé hatolok, hangosan felnyög. Felnézek ismét, az ajtóban meglátom a barna hajú nőt amint már kabát nélkül, kigombolt blúzban áll ott. Egyik keze nadrágjában a másik melltartójában, kéjes tekintettel simogatja magát, biztatóan bólint felém, mintegy megerősítve, sugallva: dugd meg!

Két kezem derekára teszem, én előre mozdulok, magam felé húzom, mámorító érzéssel tölt el amikor végigér farkam szűk hüvelyében, Nicki hangosan felnyög, az ajtóban mosolyra húzódik a nő szája és biztatóan bólint. Ahogy férfiasságom kitölti nedves vagináját és előre hátra mozdul benne, a lány egyre kéjesebben zihál, nyög. A látvány ahogy hol eltűnik, hol majdnem teljesen napvilágra kerül farkam, megcsillanva rajta Nicki kéjének nedvével egyszerűen elveszi eszem, élvezettel nyögök én is. Minduntalan felpillantok a résnyire nyitott ajtóra ahol a nő arcán izgalmas, érzései jelennek meg, keze nadrágjában masszírozza csiklóját.

Megszűnik az idő, csak a kéj járja át testem, a kis nappaliban a lány hangosan élvező hangja visszhangzik, néha szinte élesen sikítva adja ki magából érzéseit.

- I koa nimma! - Nem bírom tovább! - I käm glei! - Mindjárt elmegyek! - nyögi hangosan és megremeg teste amint átjárja minden porcikáját a mennyei beteljesülés. Hüvelye meg-megszorítja vérrel telt férfiasságom, nem állok meg hanem tovább mozgok benne, hagyom, hogy engem is elborítson a visszafordíthatatlan beteljesülés.

- Käm, käm, i wü dei Tschuri in mei Pritschal. - Gyere, gyere, a puncimban akarom érezni a spermádat! - nyög fel hangosan, goiserni dialektusban. Már csak arra lett volna időm, hogy hirtelen kihúzzam farkam belőle és a popsijára élvezzek mert a bizsergés ágyékomból iszonyatos gyorsasággal ér el, de így előre lököm csípőmet, megmarkolva popsiját lüktetem spermámat belé.

Fokozatosan elhalkulunk a szobában, lélegzetvételünk is normalizálódik. Kihúzom férfiasságom belőle, nyomában fehér nedvem buggyan ki belőle. Odakapja a kezét és megfordul. Nagy cicijei mellkasán terülnek el, megsimogatom és megcsókolom mindkettőt. Érintésemre azonnal megkeményednek mellbimbói. Kielégült arcán édes mosoly jelenik meg, ajkaira is csókot lehelek, Feláll és remegő lábakkal elindul a fürdőszoba felé. Az ajtó résében most nem látom az ismeretlen nőt.

Hallom amint megnyitja a zuhany csapját, megfordulok és leülök a kanapéra. Hátam mögül mozgást hallok, de amint arra néznék az ülőgarnitúrát megkerülve az ismeretlen nő áll velem szemben. Csak a fekete nadrág van rajta, az is kigombolva, fedetlen felsőtestén enyhén megereszkedett cicijei néznek velem szembe.

- Hallo! I bin da Mama von da Nicki. - Szia! Én vagyok a Nicki anyja! - mutatkozik be térdel le elém.

- Mei Mädl hot vü Tschuri auf dei Schniedelwuz gelassen. - A lányom sok spermát hagyott a farkadon. - mondja és a szájába veszi már lassan lankadó farkamat, érzékien nyalogatja le róla azt. Megáll a vér kiáramlása és ismét duzzadni kezd, ajkainak és nyelvének játékára.

- Mama, wos mochst Du da???? - Anya mit csinálsz te itt???? - hallom Nicki meglepett felkiáltását.

Az anyja kezében tartva farkamat rá néz:

- I wü a sei Schwanz! - Én is akarom a farkát! - mondja és ismét ajkai közé veszi, érzékien öleli körül ajka. Nickire pillantok aki elképedt tekintettel néz ránk....

cr.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr9313857040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása