Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Az Ötödikes 6. - Anyu is akar valamit

2018. április 23. - Markus Andreas Schäfer

Nicki csak áll az ajtóban, a köré tekert törölköző épp csak mellbimbóit fedi de alig takarja szemérmét, anyja mohón nyeli el férfiasságom de amint visszatér belé a vér, egyre kevesebbet tud eltüntetni belőle. Persze, nem minden nő képes mélyen elnyelni viszont ez cseppet sem zavar, hol Nickire nézek, hol pedig az anyjára aki néha kinyitja szemét és kutatóan pillant rám. Kezemmel arcát fogom meg, oldalról végigsimítok rajta, egyre gyorsabban mozgatja fejét, kényeztet.



- Mamaaaa! - hallom a fürdőszobaajtó felől Nicki méltatlankodását - Bitteee!

Az anyja ránéz, kis szünetet tartva.

- Nicki loss mi bitte, i hob scho lange nimma sex hobt, wenn es dia nit gefällt nimm dei Gewand und voaschwinde! - Nicki hagyj békén kérlek, rég nem szexeltem és ha ez neked nem tetszik, vedd a ruhád és tűnj el! - válaszol majd ismét kiéhezve veti magát férfiasságomra. A lány csak néz arcán sértődött tekintettel de nem mozdul.

Intek Nickinek, aki még egy kis ideig hezitál majd közelebb lép, bal lábát felteszi a kanapé karfájára, szeméremajkai megnyílnak, jobb tenyerem felfelé fordítom és ujjaimmal végigsimítok nedves punciján. Ott hagyom kezem, simogatom duzzadó nagyajkait, középső ujjam csiklóját érinti, finoman kezdem izgatni. Az anyja felnéz és észreveszi amint a lányt érintem, elmosolyodik majd nyelve érzéki táncba kezd makkomon. Nyalja, csókolja, ajkai közé véve szopja, minden lehetséges módon magának akarja. Néha halkan felsóhajtok az izgalomtól, rám néz, felemeli fejét, tekintetében forró vágy.

Hátrébb lép, kibújik nadrágjából, fekete áttetsző tangáján átviláglik bozontjának árnyéka. A bugyitól is megszabadul, ott áll előttem teljes, meztelen valójában. Odébb tolja a dohányzóasztalt és megfogja kezem.

- Käm! - Gyere! - mutat a világos, puha szőnyegre.

Felállok, majd hanyatt fekszem rajta, férfiasságom mered felfelé. Átlép rajtam, leguggol, kezébe véve farkam illeszti hüvelyének bejáratához és lassan ráereszkedik. Érzem amint nedvesség árasztja el férfiasságom, felnyög amint rövid vaginája körülöleli, makkom szinte méhében érzem. Lassú mozgásba kezd, előre és hátra, felém majd vissza. Fekete szőre csiklandozza szeméremdombomat. Kinyújtom kezem, alig érintem pici mellbimbóit, azok pillanatok alatt megkeményednek, élvezettel játszom velük. Ő egyre csak zihál, nyög, nem hangosan de kéjjel telve.

Nickit keresem tekintetemmel de nem találom a kanapénál, árnyék vetül rám és látom amint átlép fejem felett, mellé térdel, számra ereszkedik, épp olyan távolságba, hogy nyelvemmel elérjem. Kinyújtom azt, megérezve puncijának ízét, kalandra kel. Szeméremajkai között fut, most nem elkerülve csiklóját hanem céltudatosan ott nyalva, izgatva őt. Felszisszen, hosszan majd halkan felsóhajt, két kezével felfelé húzza szeméremdombján a selymes bőrét, pici de már kemény pontja napvilágra kerül, nyelvem köröz és siklik rajta.

Anyja egyre gyorsabban mozog, meglovagol, hol szorít, hol enged majd lányának a vállába kapaszkodva könnyít testhelyzetén. A két nő kéjének mikor halkabb, mikor pedig hangosabb jelei töltik be a szobát. Fülledt erotika illata és neszei adnak fantasztikus impulzusokat. Férfiasságomon táncoló, élvezetet elvevő anyja hirtelen hangos orgazmusban tör ki, megrándulva teste, farkamat összeszorító izmai közvetítik nekem mennyei érzéseit. Pár pillanatra megáll, majd tovább mozog, egyre gyorsabban, minden irányba rajtam, megint és megint csúcsot akarva.

Egyre gyorsabban kapkodom a levegőt, kényszerítem magam, próbálom késleltetni a férfiasságom által közvetített impulzusok csúcsra törését.

- Käm nit in die Muschi i näm koa Pille! - Ne élvezz a puncimba, én nem szedek tablettát! - zihálja felém majd felnyög és megrázkódva élvez el ismét, a lánya vállaiba kapaszkodva.

- Ich kann nicht mehr halten! - Nem tudom tovább tartani! - lihegem mire felemelkedik és ajkai közé veszi farkam, tenyere ráfonódik, gyors mozgásba kezd vele. Nicki is egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, amint elér a kéjes csúcspont, szinte egyszerre nyögünk fel, arcomat elönti nedvessége, megvonaglik rajtam, fehér nedvem lüktetve hagyja el farkam az anyja ajkai közé, keze egyre csak kényszeríti ki belőle az összes spermát, nyelve makkomat simogatja. Nicki megkapaszkodik a kanapé szélében és feláll. Tekintetem anyjára szegeződik, akinek arcán örömteli kifejezés tükröződik, mint egy ínyencfalatot ízlelve tünteti el nedvemet szájában.

Nicki a kanapéra ül, onnan néz ránk csillogó szemmel.

- Maaah des woa so guat! - Ez nagyon jó volt! - mondja az anyja halkan és feláll ő is, a lánya mellé ül. Nehezen mozdulok meg a földön, felkönyökölök és csak nézem őket, semmi közös, semmi anya-lánya vonást nem tudok felfedezni bennük.

- So mei Mädl, es woa nit so schlecht? - Ugye lányom, ez nem volt olyan rossz? - kérdezi lányától.

- Guat wars! - Jó volt! - mosolyodik el Nicki is.

- Supa! Dann moch ma nächtes moi wieda! - Szuper, akkor legközelebb is csináljuk! - válaszol az anyja

- I muas noch beweis mochn! - Még bizonyítékot kell csinálnom! - folytatja a lány - Mama, moch bitte poa Fotos von uns! - Anya, kérlek készíts pár fotót rólunk! - kéri. Az anyja feláll, én is a kanapéra ülök Nicki mellé, átölelem, jobb kezem vállán, a bal a cicijén. Villan a telefon vakuja, jó pár képet csinál rólunk majd leteszi a mobilt és elindul a fürdő felé. Nicki keze hasamra vándorol, combjaim közé fúrja.

- Geht noch einmal? - Megy még egyszer? - kérdezi és finoman simogatni kezdi farkam.
mama.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr1813857046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása